- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de takipteyim seni canımAa evet battaşız bunu ilk defa duydum çok hoşuma gittitakipteyim seni özellikle
![]()
Lekelerm az az dvm edio ağrım da var ams dün gibi deil. Haftaya kontrol işte bakcz.Amin insallah canım benimsen nasıl oldun daha iyi misin
Kanama seklinde olmasında canım insallah kanaman biter haftayada bebisinin kalp sesini sorunsuzca duyarsın insallahLekelerm az az dvm edio ağrım da var ams dün gibi deil. Haftaya kontrol işte bakcz.
Öyleyim gerçekten çığlık çığlığa bagirmamak için zor tutuyorum kendimi darısı sizin başınıza inşaallahHannereyyan @Mom42 kızlarr inanmıyorum yaa gözünüz aydın cok sevindimmm
ne güzel duygular içindesinizdir şimdiii ah ah
![]()
Sağol canım ben çok mutluyumKızlar iyi akşamlar nasılsınız. Yeni hamişler var hayırlı olsun kızlar :)
Sağol canım teşekkür ederimHannereyyan canımmm benim hayırlı uğurlu olsun ❤ Bi şey sorabilir miyim pik i gördükten sonra gün aşırı mı oldu üst üste mi kaç gün değerlendirdiniz acaba? Ve son olarak çatlama dan sonra da değerlendirdin mi?
Sağol canım ben çok mutluyumsen nasılsın
Ay inşallahKanama seklinde olmasında canım insallah kanaman biter haftayada bebisinin kalp sesini sorunsuzca duyarsın insallah![]()
![]()
İnşaallah bitsin bitsin yeni bebisler gelsinİyiyim bende. Regl bitsin sabırsızlıkla onu bekliyorum :))
2. ya da 3. idrarla yapman gerekiyor canım. Testten en az 2 saat önce sıvı alımını azaltmak lazım. Ben innovita kullaniyorum. Saat 10.00 dan 15.00 kadar ya da 20.00-22.00 arası yapmak uygun yanlış hatırlamıyorsamKızlar ovülasyon testini sadece sabahları yapmam yeterlimi. Birde ilk idrarla yapılıyordu dimi
argivit focus diye bir vitamin şurubu kullanıyorum çocuk şurubu aslında ama faydaısnı görüyorum sizce bu hamileliği etkilermi engel olur mu
İlk idrar ile yapılmaz. Ya akşam 8 / 10 arası yda 12 gibi öğlen. Ben sabah ilk idrardan sonra 12 ye doğru yapıyordum.Kızlar ovülasyon testini sadece sabahları yapmam yeterlimi. Birde ilk idrarla yapılıyordu dimi
Sbh 10.00 ile 20.00 arası yapman gerekiyor canım ilk idrarlar yapmayacaksın ilk idrardan sonra bu zaman aralığında 2 saat sıvı alımı yapmamıs haldeki idrarın olcakKızlar ovülasyon testini sadece sabahları yapmam yeterlimi. Birde ilk idrarla yapılıyordu dimi