Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki hafta sonra ben de 29 mayıs a gitcem canım :) Ankara nın hastaneleri devlet i bilemem ama özel aşırı pahalı canım ya diğer şehirlere göre özelleri çok pahalı
Evet ben dogumumu akropolde yapmıştım 5 yıl önce İstanbul'da arkadaşlarım 600 700 e doğurdu ben orda 2500 e sezaryan normal doğum aynıydi fiyatı doğru söylüyorsun

İki hafta sonra ben de 29 mayıs a gitcem canım :) Ankara nın hastaneleri devlet i bilemem ama özel aşırı pahalı canım ya diğer şehirlere göre özelleri çok pahalı
29 mayis önceden özeldi biliyorsun sonra devlet oldu ben 29 Mayıs'a yakın oturdum hep

Özel sağlık sigortası yaptırın canım ben yaptırdım Ankara'daki özel hastanelerin çoğuna gidebiliyorum

Belirtide aramiyordum ama o kadar göğüs ucu ağrısı yaşadım ki hamileliğe yordum en son 🤭 bu ay aramycam bide hamilelik testi sipariş vercem en azından gecikme olursa aklımda acaba olmasın
nerden sipariş verdin canım

Merhaba kizlar benimde sat 15 nisan 1 mayis gece çatlama oldu degerlendirdim.bat 15 mayıs bakalım subat ayında kimyasal gebelik gecirdim bakalim bu ay olacak mi ama hic bi belirtim yok akintim hep çok ve biraz kasiklarim agriyo onun dışında hic bi belirtim yok
Ayy aynıyız kuzummm

29 mayis önceden özeldi biliyorsun sonra devlet oldu ben 29 Mayıs'a yakın oturdum hep
Ben daha yeniyim Ankara da canım bilmiyorum ki küçük Bi hastane ama. Kadın doğum dan pek memnun kalmadım açıkcası hiç ilgili değillerdi şaşırdım hatta kendim memleketimde özeller ucuz devletler de ilgili idi. Özel de pahalı olunca sadece Bi tahlillerim e baktırmak için devlet e randevu aldım iki hafta sonraya

Kızılacak bişey yok burdaki herkes hem kendi saglıgını hem de bebeğinin saglıgını düşünemeyecek kadar aciz deil. Oturup düşünüp tartmıslardr durumlarını. Kımseyi yargılamayın bu yuzden.
Ne acidan bakılırsa bakılsın ve riskli ınsallah hamile kadirisiniz ve doğuma kadar ortalık temizlenir 😚

Ne acidan bakılırsa bakılsın ve riskli ınsallah hamile kadirisiniz ve doğuma kadar ortalık temizlenir 😚
İllaki riskler vardır, hatta o riskler herzaman baska durumlar ıcın de var, inşallah kalabilirim 2 yıldır bekliyorum ben, aşılama yaptırcaktım erteledim şehir dısına cıkmam gerektıgı ıcın ortalığın sakınlesmesını beklıyorum, inşallah yaza kadar mınımuma iner virüs seviyesi

Sizinde dediğiniz gibi bu zorluk bizim tercihimiz sizi ilgilendirmiyor
peki kac yıllık evlisiniz bat hesapladığıniza göre
İllaki riskler vardır, hatta o riskler herzaman baska durumlar ıcın de var, inşallah kalabilirim 2 yıldır bekliyorum ben, aşılama yaptırcaktım erteledim şehir dısına cıkmam gerektıgı ıcın ortalığın sakınlesmesını beklıyorum, inşallah yaza kadar mınımuma iner virüs seviyesi
Bende evlendim 2. ay hamile kaldim yıldönümünü kutlamadan bebegim kucağımda idi Allah kimsenin kucağını bos bırakamasin iyi dileklerim sizinle

maliye okudum suan ev hanimiyim çocuğumu büyütüyorum
Merhabalar size şunu söyleyeyim çok haklısınız, bu dönemde düşünmek delilik gibi geliyor aslında ki bu böyle bir kaç aya düzelecek bir durum değil... aşı bulunana kadar bu şekilde yaşayacağız. Ancak kendi adıma şunu söyleyebilirim ki; bir yandan ben ulaşmak istediğim hayaller için kesinlikle çocuk istemiyordum ancak bazen sen plan yaparken hayat sana gülermiş işte... gerek yaptığım araştırmalar gerek dr.umla konuştuğumda sıkıntılı bir durum olmadığını söyledi... geleceği tabi bilemeyiz ancak burada çok uzun zamandır çocuk hayali kuran, ilaçlar kullanan... insanlar var. O yüzden bir anne olarak böyle kırıcı konuşmasaydınız keşke 😊

peki kac yıllık evlisiniz bat hesapladığıniza göre

Bende evlendim 2. ay hamile kaldim yıldönümünü kutlamadan bebegim kucağımda idi Allah kimsenin kucağını bos bırakamasin iyi dileklerim sizinle
Ne güzel siz şanslı insanlar grubundasınız, teşekkürler iyi dilekleriniz için. 🙏🏻

Kızlaaar benim bat 15 mayıs ben pazar erken gebelik testi mi yapayım sizce normal gebelik testinde de poz. Varsa çıkıyor mu? Bazı yerlerde normal gebelik testi daha iyi falan demişler. Ben bilemeeedim 😁

Bu ne ya? Buraya havasını atmaya mı gelmiş. Evlendim 2.ayımda hamile kaldım. Yıl dönümü kutlamadan kucağıma aldım felan. Bize ne? Bu topipe girme lütfen bi daha. İlgi alanın değilse gelip yorum yapma çabasında dahi bulunma. Hadsizsin. Burda insanlar yıllarca uğraşıyo.

Kızlaaar benim bat 15 mayıs ben pazar erken gebelik testi mi yapayım sizce normal gebelik testinde de poz. Varsa çıkıyor mu? Bazı yerlerde normal gebelik testi daha iyi falan demişler. Ben bilemeeedim 😁
Geçen burda biri yapmıştı canım ikiside aynı çıktı erken ve normali aynı gün yapti

Kızlar bugün de ovulasyon yaptım dünde değerlendirmiştim bugün ki testimi yorumlar mısınız 🙈 bu arada uygulama da yarın yumurtlama günüm görünüyor

Eklentiler

• F14059DD-BBAB-4DFE-B639-04A5860C2802.webp
    F14059DD-BBAB-4DFE-B639-04A5860C2802.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 30
Cnm bence biraz daha bekle çarsambaya kadar sabret

Back
X