Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız biz avcı gibiyiz bizim anlamamamız imkansız :KK70: hava da kaparız hamilelik belirtisini
Deliriyormuyum bilmiyorum ama demin kendime sahur tabağı hazırladım. Yumurta kaşar peyniri salatalık hepsi normal salata acı geliyordu eşime yedirdim baksana niye acı acaba diye oda gayet normal acı değil dedi. Ben şok. Yaa bilmiyorum ama var gibi hissediyorum ben

Ya belirtilerde mide bulantısı var ya.
Bir tek sabahları mi oluyor yoksa günün herhangi bir saatinde olabilir mi?
Benim ilk 7 haftalıkken gün içinde başladı. Sonra artarak devam etti. Gece uyanıp istifra ettiğim bile olıyordu.

Deliriyormuyum bilmiyorum ama demin kendime sahur tabağı hazırladım. Yumurta kaşar peyniri salatalık hepsi normal salata acı geliyordu eşime yedirdim baksana niye acı acaba diye oda gayet normal acı değil dedi. Ben şok. Yaa bilmiyorum ama var gibi hissediyorum ben
Regle ne kadar vardı canım test yapsana

İnsan onu psikolojik de yapamaz kii. Bence var sende bişeyler :)

🙄 Hiii
Baya zaman geçmesi gerek anlamam icin
Evet hemen başlamıyo diyolar ama. Ben ilk hamileliğimi öğrenmeden sanki hafiften bulantım var gibi hissediyodum. Ama psikolojiktir diyodum. Belkide öyleydi zaten baskın bişe yoktu cok hafiften

Kızlar bilen varsa bi bakabilir mi. Pazartesi doktora gitmiştim sağ tarafta yumurta gördü gün aşırı ilişki önerdi. Bugün göğüs hassasiyeti başladı çok fazla. Ama nedense sağ kasıkta diil de sol kasıkta daha yoğun bi ağrı var. Yumurta sağda ama sol kasık daha fazla ağrıması normal mi.

Regle ne kadar vardı canım test yapsana
7 kaldı canım bu sabah test yaptım ama hem beklemiş değildi hemde ilk idrar değildi. Resim çekince gözükmüyor ama ben gözle bir farklılık gördüm. Günüme çok fazla var o sebeple kendimi kaptırmak istemiyorum.
20200508_132802.webp

Evet hemen başlamıyo diyolar ama. Ben ilk hamileliğimi öğrenmeden sanki hafiften bulantım var gibi hissediyodum. Ama psikolojiktir diyodum. Belkide öyleydi zaten baskın bişe yoktu cok hafiften
Kaç haftalıktı sen bunu hissederken peki🙄

Kızlar bilen varsa bi bakabilir mi. Pazartesi doktora gitmiştim sağ tarafta yumurta gördü gün aşırı ilişki önerdi. Bugün göğüs hassasiyeti başladı çok fazla. Ama nedense sağ kasıkta diil de sol kasıkta daha yoğun bi ağrı var. Yumurta sağda ama sol kasık daha fazla ağrıması normal mi.
Benim bu konuda hiç bir fikrim yok canım 🤷🏻‍♀️ sanki bu doktorluk Bi soru

Benim mesala asırı sıcak basması ve iştah artışı herşeyden farklı belrti olmuştu eğer yine aynı şeyi yaşarsam şüphelenebilirim hamilelikten :)
Benim aniden kafamdan sıcak sıcak karıncalanma gibi vücuduma yayılıyor ama hemen geçiyor. Öyle bir şey mi

Back
X