Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya şimdi bu yumurtlama çatladı dediniz ya eşim geldi iftar falan derken anca Bi saate değerlendirsem geç olmaz demi kızlar? Çatlama dan sonra sayılı saatler var diye duymuştum?

Eklentiler

• DSC_0200.webp
    DSC_0200.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 48
6-7 haftalık falandı sanırım adet tarihimi tam hatirlamiyordum ama benim adet zamaninmdsn önce lekem başladı canım bir de kese düzgün değil demisti doktor, o yüzden dedim kesen duüzgünse korkma diye
Kese düzgün Bi sorun yok dedi dr işte haftaya gel dedi bakalım artık. Bende 5+5 teyim

Ya şimdi bu yumurtlama çatladı dediniz ya eşim geldi iftar falan derken anca Bi saate değerlendirsem geç olmaz demi kızlar? Çatlama dan sonra sayılı saatler var diye duymuştum?
Canım benimde seninle aynı şekilde bugün ovu testim, öğlen 12 gibi yaptım, nasip olursa değerlendirmeye çalışalım, Rabbim istersr her türlü verir🙏🏻

Eklentiler

• ED106D5E-5579-45BC-ABF8-23B6585896E6.webp
    ED106D5E-5579-45BC-ABF8-23B6585896E6.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 42
Bende onu anlamıyorum. Yumurtlamadan haberleri mi varmış :KK70: ama mübarek ne kadar doğurganlıkları yüksekmiş ya
Onlar hatta gebe olmaktan korkuyorlardır o yüzden habire hamile kalmıslar biz çok istiyoruz ondan böyle oluyor :KK70:

Kizlar ovulasyon yapip adet tarihi en yakin olan kimler☺ kimlerden haber beklicez yani...Ben haftaya olurum diye düşünüyorum. .burda bat falan aliyonuz siralama nasil

12 saat ile 24 saat geçerli. Ama beni dinlersen akşam ve sabah erken saatte değerlendir ve afedersin arkadan yakınlaşma olsun. 😊

arkadan yakınlaşma ne kız dkdlsş
Instagramda bir ebenin günlüğü var kadin yüzüstü yaticak erkek arkasinda ilişki olursa hamilelik şansı yüksekmiş özellikle ters rahim olanlar icin...ama ters rahim olmayip o sekilde hamile kalanda cokmuş..bende bu ay genelde o pozisyonda denedim🙈😄

Back
X