Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen gittiğimde sorayım ilaç vericek diyordu ama hangi ilacı verir bilmiyorum, bu ilaçtan memnun musun adetin düzenli oluyor musun yumurtlama oluyor mu
Canım ağır Bi ilaç Progestan baş dönmesi halsizlik yapıyor bilirsin belki düşük riski olana da bu ilacı veriyor doktor ama düzenli regl oluyorum tabi Bi kaç gün aksama olabiliyor normalde aylarca olmam yumurtlama geç de olsa oluyor ama çatlıyor mu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ iki hafta sonra randevu aldım Bi baksın bakalım ne durumdayım. İnşallah güzel haberler alırım hormonlarım kistlerim iyidir inşallah 🤲 ❤️

Canım ağır Bi ilaç Progestan baş dönmesi halsizlik yapıyor bilirsin belki düşük riski olana da bu ilacı veriyor doktor ama düzenli regl oluyorum tabi Bi kaç gün aksama olabiliyor normalde aylarca olmam yumurtlama geç de olsa oluyor ama çatlıyor mu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ iki hafta sonra randevu aldım Bi baksın bakalım ne durumdayım. İnşallah güzel haberler alırım hormonlarım kistlerim iyidir inşallah 🤲
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum bende perşembe günü gidicem ya bakalım belki farklı ilaç tedavisi de olabilir sana da haber veririm

ben hiçgebe kalamadım :KK43:
Kaç yıllık evlisin eşin gitti mi doktora. Ümitsiz olmayın nolur olmasa benim olmazdı hiç ümidim yoktu 3 buçuk sene sonra hamile kaldım inan oğlum doğana kadar hiç mutlu olamadım hamile kaldım bu sefer sancı kramp kanama eşim ben her wc ye gittiğimde kapıda beklerdi gözleri dolu hiç dogacagina inanamadim

Aaa bu nasıl oldu Sohrab Sohrab sana cevap yazıyordum ikimizin ki birbirine girdi
Kuzum eşim de iki kere test yaptırdı muayene oldu bişey yok, rahım fılmı de cektirdim tüpler acık, sebepsiz olmuyor, aşılamaya gidecektik virüs cıktı şehirdısı oldugu için ertledeik

stoprak stoprak Evet zor hamılelık gecırenler oluyormus okuyorum duyuyorum 😔Allah yardımcın olsun inşallah bi sonraki gebeliğin rahat gecer

Valla modum çok düştü ağlamayacam ya milletin yumurtlama dan sonra resmen gözle görünmez kadar silik oluyor benim Hâlâ koyu, kesin bir sorun var ya lh hormonu yüksek ya da yumurtam çatlamıyo :KK42: tüm ilişkiler boşs gidiyo çünkü yumurta çatlamadı hala bence baksanıza nasıl koyu valla canım çok sıkıldı ya boşa gitti onca deneme 😢 ve Sohrab Sohrab baksana canım :(

Eklentiler

• DSC_0202.webp
    DSC_0202.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 39
  • DSC_0203.webp
    DSC_0203.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 42
Allah razı olsun canım. Hayır canım benim hiç bir sorun yoktu ikili tarama testi falan tertemizdi. Kontrole gittiğimde doktor yarım saat uğraşırdı bakmak için öyle hareketliydi ki çok yaramaz olacak derdi. Ama Bi kontrole gittiğimizde kalbi durmuş doktor sağlıksızdır dedi.
İkili testinin ve kalp atışı oluşması vs. Bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyor aslında. Senden beslenememiş olmasın bebeğin yani bu da pıhtılaşma ihtimalini düşündürüyor

İkili testinin ve kalp atışı oluşması vs. Bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyor aslında. Senden beslenememiş olmasın bebeğin yani bu da pıhtılaşma ihtimalini düşündürüyor
Yapıldı canım pıhtılaşma ve genetik test Bi sorun çıkmadı bebek engelli olabilir dendi

