Bak ben sana ne dedim hadi hayırlısı ya canım kaç gün kaldı demiştin adeteCanım şimdi senle konuştuktan sonra icime bir his doldu ve tekrar test yaptım ve pozitif çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak ben sana ne dedim hadi hayırlısı ya canım kaç gün kaldı demiştin adeteCanım şimdi senle konuştuktan sonra icime bir his doldu ve tekrar test yaptım ve pozitif çıktı
Kuzum 6 gün çok erken olunca acaba diye düşünüyorum ama inşallah vardır sağolasınEğer özel hastaneyse hiçbir yere uğramadan direk kan vereceğim diye fiş kestirip yaptırabilirsiniz.40 dakikada çıkıyor genelde. Hayırlısı olsun bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Pazartesi olacaktım işte bugünü saymazsak 3 gün varBak ben sana ne dedim hadi hayırlısı ya canım kaç gün kaldı demiştin adete![]()
Canım kan ver benim teste göre senin ki daha belirgin ve net çıkmış bildiğin pembePazartesi olacaktım işte bugünü saymazsak 3 gün varevet demiştin sağol canım
![]()
Yarın vericem inşaallah tabiCanım kan ver benim teste göre senin ki daha belirgin ve net çıkmış bildiğin pembesenin belirtilerin var mı
Benim de öyle bi belirtim yok kuzum akıntı vs hayırlısı artık yarın haberdar et bizi mutlakaYarın vericem inşaallah tabiaslında burnuma çilek ve çıtır badem varya yeşil ondan kokmustu ama bulamamıştım bide belim felaket ağrısı benim günlerce hatta burdada yazmıştım ama erken olduğu için işitmeye yormustuk ara ara kasıkta batmalarim oluyor başka bir belirtim yok
Canım bide senin testin daha 6 gün varken yaptığın için öyledirCanım kan ver benim teste göre senin ki daha belirgin ve net çıkmış bildiğin pembesenin belirtilerin var mı
Aslinda sarı renkte akintimda var sen yazınca aklıma geldi heyecan dan unutuyorumBenim de öyle bi belirtim yok kuzum akıntı vs hayırlısı artık yarın haberdar et bizi mutlaka![]()
Regle ne kadar vardı ki canimEki Görüntüle 2631488 Tabikş negatif hayalet bile yok![]()
Yaaa çok sevindim. Tebrikler.Canım şimdi senle konuştuktan sonra icime bir his doldu ve tekrar test yaptım ve pozitif çıktı
Teşekkür ederimYaaa çok sevindim. Tebrikler.
18 mayısta bat var ama insallah regli olmicamÇok kaldı mı bat cnm hadi inş dualarım seninle
Daha yüksek bir moralle yeniden hazırla kendini hadi üzülmeEki Görüntüle 2631488 Tabikş negatif hayalet bile yok![]()
Umarım sağlıklı bir gebelik olur. Sıkıntısız ve gönlünce yaşarsın herşeyi inşallah. Sende bize dua et bende umutluyum bu ayy. Ama nasip tabi.Teşekkür ederimne olur çok dua edin benim bütün gebeliklerim olumsuz sonlandı kötü sonlandı dua edin sağlıkla kucagima alıyım
![]()
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımTeşekkür ederimne olur çok dua edin benim bütün gebeliklerim olumsuz sonlandı kötü sonlandı dua edin sağlıkla kucagima alıyım
![]()
Benimde bat 18 olmayız inşallah18 mayısta bat var ama insallah regli olmicam![]()
![]()
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah tez zamanda bu ay bu haberi sizde verin burdan inşaallah bebeklerimiz yaşıt olsunUmarım sağlıklı bir gebelik olur. Sıkıntısız ve gönlünce yaşarsın herşeyi inşallah. Sende bize dua et bende umutluyum bu ayy. Ama nasip tabi.
Aminn sağol canım tavsiyen için teşekkür ederimİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımSana tavsiyem burada çok olumsuzluk var okuyupta takılma ister istemez kendini dinlersin ve vücuduna onu yaşatırsın telefondan uzak huzurlu bir hamilelik yaşa ❤
Battaşız o zamam canımBenimde bat 18 olmayız inşallah![]()