Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün ve bugün? 🙄 Sanki hala koyu mu ya 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• DSC_0191.webp
    DSC_0191.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 39
  • DSC_0200.webp
    DSC_0200.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 42
Ay Allah razı olsun kızlar ışıkta çekince silik gibi çıktı en son attığım da sanki hala koyu gibi de kafam karıştı çok sağolun inşallah Bi aksilik olmazsa bu akşam ı değerlendireceğim :KK36: gerisi Allah ın takdiri

Ay Allah razı olsun kızlar ışıkta çekince silik gibi çıktı en son attığım da sanki hala koyu gibi de kafam karıştı çok sağolun inşallah Bi aksilik olmazsa bu akşam ı değerlendireceğim :KK36: gerisi Allah ın takdiri
2 saat önce türk kahvesi yap eşine şöyle karşılıklı için :)

Canım bence çatlama yarın benim de senin gibiydi bir gebenin günlüğü instagram sayfasına sordum bu haline çatlamamış yarın çatlar demişti benim yumurtlama nerdeyse 3 gün sürdü sonra çatladı bak atayımsana ilki çatlamamış dedikleri 28 nisan yazan çatlamış dedikleri

Eklentiler

• 8D701292-9ABE-4F4D-8BD2-FE5F0857ADE6.webp
    8D701292-9ABE-4F4D-8BD2-FE5F0857ADE6.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 41
  • CD06EF01-7252-4173-AE1B-84A2D7BFBBE0.webp
    CD06EF01-7252-4173-AE1B-84A2D7BFBBE0.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 43
Canım bence çatlama yarın benim de senin gibiydi bir gebenin günlüğü instagram sayfasına sordum bu haline çatlamamış yarın çatlar demişti benim yumurtlama nerdeyse 3 gün sürdü sonra çatladı bak atayımsana ilki çatlamamış dedikleri 28 nisan yazan çatlamış dedikleri
Tabi bütün ve çatladıysan sonra 2 günü de değerlendirmen gerekiyor kuzum 🥰

Peki kuzum o sayfa da ne öneriliyor çatladığı gün mü çatlamadan bir gün önce de ilişki işe yarar mı yani yarın mi ilişki olsun bugün mü? Hangisi daha iyiymiş?

Peki kuzum o sayfa da ne öneriliyor çatladığı gün mü çatlamadan bir gün önce de ilişki işe yarar mı yani yarın mi ilişki olsun bugün mü? Hangisi daha iyiymiş?
Valla kuzum yumurtlama günü ve çatladığı 2 gün üst üste dedi yani 3 gün üst üste olmuş oluyor ama tabi ben değerlendiremedim bir gün oldu sadece maalesef😕 inşallah senin olur kuzum

Valla kuzum yumurtlama günü ve çatladığı 2 gün üst üste dedi yani 3 gün üst üste olmuş oluyor ama tabi ben değerlendiremedim bir gün oldu sadece maalesef😕 inşallah senin olur kuzum
Dün yumurtlama da değerlendirmedim canım yumurtalama dan Bi gün öncesini değerlendirdim diye gün aşırı öneriyomuş doktorlar. Bu gece değerlendiririm inşalah yarın tamamen silik olur yarın da son kez değerlendiririm biter inşalah

Bn delircem ya 27 de yumurtlama dediler 25 de adet gunumdu dun test yaptim gebelik yoktu bugun ovu testi yine bolee noluoooo

Eklentiler

• 20200506_151835.webp
    20200506_151835.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 53
Back
X