Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEn söleyim Ocak’taBenim totemim bu ay hamile kalırsam ne zaman dogcak diye bakmıyorum![]()
Eşim yorgun ve uykusuz da sabah geldi işten biraz uyim erken uyanırım felan dedi tabi öyle olmadı o iş ve kaldıNEDen canım neden değerlendiremedin benim gibi adet mi oldun şandın yoksam
Çıkmadı kuzum hatta yoktur diye düşündüm şuan erken gebelik testinde bile çok koyu değil. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin bizlereCanım seninki gec döllenme olabilir. Cünkü adetten 3 gün önce silikte olsa cıksrdı bence. Benim adetten bi gün sonra 339 cıkmıstı degerim
hahaha ay gelsinde yeter kiiBEn söleyim Ocak’ta![]()
Olsun kuzum. Zaten değerinde artışı önemli :)Çıkmadı kuzum hatta yoktur diye düşündüm şuan erken gebelik testinde bile çok koyu değil. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin bizlere
Bende saf kafam bir iki kere oldu adet oldum sandım hahah Ozaman lar buraya üye değilm im tabi ben herseyı burdan ögrendim kız eşim diyorki bi tıp okumuş kadar olsun yakında merdiven altı Doğum da yaptırsın senEşim yorgun ve uykusuz da sabah geldi işten biraz uyim erken uyanırım felan dedi tabi öyle olmadı o iş ve kaldıelimizde patladı yani
hayatımı kk'ya üye olmadan öncesi ve sonrası diye adlandırmak istiyorum. Öncesinde hiçbişeden haberim yokmuş :)Bende saf kafam bir iki kere oldu adet oldum sandım hahah Ozaman lar buraya üye sevgilim tabi ben herseyı burdan ögrendim kız eşim diyorki bi tıp okumuş kadar olsun yakında merdiven altı Doğum da yaptırsın sen![]()
Canım soğanın prolaktine etkisi varmıBende saf kafam bir iki kere oldu adet oldum sandım hahah Ozaman lar buraya üye değilm im tabi ben herseyı burdan ögrendim kız eşim diyorki bi tıp okumuş kadar olsun yakında merdiven altı Doğum da yaptırsın sen![]()
Hadi inşallah canım. Benimde bitcek sanırım artık :)Adetim bugün bitti gün aşırı ilişkiyle denşcem bakalım kızlar inşallah olur
Allah rızası için bana da bi dua edermisin hayla adet olmadımÇıkmadı kuzum hatta yoktur diye düşündüm şuan erken gebelik testinde bile çok koyu değil. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin bizlere
Bana mı sordunuz bana sorduysanız ben hiçi duymadım bilmıyorumCanım soğanın prolaktine etkisi varmı
ah ah inşallah kuzum.Ay hadi birlikte hamiş olalım inşallah
Allah rızası için bana da bi dua edermisin hayla adet olmadım
[/QUOTE canım adaçayı kekik iç söktürücü etki yapıyor
Adaçayı kekik söktürücü etki yapıyorAllah rızası için bana da bi dua edermisin hayla adet olmadım![]()
hayatımı kk'ya üye olmadan öncesi ve sonrası diye adlandırmak istiyorum. Öncesinde hiçbişeden haberim yokmuş :)
Kabul olur inşallah bi bilsem uyumam hepinize ederimAllah rızası için bana da bi dua edermisin hayla adet olmadım![]()