Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha öğrenmemiştim işte reglime yakın zamanlardadır büyük ihtimal canım ama sanmıyorum o zamanlar da bulanmaz zaten
İlk 2 hafta falan hiçbir belirti olmuyor mu acaba. Psikolojik olarak hissettiklerimiz dışında. Çünkü şuan ben bunları hissediyorum ama eğer varsa en fazla 10 günlüktür 😂😂😂😂😂😂

Deliriyormuyum bilmiyorum ama demin kendime sahur tabağı hazırladım. Yumurta kaşar peyniri salatalık hepsi normal salata acı geliyordu eşime yedirdim baksana niye acı acaba diye oda gayet normal acı değil dedi. Ben şok. Yaa bilmiyorum ama var gibi hissediyorum ben
Ayy çok heyecanlandımmm inş vardır

Benim aniden kafamdan sıcak sıcak karıncalanma gibi vücuduma yayılıyor ama hemen geçiyor. Öyle bir şey mi
Canım önce eşim senin yüzün niye kızardı bu kadar demişti. Sonra da ocak ayında düşün yataktan üstümü açarak uyanıyodum öyle bi sıcak basıyodu ki

İlk 2 hafta falan hiçbir belirti olmuyor mu acaba. Psikolojik olarak hissettiklerimiz dışında. Çünkü şuan ben bunları hissediyorum ama eğer varsa en fazla 10 günlüktür 😂😂😂😂😂😂
Ya bence olmaz mümkün değil :D bel ağrısı,kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti,akıntı bunlar oluyo ama regl belirtisi de olabiliyo. Benim her yumurtlamadan sonra göğüslerim şişer ama regl olcağım zaman o hava iner bende anlarım :)

Canım önce eşim senin yüzün niye kızardı bu kadar demişti. Sonra da ocak ayında düşün yataktan üstümü açarak uyanıyodum öyle bi sıcak basıyodu ki
Şuan için öyle bir şey yaşamadım. Ama iki gündür midem acayip yanıyor. Sabah onun ağrısını uyandım ve uyuyamadım.

Ya bence olmaz mümkün değil :KK70: bel ağrısı,kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti,akıntı bunlar oluyo ama regl belirtisi de olabiliyo. Benim her yumurtlamadan sonra göğüslerim şişer ama regl olcağım zaman o hava iner bende anlarım :)
O zaman benim hissettiğim şeyler tamamen yumurtlama ile alakalı 👀

Mide ağrısını da cok okudum :) kendimi de dinlerdim hatta agrıyo mu diye
Benim kızımda hiç süt içmememe rağmen baş ucumda süt dururdu gece midemin alev almasına uyanır içerdim. Dehşet bir şekilde yanıyordu. Ama çok sonradan başladı. Belirti olarak olmamıştı.

Benim kızımda hiç süt içmememe rağmen baş ucumda süt dururdu gece midemin alev almasına uyanır içerdim. Dehşet bir şekilde yanıyordu. Ama çok sonradan başladı. Belirti olarak olmamıştı.
yaa hadi inşallah senden bekliyorum sabırszlıkla ne zaman test yapcaksıb

Back
X