- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
Doktor en fazla 15 dk demişti gerisi gaz ağrısından başka bişey yapmaz demiştiArtık rabbımın takdiri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor en fazla 15 dk demişti gerisi gaz ağrısından başka bişey yapmaz demiştiArtık rabbımın takdiri![]()
Bence de ya Bi saat falan yatmak fazla zaten spermler çok hızlı hareket ediyorDoktor en fazla 15 dk demişti gerisi gaz ağrısından başka bişey yapmaz demişti
1 saatde çok uzun yaa :)Ben bir saat yatıyorum ama sıkıntıdan patlıyorum![]()
Yaa sen öyle yapmadınmıÖlemi oluyomuş o. Ya bir gebenin günlüğü ıstgramda orda görmüştüm bende şmdi hatırladım. Bak istersen oraya.
Valla ne biliyim canım önceden 10 15 dk anca yatardım bende doktor 1 saat sırt üstü yat dedi. Kimyasal oldugum ayda yatmıştım hep belkide işe yaramıştır diye devam ediyorum halaa1 saatde çok uzun yaa :)
Hafii gercekten miEczane de acayip pahalı ama
Gelir o gelir bende beklemedim geldiAzze kız az daha kırmızıları gördüm sandım
sabah lekelendim aha dedim adet oluyom akşama kadar tık yok gelmedi
bu sabır beni öldürecek
![]()
Oyledir vencede.Ben hamilelik testini bir tane eczaneden alacagima 5tane netten aliyorumEczane de pahalıdır diye düşünyorm canm.
Konuya uzak kaldımDoktor en fazla 15 dk demişti gerisi gaz ağrısından başka bişey yapmaz demişti
Tabiki 31 mayıs :)anladım canım yeni bat yazdırmak ister misin :)
adını anma gelir bakkkAzze kız az daha kırmızıları gördüm sandım
sabah lekelendim aha dedim adet oluyom akşama kadar tık yok gelmedi
bu sabır beni öldürecek
![]()
Kocam cıldırcakValla ne biliyim canım önceden 10 15 dk anca yatardım bende doktor 1 saat sırt üstü yat dedi. Kimyasal oldugum ayda yatmıştım hep belkide işe yaramıştır diye devam ediyorum halaa![]()
Kredi kartsız satan yerler yok mu kiOyledir vencede.Ben hamilelik testini bir tane eczaneden alacagima 5tane netten aliyorum
aynıyız canım :)Tabiki 31 mayıs :)
Arada sancim oluyor akintim cok az goguslerim resmen evrim gecirmis midem bi yaniyo bi eksimsiyo ama bugun test yaptim ve negatif cikti oyuzden bu ayda ne yazik ki husranla sonuclanacak regl olmayi bekliyorum yanii
Kuzum daha cok yenisin. Canını sıkma.Arada sancim oluyor akintim cok az goguslerim resmen evrim gecirmis midem bi yaniyo bi eksimsiyo ama bugun test yaptim ve negatif cikti oyuzden bu ayda ne yazik ki husranla sonuclanacak regl olmayi bekliyorum yanii
Oyle yapicam canim akisina birakacam cok ustune dusmiyicamKuzum daha cok yenisin. Canını sıkma.
Benim artık gözüm karardı düşüyom üstüne vallaOyle yapicam canim akisina birakacam cok ustune dusmiyicam