Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde 36.2 36.3 olmasi gerekiyor aalinda ben 21 inci gunden beri olcmeye basladim hep yuksekti 36.6 dan asagi dusmedi bilemiyorum 😞
Gec başlamışsın galiba ölçmeye daha önceden basıyorlar yükselip yükselmediğini anlamak için cnm bununla ilgili bir topik vardı ona bir bak istersen

Beklenen adet tarihi canım
Öyle mi.. burdan bi arkadaş hepinizinkini not mu ediyor... benim mesela cok duzensiz hic günü yoktur...bazen 19 gün temiz kaliyorum bazen 21 bazen daha uzun bazen daha kisa😄 hepinizin günü gününe mi geliyor

Hayırlısı olsun canım.. uzaktan da olsa takip ediyordum senin belirtileri, üzüldüm. Üstüne görme olamaz dimi?

Yok canım sanmıyorum baya yoğun oluyorum şuan

Gittim hemen ovülasyon testi aldım bu ay onu deneyeceğim. Birde 40 tl ye aldığım erken gebelik testini int de 3 tanesini 60 tl ye aldım :)) ara ara girerim kuzular ama burda birileri belirtiler yaşayınca acaba bende de varmı diye kendimi dinleyip duruyorum :)) Oyüzden en güzeli girmemek yaw. Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık:) 💕🌼

Kızlar bişey daha sorabilirmiyim? Mesela yumurtlamadan 14 15 gün sonra test yapıp gebelik görenler erken gebelik testi mi yapıyor yoksa normal testte mi çıkıyor. .ovulasyon sayfalarini takip ediyorumda yumurtlamadan 11 gun sonra bile testi pozitif çıkan var...erken gebelik testinde çıkıyodur herhalde dimi...almadığım bi o kalmıştı onuda alayimda denemedim demem😅😅😅

Gittim hemen ovülasyon testi aldım bu ay onu deneyeceğim. Birde 40 tl ye aldığım erken gebelik testini int de 3 tanesini 60 tl ye aldım :)) ara ara girerim kuzular ama burda birileri belirtiler yaşayınca acaba bende de varmı diye kendimi dinleyip duruyorum :)) Oyüzden en güzeli girmemek yaw. Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık:) 💕🌼
Kuzum arada haberdar et olur mu. Özelden olur burdan olur güzel habelerini bekliyoruz regline 2-3 gün kala gel bari :)

Kızlar bişey daha sorabilirmiyim? Mesela yumurtlamadan 14 15 gün sonra test yapıp gebelik görenler erken gebelik testi mi yapıyor yoksa normal testte mi çıkıyor. .ovulasyon sayfalarini takip ediyorumda yumurtlamadan 11 gun sonra bile testi pozitif çıkan var...erken gebelik testinde çıkıyodur herhalde dimi...almadığım bi o kalmıştı onuda alayimda denemedim demem😅😅😅
yumurtlamadan 11 gün sonra büyük ihtimal erken gebelikte cıkar bence :) cünkü bebek 7 ile 10 gün arasında anca yerleşiyo :)

yumurtlamadan 11 gün sonra büyük ihtimal erken gebelikte cıkar bence :) cünkü bebek 7 ile 10 gün arasında anca yerleşiyo :)
Normal testlerde çıkması icin yumurtlamadan sonra kac gun gecmesi gerekir

Normal testlerde çıkması icin yumurtlamadan sonra kac gun gecmesi gerekir
Pek bilmiyorum canım 4 5 gün öncesinde öğrenen de oluyor. Ama kimi geç döllenme oluyo regl tarihi geçince öğreniyor.

Kızlar ben bir süre girmeyeceğim. Bir süre herşeyden uzak durmak istiyorum. Kendimi dinlemekte istemiyorum artık. Kendime bir hobi edinip onunla uğraşmak. Kitap okumak güzel diziler izlemek. Asla bu ay kendimi dinlemek istemiyorum. Bu kadar belirti yalanmış. Hamile olduğunda ateşin yükselmesi yalanmış. Tansiyonun düştüğü, midenin bulandığı, sol yada sağ tarafının ağrıması. Her ay 1 hafta öncesinden regl ağrısı çeken ben ilk defa mesela bu ay regl ağrısı çekmedim. Oyüzden kendinizi dinlemeyin arkadaşlar:) inş bu ay güzel haberler almak dileği ile görüşürüz arkadaşlar 🙋‍♀️
Yaa canım benim kimyasal olmuş olabilir gibi de geliyor bana senin 🙄
Ben de bu üstüne görme konuşuldu az geliyor diye yine test yaptım negatif tabi ki, bu ay öyle hevesliydim ki kabul etmek istemedim sanki olmadığını.

Canlar sizce çatlamış mı??? :KK17: ve Sohrab Sohrab sen de bakar mısın kuzum ❤

Eklentiler

• DSC_0193.webp
    DSC_0193.webp
    36 KB · Görüntüleme: 49
  • DSC_0197.webp
    DSC_0197.webp
    36 KB · Görüntüleme: 42
Back
X