Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlamadım neden evlendim 2. Ay hamile kaldım bilgisini verdiniz acaba
Bu ne ya? Buraya havasını atmaya mı gelmiş. Evlendim 2.ayımda hamile kaldım. Yıl dönümü kutlamadan kucağıma aldım felan. Bize ne? Bu topipe girme lütfen bi daha. İlgi alanın değilse gelip yorum yapma çabasında dahi bulunma. Hadsizsin. Burda insanlar yıllarca uğraşıyo.
Ben 2 yıldır bekliyorum dedim diye o da ben de 2. Ayımda hamile kaldım dedi. Bunlar beni kırmıyor artık çok karsılastım bu sozlerle. Boşverin. En azından iyi dileklerde bulundu.

Kızlar bugün de ovulasyon yaptım dünde değerlendirmiştim bugün ki testimi yorumlar mısınız 🙈 bu arada uygulama da yarın yumurtlama günüm görünüyor
İçinin pembe kısmı beyaz a dönene kadar bekle fotoraf çekmek için canım ama yine de yumurtlama gibi görünüyor

Erken çekmişsin resmi canım bu 3_4 dakikayabdaha belirginlesmistir muhtemelen bugün de iş başı yapıyorsun bu teste gore :halay:

Her özel hastane nin özel sağlık sigorta kriteri de farklı canım Bi ara ona da baktım ama vazgeçtim
Tamamlayıcı sağlık sigortası var canım hamile kalmadan yaptırıyorsun 3400₺ ve doğum teminatlı Ankara'daki en iyi hastaneleri kapsıyor ben özel koruya gidiyorum muayene için vs

Tamamlayıcı sağlık sigortası var canım hamile kalmadan yaptırıyorsun 3400₺ ve doğum teminatlı Ankara'daki en iyi hastaneleri kapsıyor ben özel koruya gidiyorum muayene için vs
O hastane de gebelik takibim yapılıyordu canım çiğdem hanım da. Bebeğimi de o hastanede kaybettim

Ya doğrusu beklemek aslında bence de ama içim hiç rahat etmiyor öğrenmedikçee
Negatif cıkıcak Bosuna uzulceksın 2 gün sonra halbukı pozıtıfi görebilcekken, 2 gün Bosuna uzulmus olacaksın. Kanda dollenmeden 9 gün sonra yukselmeye baslıyormus hcg degeri, bence erken gebelık testleri para tuzagı. Sadece 3 4 gün sabır ❤️

Kızlar bugün de ovulasyon yaptım dünde değerlendirmiştim bugün ki testimi yorumlar mısınız 🙈 bu arada uygulama da yarın yumurtlama günüm görünüyor
Pik olmus gözün aydın, silikleşmeyi görene kadar test yapmaya devam, bugunu degerlendırın

Negatif cıkıcak Bosuna uzulceksın 2 gün sonra halbukı pozıtıfi görebilcekken, 2 gün Bosuna uzulmus olacaksın. Kanda dollenmeden 9 gün sonra yukselmeye baslıyormus hcg degeri, bence erken gebelık testleri para tuzagı. Sadece 3 4 gün sabır ❤
Anladım canımm az kaldııı sabredeyimm ben 😁 ya zaten hiç umudum yokk ama içimden bi his dürtüyoo

Çiğdem güler mi ☺ben askın güler le ikisini instagramdan takıp ediyorum, yeni muayenehane acmıslar, zahıdeyı cok sevıyorum
Evet canım çiğdem hoca idi. Bebeğimi kaybettiğim gün aşkın hoca da gelip bakmıştı. Üç buçuk ay oraya gittim paket almıştım bebeğimi de o hastanede kaybettim canım. Evet Bi Plaza da yer açmışlar beraber ayrılmışlar koru dan

Ben 2 yıldır bekliyorum dedim diye o da ben de 2. Ayımda hamile kaldım dedi. Bunlar beni kırmıyor artık çok karsılastım bu sozlerle. Boşverin. En azından iyi dileklerde bulundu.
Olacak Allah'ın izniyle Allah büyüktür ama böyle insanlar Allah'tan korkmaz mi çok merak ediyorum sanki hamile kalmak onun bir meziyeti mi Allah veriyor eğer varsa dünyaya gelecek bir bebek senin ruhunla beraber yaratıldı onunki de ama imtihan işte kimine ikinci ayda verip böyle kendinden sanıp kibirlendiriyor kimisine de yıllarca vermeyip kapısında sesini duymak istiyor

Evet canım çiğdem hoca idi. Bebeğimi kaybettiğim gün aşkın hoca da gelip bakmıştı. Üç buçuk ay oraya gittim paket almıştım bebeğimi de o hastanede kaybettim canım. Evet Bi Plaza da yer açmışlar beraber ayrılmışlar koru dan
Başın saolsun cnm öncelikle 😔allahım tekrarını yasatmasin bida
Ben de aşılamayı ankarada yaptırcam Allah izim verirse.

Tavsiye eder misin peki sence nasıl
Canım ben Bi şey demeyim ya o mutlu heyecanla gittiğim gün kaybettiğimi öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı sonra orada gitti bebeğim yani hiç iyi Bi anım yok şuan gitmem mesela kötü anılarım var başka gidenler yorum yapsın..

Olacak Allah'ın izniyle Allah büyüktür ama böyle insanlar Allah'tan korkmaz mi çok merak ediyorum sanki hamile kalmak onun bir meziyeti mi Allah veriyor eğer varsa dünyaya gelecek bir bebek senin ruhunla beraber yaratıldı onunki de ama imtihan işte kimine ikinci ayda verip böyle kendinden sanıp kibirlendiriyor kimisine de yıllarca vermeyip kapısında sesini duymak istiyor
Doğru söze ne denir ki, çok haklısın ama işte napalım karşılasıyorjz böyle, o da bızım gıbı bekleseydı bunun ne kadar kıymetlı oldugunu ne kadar hassas oldugumuzu anlayabılırdı.

Back
X