Kuzum normal bebek resimlerine ben de bakarım ama tanıdığım çevremde ki kişiler yaşamayan bilemez anne olmak farklı Bi hismiiş ben 27 yıl sonra en çok anne olmayı sevdim bebek eli bebek ayağı ultrason u şişmiş göbek, eli göbeğinde, daha bir sürü şey görüyorum kötü oluyorum
Yanii büyük konuşmak istemiyorum ama inşallah o günler yakındır hamile oldugum zaman en yapmıcağim şeyy el göbekte resim bana cok çirkin geliyor 🤮😁

Valla modum çok düştü ağlamayacam ya milletin yumurtlama dan sonra resmen gözle görünmez kadar silik oluyor benim Hâlâ koyu, kesin bir sorun var ya lh hormonu yüksek ya da yumurtam çatlamıyo :KK42: tüm ilişkiler boşs gidiyo çünkü yumurta çatlamadı hala bence baksanıza nasıl koyu valla canım çok sıkıldı ya boşa gitti onca deneme 😢 ve Sohrab Sohrab baksana canım :(
Canım aynı şey bende de oldu ya😔 benimde aman aman silikleşmedi...üstünden 6 gün gecti anca biraz silikleşti....bende ayni senin gibi düşünüyorum. .çatlama olmadi bence de😔😔😔😔

Canım aynı şey bende de oldu ya😔 benimde aman aman silikleşmedi...üstünden 6 gün gecti anca biraz silikleşti....bende ayni senin gibi düşünüyorum. .çatlama olmadi bence de😔😔😔😔
İki hafta sonraya yer buldum randevu aldım doktora gitcem ya eşime o kadar yüklenmeye değmedi boşa gitti gibi hissediyorum Bi baksın doktor :(

ben hiçgebe kalamadım :KK43:
Kuzum eşim de iki kere test yaptırdı muayene oldu bişey yok, rahım fılmı de cektirdim tüpler acık, sebepsiz olmuyor, aşılamaya gidecektik virüs cıktı şehirdısı oldugu için ertledeik
Canım eşinde sorun yok derken mesela benim eşim için diyorki doktor yani sıradan dokr 15 milyon sperm var ileri hız su kadar morfoloji bu olur sizin cocugunuz diyor ama Ankara'da yaşıyorduk daha önce biz Kaan Aydos diye bir prof a gitmiştik sperm dna hasar testi istemişti daha önce hiç bir doktor istememişti ve eşimde sperm dna hasarı çıktı ve bunları devletteki doktorlar falan hiç umursamıyor kan tahlili vermiştik mesela oradan çıkan sonuca sperm sonucuna göre eşim önce klomen ve emodex kullandı olmadı sonra merional diye tüp bebek tedavisinde kadınlara vurulan iğneden kullandirdi doktor 3 ay göbekten iğne büründü doktor spermler düzelmiş artık vurunma dediği ay hamile kaldim. Kaan Aydos sperm dna hasarı internetten bir arastir istersen adama Türkiye'nin dört bir yanından geliyorlar 1 kere gidiyorsun sonra mail ile tedaviye devam ediyor

Valla modum çok düştü ağlamayacam ya milletin yumurtlama dan sonra resmen gözle görünmez kadar silik oluyor benim Hâlâ koyu, kesin bir sorun var ya lh hormonu yüksek ya da yumurtam çatlamıyo :KK42: tüm ilişkiler boşs gidiyo çünkü yumurta çatlamadı hala bence baksanıza nasıl koyu valla canım çok sıkıldı ya boşa gitti onca deneme 😢 ve Sohrab Sohrab baksana canım :KK43:
Cnm silik olması yeterli, çatladı herkesın vucudunda aynı mıltarda bulunmaz lh hormonu, niye bu kadar panik yapıyorsun olması gerektığı gibi cıkıyor testlerin. Benim de böyle, kimileri koyu cızfı bıle yakalanıyor yumurtluyor, tabloya bak lh eğrısıne pat diye mi düşüyor, stres yapma bosu Bosuna

Eklentiler

• Screenshot_20200506_161313.webp
    Screenshot_20200506_161313.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 30
Back
X