Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzular ya lütfen yardım edin burda bi çizgi var mı ben kendimi mi kandırıyorum elim ayağım titriyor
58E652A1-6245-4CCA-B526-32E2A062742A.webp

Ben bu aydan umudumu kesmeye başladım biraz. Bugün adetin 19. Günü ama ben hala pik görmedim yumurtlama olmuyor galiba stres olmaya başladım artik 😢 geçen ay çatlatma iğnesiyle adetim 30. gün gelmisti bu ay olmayacak galiba 😔

Ben bu aydan umudumu kesmeye başladım biraz. Bugün adetin 19. Günü ama ben hala pik görmedim yumurtlama olmuyor galiba stres olmaya başladım artik 😢 geçen ay çatlatma iğnesiyle adetim 30. gün gelmisti bu ay olmayacak galiba 😔
adeti görene kadar gün aşırı ilişkiye devam et hemen ümitleri kesip atma nolacağını bilemeyiz :)

adeti görene kadar gün aşırı ilişkiye devam et hemen ümitleri kesip atma nolacağını bilemeyiz :)
İmkan oldukça yapıyoruz ama ne bileyim çoğunlukla testlerde renkler silik koyu bir çizgi olmuyor. Pcos var doktor tekrar tedaviye de başlamadı bilmiyorum ya umudum biraz kırıldı bu ay için o yüzden 🙁 acaba ben mi yapamıyorum testi diyorum ama dikkat ediyorum o kadar da saatini pek gecirmemeye çalışıyorum

Back
X