Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer özel hastaneyse hiçbir yere uğramadan direk kan vereceğim diye fiş kestirip yaptırabilirsiniz.40 dakikada çıkıyor genelde. Hayırlısı olsun bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kuzum 6 gün çok erken olunca acaba diye düşünüyorum ama inşallah vardır sağolasın 🙏

Canım kan ver benim teste göre senin ki daha belirgin ve net çıkmış bildiğin pembe 😍senin belirtilerin var mı
Yarın vericem inşaallah tabi 😊 aslında burnuma çilek ve çıtır badem varya yeşil ondan kokmustu ama bulamamıştım bide belim felaket ağrıdı benim günlerce hatta burdada yazmıştım ama erken olduğu için usutmeye yormustuk ara ara kasıkta batmalarim oluyor başka bir belirtim yok

Yarın vericem inşaallah tabi 😊 aslında burnuma çilek ve çıtır badem varya yeşil ondan kokmustu ama bulamamıştım bide belim felaket ağrısı benim günlerce hatta burdada yazmıştım ama erken olduğu için işitmeye yormustuk ara ara kasıkta batmalarim oluyor başka bir belirtim yok
Benim de öyle bi belirtim yok kuzum akıntı vs hayırlısı artık yarın haberdar et bizi mutlaka 🥰

F00DE8DA-3629-4516-8F4B-84D3E1777813.webp
Tabikş negatif hayalet bile yok😢

Teşekkür ederim 😘 ne olur çok dua edin benim bütün gebeliklerim olumsuz sonlandı kötü sonlandı dua edin sağlıkla kucagima alıyım🤲🏻
Umarım sağlıklı bir gebelik olur. Sıkıntısız ve gönlünce yaşarsın herşeyi inşallah. Sende bize dua et bende umutluyum bu ayy. Ama nasip tabi.

Teşekkür ederim 😘 ne olur çok dua edin benim bütün gebeliklerim olumsuz sonlandı kötü sonlandı dua edin sağlıkla kucagima alıyım🤲🏻
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım🙏 Sana tavsiyem burada çok olumsuzluk var okuyupta takılma ister istemez kendini dinlersin ve vücuduna onu yaşatırsın telefondan uzak huzurlu bir hamilelik yaşa ❤️

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım🙏 Sana tavsiyem burada çok olumsuzluk var okuyupta takılma ister istemez kendini dinlersin ve vücuduna onu yaşatırsın telefondan uzak huzurlu bir hamilelik yaşa ❤
Aminn sağol canım tavsiyen için teşekkür ederim 😘

Back
X