Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasıl yoğun canım? Belirtin var mı?
Psikolojik olarak belirti yasiyorum sanirim. Kasık ağrisı hafif. Goguslerim cok hassas. Bagirsaklar gurul gurul, beyaz hafif kokusuz akintim vardi bugun yogun olarak hissettim parmagimla baktim Sabah yine test yaptim negatif :( yarin kan vericem sanirim.

Instagramda bir ebenin günlüğü var kadin yüzüstü yaticak erkek arkasinda ilişki olursa hamilelik şansı yüksekmiş özellikle ters rahim olanlar icin...ama ters rahim olmayip o sekilde hamile kalanda cokmuş..bende bu ay genelde o pozisyonda denedim🙈😄
Allah Allah :) senin bat ne zaman kız tutarsa bizde yapalım :D

Psikolojik olarak belirti yasiyorum sanirim. Kasık ağrisı hafif. Goguslerim cok hassas. Bagirsaklar gurul gurul, beyaz hafif kokusuz akintim vardi bugun yogun olarak hissettim parmagimla baktim Sabah yine test yaptim negatif :KK43: yarin kan vericem sanirim.
Canım benimde vardı akıntım ama regl oldum . Bellidr omaz tabi

Uh
düzensiz mi regl canım
Evet malesef😕 mesela bikac ay döngüm 21 gündü..bazen ise 25 gün...bazen cok erken olduğumda oluyo...yumurtaliklar tembel ve pcos var...3 aydir deneme yapiyoruz daha henüz bisey yok...ramazandan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum insallah rabbim gerek duydurmaz

Uh
Evet malesef😕 mesela bikac ay döngüm 21 gündü..bazen ise 25 gün...bazen cok erken olduğumda oluyo...yumurtaliklar tembel ve pcos var...3 aydir deneme yapiyoruz daha henüz bisey yok...ramazandan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum insallah rabbim gerek duydurmaz
ovulasyonla yumurtlamanı takip ediyo musun :)

ovulasyonla yumurtlamanı takip ediyo musun :)
Evet ilk defa bu ay denedim...14 ve 15. Gün pik oldu ama ondan sonra 20. Güne kadar aman aman bi silikleşme olmadi...çatlama olmadi gibi bi his geliyor ya neyse.... 14 15 16 17 ve 20. Günleri degerlendirdik bakalim sonuc ne olucak

Kese düzgün Bi sorun yok dedi dr işte haftaya gel dedi bakalım artık. Bende 5+5 teyim
Korkma canım o zaman Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz benim oğlum sağlıkla doğdu ama pıhtı şeklinde kan geldiğini bilirim dünyada yaşayacak günü,yiyecek ekmeği, içecek suyu varsa alırsın kucagina ama nolur rahat olmaya çalış aynı dönemlerden gectigim için çok sıkıntılı mutsuz bir hamilelik yaşamıştım ben sen yapma canım

Sağol cnm. Kese iyi dedi henüz tabi bebek kalp atımı yok. İğne ve ilac yazdı haftaya gel dedi. Hatta Rahim şeklin kalp şekli dedi bu iyimi kötü mü bilemedim. Leke kanama oldu die yazıyorum ilaçları dedi dr.
Benim de rahim kalp şeklinde canım hiç sıkıntı yapma kendine. Bende hamileyken öğrenmiştim erken doğum olabilir dediler 42. Haftada doğdu oğlum:)

Kızlar şimdi sırt üstü bacakları yukarı kaldırıyoruz yA 🙈 yüz üstü olunca o şekil mi kalıcaz bi süre yoksa nasıl olacak

Back
X