Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hannereyyan Hannereyyan canımmm benim hayırlı uğurlu olsun ❤ Bi şey sorabilir miyim pik i gördükten sonra gün aşırı mı oldu üst üste mi kaç gün değerlendirdiniz acaba? Ve son olarak çatlama dan sonra da değerlendirdin mi?

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız. Yeni hamişler var hayırlı olsun kızlar :)

Hannereyyan Hannereyyan canımmm benim hayırlı uğurlu olsun ❤ Bi şey sorabilir miyim pik i gördükten sonra gün aşırı mı oldu üst üste mi kaç gün değerlendirdiniz acaba? Ve son olarak çatlama dan sonra da değerlendirdin mi?
Sağol canım teşekkür ederim 😘 pili gördüğümüz gün değerlendirdik sonra ki gün değerlendirme olmadı 1 gün değerlendirip 1 gün boş geçtik sanırım benim yumurtlama tam çatlama esnasında değerlendirdik çünkü ertesi gün testte silik çıkmıştı yani çatlama olayı bitmisti

argivit focus diye bir vitamin şurubu kullanıyorum çocuk şurubu aslında ama faydaısnı görüyorum sizce bu hamileliği etkilermi engel olur mu

Kızlar ovülasyon testini sadece sabahları yapmam yeterlimi. Birde ilk idrarla yapılıyordu dimi

Kızlar ovülasyon testini sadece sabahları yapmam yeterlimi. Birde ilk idrarla yapılıyordu dimi
2. ya da 3. idrarla yapman gerekiyor canım. Testten en az 2 saat önce sıvı alımını azaltmak lazım. Ben innovita kullaniyorum. Saat 10.00 dan 15.00 kadar ya da 20.00-22.00 arası yapmak uygun yanlış hatırlamıyorsam

Sbh 10.00 ile 20.00 arası yapman gerekiyor canım ilk idrarlar yapmayacaksın ilk idrardan sonra bu zaman aralığında 2 saat sıvı alımı yapmamıs haldeki idrarın olcak

Tamam saol canlarım 💕🌼

Back
X