Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ramazandada cocuk düsünmek ayri dert 😂😂 valla hamile kalmaya calisacan. Ramazandan haricte. Her 2 3 günde bir dene. Hem hergün ise git gel ev temizlik su bu derken. Bide o stresle nasil hamile kalacaksam artik... 😂 ne diyim allah herkese her isteyne nasip etsin banada nasip etsin insallahhhhh
Zaten hiç sorma temizlik falan saldım iyice karantinada yı ya gelen giden de yok oh 😅amin cnm inşallah olumlu düşünmek iyidir

Ay canım güldürdün beni nasıl 4 gündür pik silikleşmedi mi ne diyim Allah güç kuvvet versin de tutsun bu ay inşallah ben ovulasyon fln yapmıyorum adetten regle kadar gün aşırı inat ettim 😅😅
Aslında 3 te birinci pik saydığım tam pik deildi ama ne olur ne olmaz diye ilişki oldu, o günden beri oluyor 🙄 bugun de cıddı bi sancı var sankı tas oturmus gibi acıyor sol yumurtalık tarafı, sag da arada sancıyor bu ay saglı sollu geliyor sancı

Bak ben 3 ay da öğrendim sabırlı olmam gerektiğini eşim her seferinde sen niye acele ediyosun zamanı geldiğinde olcak diye diye dizginledi beni :)
😂😂 valla benim esimde sabirli ol ne zaman olursa olur. Olmazsada yapacak birsey yok yanim senden önemli degil. Seni bu kadar üzecekse ben napacam bu düspnceyi diyor. Allah ondan bin kat razi olsun. Ama brn krndim icin degil daha con ona üzülpyorum
. Oda ister baba olmayi.. bende bu ay sabri ögrendim artik..

Aynen valla. Ben neler neler yapiyorum düsünmemen icin. Zaten hergün calisiyorum eczanede. Eve gelincede kendime lrgü aldim atki örüyorum😂 23 yasindasim bunarada. 24 e giricem. Sonra balkonuma bitkiler ektim cicekler ektimm onlara bebek gibi bakiyorum. 5 aydir düspnpyorum. Bu ay inan ki deneyesim gelmedi artik. Hevesim kalmadi istek kalmadi. O ypzden bu ay con ta kafamda bulunmadi önceki aylarda kendime con baski yaptim. Yoruldum artik cidden.
Çok iyi yapmışsın canım yaşın küçük daha olur inşallah hemencik umudunu kaybetme ne mucizeler var bu hayatta bana ilk bebeğim mucize gibi olmuştu mesela eşim ameliyat oldu bebek için ameliyat olduğu ay yani girmeden hamile kalmışım haberim yok tabi olması bizim için mucizeydi

😂😂 valla benim esimde sabirli ol ne zaman olursa olur. Olmazsada yapacak birsey yok yanim senden önemli degil. Seni bu kadar üzecekse ben napacam bu düspnceyi diyor. Allah ondan bin kat razi olsun. Ama brn krndim icin degil daha con ona üzülpyorum
. Oda ister baba olmayi.. bende bu ay sabri ögrendim artik..
Elbet ister kim istemez ki. Ama onun dedigi gibi bi durulmamız lazım :) ben bu ay da evet istiyorum ama olmazsa da napim? Yıpranmak istemiyorum

Bilmiyorum canım.erken gebeliktestinde çıkar diyorlar negatif çıktı inşallah vardır her şey rabbimmden ne zmana bakmam lazım normalde olmasi gereken günü şuan 5 gün geçti
Test yapalı kaç gün oldu ben erken testle diğerinin pek farkı oldugunu düşünmğyorum para tuzağı gibi burada kaç defa gördük iki test te aynı cıkmıştı

Aslında 3 te birinci pik saydığım tam pik deildi ama ne olur ne olmaz diye ilişki oldu, o günden beri oluyor 🙄 bugun de cıddı bi sancı var sankı tas oturmus gibi acıyor sol yumurtalık tarafı, sag da arada sancıyor bu ay saglı sollu geliyor sancı
Çatladı mı acaba onun ağrısı mı dikkat et sen yinede cnm ağır iş fln yapma

Elbet ister kim istemez ki. Ama onun dedigi gibi bi durulmamız lazım :) ben bu ay da evet istiyorum ama olmazsa da napim? Yıpranmak istemiyorum
Aynen. Cok yipratiyorum kendimi. Böyle resmn ben civil civil birydim. Böyle hep gülen güler yüzlü hayat dolu herseyden her kücüknseyden mutlu olan.. cocul düsüncem olsugundan beridie. Yani 3 ay dan sonra ben duruldum. Hayatimda bir anlam kalmadi sanki. Blyle hicbisey yapmak istemiyorum kendimi eksik hissediyorum. Kimseye görünmek istemiyorum kimseyle konusmak istemiyorum. Kiz arkadaslarla bulusmak bile istemoyorum kendi kabuguma cekildim. Bu durumumda hosuma gitmiyor ama yemin ederim elimde degil..

Merhaba hanımlar 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum.var ikinci bebeği istiyoruz son adetim 3 Nisan da oldu sonrasında karar verdik korunmamaya bu ay da normalde 3 yada 5 i gibi adet olmama gerekiyordu 2 sinde kahve rengi lekeler geldi sonra 3 gün böyle devam etti çok çok az damla şeklinde ve kahverengi hamilelikten şüphelendim erken gebelik testi yaptım ne gatif çıktı arkasından yine leke geldi bir kez ve kesildi toplamda aralıklarla 4 gün günde bir veya iki kere görecek kadar lekelenme oldu ilk çocuğumda da lekelenme ile başlamıştı hamileliğim bir daha normak adetim yok ama kaşık ağrım siskinligimvar karnımın alt kısmında gerilme gibi bişi oluyor acaba başka bir psoblem mi var adet olamadım yada hamilelik mi var tekrar test yapmalı mıyım bilemedim kendim de biyoloji mezunuyum.yumurtlama tarihi meselelerini felan iyi biliyorum ona göre eşimle birlikte olduk niyeyse de hamile hissidiyorum kendimi 🙄
Öncelikle hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir. Yumurtlama tarihini biliyorsun o zaman hani geç döllenme falan olabilir mi yoksa beklenen tarihte mi gerçekleşti yumurtlaman

Aynen. Cok yipratiyorum kendimi. Böyle resmn ben civil civil birydim. Böyle hep gülen güler yüzlü hayat dolu herseyden her kücüknseyden mutlu olan.. cocul düsüncem olsugundan beridie. Yani 3 ay dan sonra ben duruldum. Hayatimda bir anlam kalmadi sanki. Blyle hicbisey yapmak istemiyorum kendimi eksik hissediyorum. Kimseye görünmek istemiyorum kimseyle konusmak istemiyorum. Kiz arkadaslarla bulusmak bile istemoyorum kendi kabuguma cekildim. Bu durumumda hosuma gitmiyor ama yemin ederim elimde degil..
Anlayabiliyorum canım. Ama bu durum seni negatif yönde etkilemesin. İnsan çocuk düşününce oluncaya kadar kendini kapatıyo oldugu an bi rahatlama olcak gibi.

Ama benım herhangi bir sorun yok kuzum yumurtalıklarda, hormonlar da güzel, rahım filmi de temiz cıktı
Her şey olabilir ne yazık ki bilemiyorum:( yumurtalar bölünmesni tamamlayamıyoe olabilir, tutunmada peoblem olabilir, genetik problemler olabilir :( demek ki bir zamanıı vaar yavrum olacak

Back
X