- 30 Nisan 2020
- 122
- 144
- 23
- 34
Oyyy yüreğini severim senin sağlıklı olsun da hepsi kabulümAmin inşallah sende git sağlıkla gör bebişini inşallah bi tahmin edeyim dedim içimden oğlun olcak gibi geçti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy yüreğini severim senin sağlıklı olsun da hepsi kabulümAmin inşallah sende git sağlıkla gör bebişini inşallah bi tahmin edeyim dedim içimden oğlun olcak gibi geçti
AmiinnRabbim gönlüne göre versin inşallah.❤
Ben yumurtlama lekelenmesi hiç yaşamadım ya sadece ovülasyon yapmadığım zamanlarda kasık ağrım oluyordu ve sümük kıvamında akıntıKızlar benim adetim 10 sürüyor ben adetten 3 gün sonra denemeye başladım. İlk denemeden sonra kahverengi lekelenme başladı ama ben yine denemeye devam ettim acaba yumurtlama lekesi miydi diye düşünüyorum şuan.
Ben ilk hamileliğimde 5 ay istifra ettim. Ama emin ol şuan hiç gözümde bile değil. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin gerisi boş.Biz her türlü acısına razıyız aslında. Yengem annemi aramış dertleniyomuş bu hamileliğim de zor geçicek galiba diye.
Bende emin değilim ama olabilirmi acaba diyorum. Daha önce yaşadıysam bile hatırlamıyorum.Ben yumurtlama lekelenmesi hiç yaşamadım ya sadece ovülasyon yapmadığım zamanlarda kasık ağrım oluyordu ve sümük kıvamında akıntı
Kesinlike. İnsanlar binbir zahmet çekiyo ne zorluklar yasıyo hamile kalabilmek icin. Rabbin sana veriyo seni ugrastırmıyo bide söylenince insanlar cok sinirim bozuluyoBen ilk hamileliğimde 5 ay istifra ettim. Ama emin ol şuan hiç gözümde bile değil. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin gerisi boş.
Çok haklısın.Kesinlike. İnsanlar binbir zahmet çekiyo ne zorluklar yasıyo hamile kalabilmek icin. Rabbin sana veriyo seni ugrastırmıyo bide söylenince insanlar cok sinirim bozuluyo
Adet olursam olur olmaz hemen sipariş etcem hayla hamıliğe dair umudum var elimde kalmasın :))))Oyyy yüreğini severim senin sağlıklı olsun da hepsi kabulümsen ovülasyon testi aldın mı
Ondan sonra keseceksen keserim umudu kan verene kadar umut var Ozamanbence bakar. Çünkü regl olmadın hala. En iyisi kan da var mı yok mu belli olur :)
Ay inşallah güzel bir haberle gelirsin.Ondan sonra keseceksen keserim umudu kan verene kadar umut var Ozaman![]()
Taekkur ederim yaAy inşallah güzel bir haberle gelirsin.
Başın sağolsun okumak bile çok kötü olmama yetiyor, ben daha en baslardayken bebegimi kaybettim 3 ay oldu ona bile dayanamazken senin acını tahmin bile edemiyorum... Kucağımız boş kalmaz inşallahGece 12de gittim gündüz 12.30 oğlum doğdu dikişlerim fazlaydı ve hasta olduğu için yoğun bakımı alindi kucağıma alamadım.akşam gösterdiler sadece ayağına dokun dediler ertesi güne kadar görmedim.sonra ameliyat için başka hastaneye aldılar orada korku dolu bakışlarını gördüm...içim paramparça oldu.ambulansa koştum öne aldılar beni ama yanına değil.sonra 10 gün dikişli halimle yoğun bakımda girip çıktım emzirdim eve gitmek istemedim hiç ve anne otelinde kaldım artık gecede görebiliyordum onu.son günler hali değişti artık canlılığı azaldı ve beni bırakmak istemiyordu son gece...ağladım ve ona gözyaşımı sürdüm nolur kokumu al kal benle demek istedim ama ben ağlayınca o da iç çekti...emmek istemedi sarıldı ve yattı ameliyata girecek elimi sıktı gözlerime baktı veda etti ağlıyordu az önce sizi görünce sustu dediler.ve bana elveda dedi.ben ömrümde böyle acı görmedim.oğlum fenalaştı ve beni çağırıp son kez gör demek yerine teyzesi kapıda diye onu görüp çağırdılar elini son defa ben değil teyzesi tuttu
Gözleri yarım açıkmış öyle dedi ablam.ama uyuyor demiş doktorlar ve yusuf öldü.bir daha sadece morgda aldım öptüm kucağıma vermediler..donmuş ve sabun kokuyordu yüzü yusuf gibiydi yine çok güzeldi...unutamıyorum onu çok özledim
Adet yok canım ama bebekte yok. Kahverengi lekelenme var dünden beri. Adet olmadım. Test yaptım malesef tek çizgi@Zeynep1307 @Tugbaaacmil95 @Misisipili @Nazife5-Yagmur- @Ayseee1987 @Forbi2 @DilekBurcu @Acely @jnci @Grbz46 @Annehayalim @Lucifa @Mechulzaman @Umut999 N Nnuurrr @Namis @2 kiz annesi O ogretmenhanm1 Hanımlar ban yediğimden takip edemedim batlar geçmiş son durumlar neler? Bebiş var mı? Yoksa yeni batlar? :)
Otu aktarlarda kapsül eczane cnm yada gıda takviyesi satan firmalar var ya ben ordan aldımAktarlarda mi satılıyor![]()
Bende kanama oluyordu yaradan dolayı gecti gitti elhamdülillah. Arkadasım da da vardı yaktırmış tekrarlamış hemde operasyon sonuçta kolay değil büyümeden çaresine bak cnm gecer inşallahYa iyi ki söyledin canım bende de yara var aklımda olsun
Normalde kac cıkıyordu ısın cnm artıs var mıKizlar adet 2 gun gecti ama test negativ. Vucut isisi da olcuyorum 36.7 hamile olma sansim varmi acaba bu durumda boyle bisey olabilirmi![]()