- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Ama bir daha o doktoru bulamadım nasip isteVar böyle iyi doktorlar şans a işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bir daha o doktoru bulamadım nasip isteVar böyle iyi doktorlar şans a işte.
Evet aynı ağrıydı hatta kesin olmadı dedim.Adet ağrısının aynısı mıydı canım![]()
Rabbim böyle her ay her ay diye diye yıllar geçmeden nasip etsin böyle böyle yıllar geçecek diye korkuyorum canımAma bir daha o doktoru bulamadım nasip iste
Amiiiinnn inşallah canım duysun sesimizi RabbimSonraki anneler gününde hepimizin kucağında bebekleri olsun Allahım duy sesimiziÇok üzülüyorum
![]()
Progestan in bütün yan etkilerini yaşadım galiba ben o yüzden ben de kullanmak istemiyorum onu. Bir de iğne yapıldıktan sonra ne hareket edebiliyorsun ne yatabiliyorsun o kadar fena yapiyorBen de tarlusal isteyim ya Progestan beni maf ediyor Bi de Bi aylık değil ki sürekli kullanmalı Bi ilaç çok ağır
Bana da aynısı olsun ne olurEvet aynı ağrıydı hatta kesin olmadı dedim.
Madem tarlusal da yumurtlama ve çatlama yapıyor biz de pko olarak çatlama yardımcısı olsun yeter zaten ben de ondan isteyim doktor dan ya Progestan maf etti gençProgestan in bütün yan etkilerini yaşadım galiba ben o yüzden ben de kullanmak istemiyorum onu. Bir de iğne yapıldıktan sonra ne hareket edebiliyorsun ne yatabiliyorsun o kadar fena yapiyor
Cnm yumurtan çatlamiş degerlendıriyi akşamlar kızlar bugün ki ovulasyon testim çok silik çıktı dün baya net ikinci çizgi vardı sizce bu yumurtlama bitti demek mibu arada uygulama da bugün yumurtlama günü gösteriyor uygulamalar yanıltıcı oluyormuş gerçekten
![]()
Tarlusal sökülmeye yardımcı bir ilaç canım yumurta gelişimi ve çatlamasıyla ilgisi yok istersen doktorunla detaylı görüşüp ilacını değiştirebilirsinBen de ilaçsız regl olamıyorum Progestan kullanıyorum çok ağır bir ilaç diye ben de tarlusal a başlayım demiştim ya. Ama yumurta gelişimine katkı sağlayıp çatlamasına yardımcı olmuyorsa olmaz ki pko hastasıyım ben
Yumurtan çatlamış canım bu geceyi de değerlendirin inşallah bebişin geliriyi akşamlar kızlar bugün ki ovulasyon testim çok silik çıktı dün baya net ikinci çizgi vardı sizce bu yumurtlama bitti demek mibu arada uygulama da bugün yumurtlama günü gösteriyor uygulamalar yanıltıcı oluyormuş gerçekten
![]()
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah kzlarYumurtan çatlamış canım bu geceyi de değerlendirin inşallah bebişin gelir![]()
Ya Progestan hariç var mıdır pko hastaları için düzenli regl sağlayan Bi ilaç acaba madem tarlusal da iyi değilTarlusal sökülmeye yardımcı bir ilaç canım yumurta gelişimi ve çatlamasıyla ilgisi yok istersen doktorunla detaylı görüşüp ilacını değiştirebilirsin
Tarlusalin catlatmaya yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama adet söktürüyor. Adet olduğumuza göre yumurtlama da oluyordur herhalde. Ama tabi en iyisi doktorla konuşmak canimMadem tarlusal da yumurtlama ve çatlama yapıyor biz de pko olarak çatlama yardımcısı olsun yeter zaten ben de ondan isteyim doktor dan ya Progestan maf etti genç
Amiiin canım inşallah.Bana da aynısı olsun ne olur![]()
Cnm yumurtlama olmadanda adet olunuyormuş şoyleki yumurtlama oluyor ama gebe kalinacak kadar değil öyleki ovulasyon testinde bile yumurtlaman gözükmüyor ve sende yumurtlamadıgını zannediyorsun bugün okudum bunu isterseniz atarim resminiTarlusalin catlatmaya yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama adet söktürüyor. Adet olduğumuza göre yumurtlama da oluyordur herhalde. Ama tabi en iyisi doktorla konuşmak canim
Bana da atar mısın canım rica etsem yazıyıCnm yumurtlama olmadanda adet olunuyormuş şoyleki yumurtlama oluyor ama gebe kalinacak kadar değil öyleki ovulasyon testinde bile yumurtlaman gözükmüyor ve sende yumurtlamadıgını zannediyorsun bugün okudum bunu isterseniz atarim resmini
Doğrudur canım ben yumurtlama oluyordur herhalde diye düşündüm tabi ki okuduysan vardır oyle bir durumCnm yumurtlama olmadanda adet olunuyormuş şoyleki yumurtlama oluyor ama gebe kalinacak kadar değil öyleki ovulasyon testinde bile yumurtlaman gözükmüyor ve sende yumurtlamadıgını zannediyorsun bugün okudum bunu isterseniz atarim resmini