Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak ediyorum senin değişecek mi döngün. Ben 1 ay yapmistim geçmişte 18. Gün yumurtlamistim ama döngüm değişmemişti bu seferde 19
Ben ilaç ile regl oluyorum aslında pko dan dolayı ama dün ilacı bıraktım kendi kendine gelsin gelmezse iki hafta sonraya randevu aldım zaten ilaç yıprattı beni yeter

Kızlar gebelik testi için hangi marka önerirsiniz internetten sipariş vereyim dedim

silik bak,sıkıntı yok muhtemelen pko oldugu ıcın olmayanlara göre lh bıraz daha fazla sende
Pko dan dolayı ya da Progestan 100 Mg ile her ay düzenli regl olduğum için o etkiliyor da olabilir bilemiyorum ilacı dün bıraktım zaten almıcam bu ay kendi kendine gelirse gelir gelmezse ki büyük ihtimale ilaçsız gelmez iki hafta sonraya randevum var doktor a

Pko dan dolayı ya da Progestan 100 Mg ile her ay düzenli regl olduğum için o etkiliyor da olabilir bilemiyorum ilacı dün bıraktım zaten almıcam bu ay kendi kendine gelirse gelir gelmezse ki büyük ihtimale ilaçsız gelmez iki hafta sonraya randevum var doktor a
inşallah gelmez yaa,artk 9 ay kadar regl olmayalım ya

Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum normalde 25-26 günde regl olurum bütün 27. gün ve sabah test yaptım tek çizgi vardı iyice de baktım ama yoktu ikinci çizgi birkaçgün daha beklesem mi test için adet söktürücü çay içsem diye düşündüm ama benim durumumda olan var mıydı acaba:KK19:

pko da öyle mı oluyormus:110:
Ben bu yaşıma kadar sorun yaşamadım kuzum hatta böyle on gün falan dolu dolu gelirdi iki sene önce Bi anda regl im gecikti iki ay gelmedi doktor a gittim Bi şey yok dedi söktürücü verdi sonra böyle bir yıl boyunca ilaçsız regl im gelmedi Bi sonra ki sene ilaç almayacağım dedim 6 ay regl olmadım iyi Bi doktor a gittim sen de pko ve buna bağlı İnsülin direnci başlangıcı var dedi. Bi kaç ay sonra evlendim hemen gebe kaldım ama dört aylıkken öldü kaybettim kuzum sonra doktor düzenli yumurtlamam ve oluşan yumurtanın çatlamadan kiste dönüşmemesi için ilaç ile düzenli regl olmamı sağladı ama dün bıraktım ilacı yıpratıyor çünkü.

Ben bu yaşıma kadar sorun yaşamadım kuzum hatta böyle on gün falan dolu dolu gelirdi iki sene önce Bi anda regl im gecikti iki ay gelmedi doktor a gittim Bi şey yok dedi söktürücü verdi sonra böyle bir yıl boyunca ilaçsız regl im gelmedi Bi sonra ki sene ilaç almayacağım dedim 6 ay regl olmadım iyi Bi doktor a gittim sen de pko ve buna bağlı İnsülin direnci başlangıcı var dedi. Bi kaç ay sonra evlendim hemen gebe kaldım ama dört aylıkken öldü kaybettim kuzum sonra doktor düzenli yumurtlamam ve oluşan yumurtanın çatlamadan kiste dönüşmemesi için ilaç ile düzenli regl olmamı sağladı ama dün bıraktım ilacı yıpratıyor çünkü.
İlacın adı ne acaba, insülin için mi vermişti, bend e diaformın kullanıyorum da, bi de yas kactı cnm

İlacın adı ne acaba, insülin için mi vermişti, bend e diaformın kullanıyorum da, bi de yas kactı cnm
27 yim canım. Progestan 100 Mg ilacın adı her ay düzenli regl oluyorum ama bıraktım dün ağır Bi ilaç. Benim yumurtlama dan sonra yumurta çatlamadan kist oluyor pko dan dolayı bu yüzden de regl olmuyorum hem de yumurta çatlamadığı için gebelik olmuyormuş. İnsülin için gerek yok dedi yediğine içtiğine dikkat et dedi pek edemesem de 😂

insülin direncı ıcın kullanıyrumben de kontrole gıtmem gerek gıdemıyorum,ılacı bırakıp bırakmayacagım soylıcek doktor kaldımoyle
Ben de devlet e randevu aldım da ilgili olur mu baştan mı savar bilmiyorum bu ilaç pko için de kullanılıyor muş diye duydum Bi sorarım belki ondan yazar Progestan çok ağır çünkü

Benim son adet tarihim nisan 6, bat ise mayısın besiydi ama olmadım gecikmem var test yapıyorum negatif 2 ay önce komyasal.gebelik gecirdim

Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum normalde 25-26 günde regl olurum bütün 27. gün ve sabah test yaptım tek çizgi vardı iyice de baktım ama yoktu ikinci çizgi birkaçgün daha beklesem mi test için adet söktürücü çay içsem diye düşündüm ama benim durumumda olan var mıydı acaba:KK19:
Bence bekle bir kaç gün daha neden hemen sökülmesi için biseyler içiyorsun ki canım bende gecen ay 3 gün geciktim oyle oldum oluyo bazen stresten fln normalde bebek düşünmezken bir gün bile şaşmazdı. Bence 3 gün fln bekle yine adet olmazsan test yap cıkmazsa bakarsın çaresine ya da doktora sorarsın

Back
X