Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de tarlusal isteyim ya Progestan beni maf ediyor Bi de Bi aylık değil ki sürekli kullanmalı Bi ilaç çok ağır
Progestan in bütün yan etkilerini yaşadım galiba ben o yüzden ben de kullanmak istemiyorum onu. Bir de iğne yapıldıktan sonra ne hareket edebiliyorsun ne yatabiliyorsun o kadar fena yapiyor

Progestan in bütün yan etkilerini yaşadım galiba ben o yüzden ben de kullanmak istemiyorum onu. Bir de iğne yapıldıktan sonra ne hareket edebiliyorsun ne yatabiliyorsun o kadar fena yapiyor
Madem tarlusal da yumurtlama ve çatlama yapıyor biz de pko olarak çatlama yardımcısı olsun yeter zaten ben de ondan isteyim doktor dan ya Progestan maf etti genç

iyi akşamlar kızlar bugün ki ovulasyon testim çok silik çıktı dün baya net ikinci çizgi vardı sizce bu yumurtlama bitti demek mi🤔 bu arada uygulama da bugün yumurtlama günü gösteriyor uygulamalar yanıltıcı oluyormuş gerçekten 🙄
Cnm yumurtan çatlamiş degerlendır

Ben de ilaçsız regl olamıyorum Progestan kullanıyorum çok ağır bir ilaç diye ben de tarlusal a başlayım demiştim ya. Ama yumurta gelişimine katkı sağlayıp çatlamasına yardımcı olmuyorsa olmaz ki pko hastasıyım ben
Tarlusal sökülmeye yardımcı bir ilaç canım yumurta gelişimi ve çatlamasıyla ilgisi yok istersen doktorunla detaylı görüşüp ilacını değiştirebilirsin

iyi akşamlar kızlar bugün ki ovulasyon testim çok silik çıktı dün baya net ikinci çizgi vardı sizce bu yumurtlama bitti demek mi🤔 bu arada uygulama da bugün yumurtlama günü gösteriyor uygulamalar yanıltıcı oluyormuş gerçekten 🙄
Yumurtan çatlamış canım bu geceyi de değerlendirin inşallah bebişin gelir :dua:

Madem tarlusal da yumurtlama ve çatlama yapıyor biz de pko olarak çatlama yardımcısı olsun yeter zaten ben de ondan isteyim doktor dan ya Progestan maf etti genç
Tarlusalin catlatmaya yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama adet söktürüyor. Adet olduğumuza göre yumurtlama da oluyordur herhalde. Ama tabi en iyisi doktorla konuşmak canim

Tarlusalin catlatmaya yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama adet söktürüyor. Adet olduğumuza göre yumurtlama da oluyordur herhalde. Ama tabi en iyisi doktorla konuşmak canim
Cnm yumurtlama olmadanda adet olunuyormuş şoyleki yumurtlama oluyor ama gebe kalinacak kadar değil öyleki ovulasyon testinde bile yumurtlaman gözükmüyor ve sende yumurtlamadıgını zannediyorsun bugün okudum bunu isterseniz atarim resmini

Cnm yumurtlama olmadanda adet olunuyormuş şoyleki yumurtlama oluyor ama gebe kalinacak kadar değil öyleki ovulasyon testinde bile yumurtlaman gözükmüyor ve sende yumurtlamadıgını zannediyorsun bugün okudum bunu isterseniz atarim resmini
Bana da atar mısın canım rica etsem yazıyı

Doğrudur canım ben yumurtlama oluyordur herhalde diye düşündüm tabi ki okuduysan vardır oyle bir durum 🤗

Bu cnm

Eklentiler

• 43F43707-81A2-49D3-BA42-ECCED1A82BD5.webp
    43F43707-81A2-49D3-BA42-ECCED1A82BD5.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 44
Back
X