- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
- 133
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahSorma kuzum kaybettiğim evladımdan beri yanıp tutuşuyorum yeniden hamile olmak için❤
![]()

Senin testin laboquıck miydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahSorma kuzum kaybettiğim evladımdan beri yanıp tutuşuyorum yeniden hamile olmak için❤
![]()
Çatlamış canım bence
Evet canım o markaAllah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Senin testin laboquıck miydi![]()
Bence çatlamış sen bugünü de değerlendir degerlendirebiliyorsan
Dün pikti bugün daha siliklesmis canım, çatlamış değerlendirin inşallah tutar
Benim olmadı malesef.
Olumsuz :))
ooo süpersinnTest için sabırsızlanıyorum son yarım saat canım inşalah silik çıkar eşim akşam işten gelince üstüne atlayacam silik çıkarsa![]()
![]()
inşallah önümüzdeki ay olacak,moral bozmakyokBenimde aklıma o geldi. Belirtileri yaşıyorum da hayırlısı olsun canım
ewwweeeeeeettt :) bugun yarın ateşli bi yıldızsavaşçısı olcak
2 saat önce türk kahvesi yap eşine şöyle karşılıklı için :)Ay Allah razı olsun kızlar ışıkta çekince silik gibi çıktı en son attığım da sanki hala koyu gibi de kafam karıştı çok sağolun inşallah Bi aksilik olmazsa bu akşam ı değerlendireceğimgerisi Allah ın takdiri
Canım bence çatlama yarın benim de senin gibiydi bir gebenin günlüğü instagram sayfasına sordum bu haline çatlamamış yarın çatlar demişti benim yumurtlama nerdeyse 3 gün sürdü sonra çatladı bak atayımsana ilki çatlamamış dedikleri 28 nisan yazan çatlamış dedikleriAy Allah razı olsun kızlar ışıkta çekince silik gibi çıktı en son attığım da sanki hala koyu gibi de kafam karıştı çok sağolun inşallah Bi aksilik olmazsa bu akşam ı değerlendireceğimgerisi Allah ın takdiri
Tabi bütün ve çatladıysan sonra 2 günü de değerlendirmen gerekiyor kuzumCanım bence çatlama yarın benim de senin gibiydi bir gebenin günlüğü instagram sayfasına sordum bu haline çatlamamış yarın çatlar demişti benim yumurtlama nerdeyse 3 gün sürdü sonra çatladı bak atayımsana ilki çatlamamış dedikleri 28 nisan yazan çatlamış dedikleri
Peki kuzum o sayfa da ne öneriliyor çatladığı gün mü çatlamadan bir gün önce de ilişki işe yarar mı yani yarın mi ilişki olsun bugün mü? Hangisi daha iyiymiş?Canım bence çatlama yarın benim de senin gibiydi bir gebenin günlüğü instagram sayfasına sordum bu haline çatlamamış yarın çatlar demişti benim yumurtlama nerdeyse 3 gün sürdü sonra çatladı bak atayımsana ilki çatlamamış dedikleri 28 nisan yazan çatlamış dedikleri
Ya canımsın teşekkür ederim çok silik değil hala koyu ya acaba yine çatlamadı mı diye düşündümewwweeeeeeettt :) bugun yarın ateşli bi yıldızsavaşçısı olcak![]()
Valla kuzum yumurtlama günü ve çatladığı 2 gün üst üste dedi yani 3 gün üst üste olmuş oluyor ama tabi ben değerlendiremedim bir gün oldu sadece maalesefPeki kuzum o sayfa da ne öneriliyor çatladığı gün mü çatlamadan bir gün önce de ilişki işe yarar mı yani yarın mi ilişki olsun bugün mü? Hangisi daha iyiymiş?
Dün yumurtlama da değerlendirmedim canım yumurtalama dan Bi gün öncesini değerlendirdim diye gün aşırı öneriyomuş doktorlar. Bu gece değerlendiririm inşalah yarın tamamen silik olur yarın da son kez değerlendiririm biter inşalahValla kuzum yumurtlama günü ve çatladığı 2 gün üst üste dedi yani 3 gün üst üste olmuş oluyor ama tabi ben değerlendiremedim bir gün oldu sadece maalesefinşallah senin olur kuzum