Aynen kuzum. Çok sürpsiz oldu hiç beklemiyolardıCok sevindim yaaaa, darısı başımızagebelik oluşunca verdi değil mi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum. Çok sürpsiz oldu hiç beklemiyolardıCok sevindim yaaaa, darısı başımızagebelik oluşunca verdi değil mi canım
Kese düzgün Bi sorun yok dedi dr işte haftaya gel dedi bakalım artık. Bende 5+5 teyim6-7 haftalık falandı sanırım adet tarihimi tam hatirlamiyordum ama benim adet zamaninmdsn önce lekem başladı canım bir de kese düzgün değil demisti doktor, o yüzden dedim kesen duüzgünse korkma diye
Canım benimde seninle aynı şekilde bugün ovu testim, öğlen 12 gibi yaptım, nasip olursa değerlendirmeye çalışalım, Rabbim istersr her türlü verirYa şimdi bu yumurtlama çatladı dediniz ya eşim geldi iftar falan derken anca Bi saate değerlendirsem geç olmaz demi kızlar? Çatlama dan sonra sayılı saatler var diye duymuştum?
İnşallah cnm çifte bayram olsuncok teşekkür ederiminşallah bu bayram hepimizin bayramı olur güzel haberlerle gireriz
![]()
Yumurtlamadan sonra 9 gün sonra kanda yukselmeye baslıyor eger dollendıyse kanda cıkabılır, idrar demıyorum bakın kandaDöllenmeden 9 gün sonra nasıl belirleniyor döllendiğini
Onlar hatta gebe olmaktan korkuyorlardır o yüzden habire hamile kalmıslar biz çok istiyoruz ondan böyle oluyorBende onu anlamıyorum. Yumurtlamadan haberleri mi varmışama mübarek ne kadar doğurganlıkları yüksekmiş ya
Tam olarak saat kacta yaptın canımYa şimdi bu yumurtlama çatladı dediniz ya eşim geldi iftar falan derken anca Bi saate değerlendirsem geç olmaz demi kızlar? Çatlama dan sonra sayılı saatler var diye duymuştum?
Canım hayırlı olsım hamilesin iki gün sonra tekrsrla iki katına cıkması lazımKızlarr sonucumm regle 3 gün var sizce nasıll
iyi de bizim de olsa 4 5 tane tamam da tık yokOnlar hatta gebe olmaktan korkuyorlardır o yüzden habire hamile kalmıslar biz çok istiyoruz ondan böyle oluyor![]()
Cnm çatlamadan sonra 1 günün varYa şimdi bu yumurtlama çatladı dediniz ya eşim geldi iftar falan derken anca Bi saate değerlendirsem geç olmaz demi kızlar? Çatlama dan sonra sayılı saatler var diye duymuştum?
12 saat ile 24 saat geçerli. Ama beni dinlersen akşam ve sabah erken saatte değerlendir ve afedersin arkadan yakınlaşma olsun.Ya şimdi bu yumurtlama çatladı dediniz ya eşim geldi iftar falan derken anca Bi saate değerlendirsem geç olmaz demi kızlar? Çatlama dan sonra sayılı saatler var diye duymuştum?
Benim akıntı baya yoğun olmaya basladi anlamiyorum yumurtlama mı olacak adet mi olucam kendimi cozemiyorum
arkadan yakınlaşma ne kız dkdlsş12 saat ile 24 saat geçerli. Ama beni dinlersen akşam ve sabah erken saatte değerlendir ve afedersin arkadan yakınlaşma olsun.![]()
nasıl yoğun canım? Belirtin var mı?Benim akıntı baya yoğun olmaya basladi anlamiyorum yumurtlama mı olacak adet mi olucam kendimi cozemiyorum![]()
Ya birleşme yi kastettimarkadan yakınlaşma ne kız dkdlsş
yaa. İyi de diğer türlü daha iyi gider spermler diyolardı bu ay da öyle mi denesek kiYa birleşme yi kastettim. Biyerde görmüştüm rahmi ters olanlarda rtkiliymiş ama ters olmayanların çoğunda da tutmuş.
Instagramda bir ebenin günlüğü var kadin yüzüstü yaticak erkek arkasinda ilişki olursa hamilelik şansı yüksekmiş özellikle ters rahim olanlar icin...ama ters rahim olmayip o sekilde hamile kalanda cokmuş..bende bu ay genelde o pozisyonda denedimarkadan yakınlaşma ne kız dkdlsş