- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
İnşallah canım mayıs topiğimiz bizlere uğurlu gelsinİnşallah cnm, haziran topiğine gecemeyiz inşallah❤![]()



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım mayıs topiğimiz bizlere uğurlu gelsinİnşallah cnm, haziran topiğine gecemeyiz inşallah❤![]()
Canım adetten önce daha önce sismez miydi göğsün benim adetten önce de şişer ve ağrır gebelikte inanılmaz sertleşip inanılmaz ağrıyor benim ama kişiden kişiye çok fark ediyor çatlama gunune daha 6 gün var sanmam gebelikten sistigini ama adete de daha var belki klomendendir tabiki tüm duamizgebe olman üzerine inşallah gebesindirSlm arkadaşlar. Bu ay belirti aramayacağım dedim ama göğüs uçlarım çok belirginleşti ve sertleşti ağrıyorda. Daha önce hamile kalan arkadaşlarda böyle birşey oldu mu acaba. Bat 16 Mayıs bu arada. Bu ay Klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan çatladı. Ya da Klomen etkisi mi acaba.
Klomen böyle bir etkisi var kullandım biliyorum. Ama Hamilelikte böyle bir ağrı oluyor. Her iki durum da olabilirSlm arkadaşlar. Bu ay belirti aramayacağım dedim ama göğüs uçlarım çok belirginleşti ve sertleşti ağrıyorda. Daha önce hamile kalan arkadaşlarda böyle birşey oldu mu acaba. Bat 16 Mayıs bu arada. Bu ay Klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan çatladı. Ya da Klomen etkisi mi acaba.
İnşallahCanım adetten önce daha önce sismez miydi göğsün benim adetten önce de şişer ve ağrır gebelikte inanılmaz sertleşip inanılmaz ağrıyor benim ama kişiden kişiye çok fark ediyor çatlama gunune daha 6 gün var sanmam gebelikten sistigini ama adete de daha var belki klomendendir tabiki tüm duamizgebe olman üzerine inşallah gebesindir
Teşekkür ederim artık bekleyip göreceğiz.Klomen böyle bir etkisi var kullandım biliyorum. Ama Hamilelikte böyle bir ağrı oluyor. Her iki durum da olabilir
Canım ben bu ilacı 6au falan oldu kullanıyorum. Zaten ilaç kullanmazsam adet olmuyorum 2 3 ay. Doktorum duphaston hem adetin düzenler hem de hamile kalmak istersen engellemez dedi. Ben memnunum gayet şu an.Canım rica etsem cevap verir misin ben de pko yum Progestan 100 Mg ile regl oluyorum ama o ilaç bana çok ağır geliyor bu ilaç ağır mı doktor dan bunu istesem sen memnun musun yan etkisi var mı ?
Peki canım ertesi gün çatlamış mıydı? Bir de hangi günleri değerlendirdiniz şu an hamişsin sorayım sanaErtesi gün yine aynı saatte yaptım kuzum ben
hadi bakalııımmmm, inşallah tutmuştur. ben de inofolic kullanıyorum bu ay. ne kadar kullandın sen?Bat son 3 gün kaldı infolic kullandım bu ay bakalım ne olacak hislerim olumlu yönde![]()
Canım ben 20 gündür kullandım bugun kutu bitti eğer hamilelik olmazsa tekrar alıp devam edeceğim arkadaşlçım tavsiyesi üzerine kullanıyorum doktora gitmedimhadi bakalııımmmm, inşallah tutmuştur. ben de inofolic kullanıyorum bu ay. ne kadar kullandın sen?
Valla kuzum ben bu ay ümidi kesmiştim çünkü sadece pik yaptığı günü yumurtlama gününü değerlendirebilmiştik yani 26 nisan ama allah ol derse oluyor gerçekten topikte bi arkadaş da tek ilişkiyle hamile kalmış onu görünce bende umutlandım onun sarı akıntısı varmış benimde öyleydi ben enfeksiyondan şüphelenmiştim ki bir kaç gündür hiç akıntım bile yol sadece dün ve bu sabah açık kahve renginde akıntı geldi ve biraz kan vardı içinde yerleşme kanaması dedikleri şeydi sanırım yumurtamda 28 inde çatlamıştı kuzum atayım testleri sana Bu arada ben soran arkadaşlara testlerimi atıyorum hemen çünkü ben Ovulasyon yaptığımda çok örnek aramıştım gerçekten yardımcı oluyor Sormak istediğin birşey olursa hiç çekinme kuzum sorPeki canım ertesi gün çatlamış mıydı? Bir de hangi günleri değerlendirdiniz şu an hamişsin sorayım sana![]()
Okuyamıyorsun cnm, ben okuyamamıstım yani bi süre ziyaretci olarak kalacaksın diyor ama foruma gırılmıyorAzze ye bir sürü kapıda ödeme ovulasyon testi buldum ama gelmez daha heralde 2 3 gün okuyabiliyor mu peki daha önce ban kaban arkadaşlar bilir
Hmm anladim Ben bugun azzeyi çevrimiçi gördüm ama griydi başta anlamadım sonra siz deyince ayiktimOkuyamıyorsun cnm, ben okuyamamıstım yani bi süre ziyaretci olarak kalacaksın diyor ama foruma gırılmıyor
Canım öncelikle tebrik ederim, benim de testlerim 4 gündür pik oluyor 4 gündür ilişki oluyor. Testim de bitti yarın da yapıp bırakıcam artık yoruldumValla kuzum ben bu ay ümidi kesmiştim çünkü sadece pik yaptığı günü yumurtlama gününü değerlendirebilmiştik yani 26 nisan ama allah ol derse oluyor gerçekten topikte bi arkadaş da tek ilişkiyle hamile kalmış onu görünce bende umutlandım onun sarı akıntısı varmış benimde öyleydi ben enfeksiyondan şüphelenmiştim ki bir kaç gündür hiç akıntım bile yol sadece dün ve bu sabah açık kahve renginde akıntı geldi ve biraz kan vardı içinde yerleşme kanaması dedikleri şeydi sanırım yumurtamda 28 inde çatlamıştı kuzum atayım testleri sana Bu arada ben soran arkadaşlara testlerimi atıyorum hemen çünkü ben Ovulasyon yaptığımda çok örnek aramıştım gerçekten yardımcı oluyor Sormak istediğin birşey olursa hiç çekinme kuzum sor
En son 15. 36 da girmiş.. Sonra gitmiş olmalıHmm anladim Ben bugun azzeyi çevrimiçi gördüm ama griydi başta anlamadım sonra siz deyince ayiktim
Anladım canım o kadar kafam karışık ki benimde dünü değerlendirmiştik bugün için ondan emin olamadım ne bileyim hayırlısı dediğin gibi allah isterse oluyorValla kuzum ben bu ay ümidi kesmiştim çünkü sadece pik yaptığı günü yumurtlama gününü değerlendirebilmiştik yani 26 nisan ama allah ol derse oluyor gerçekten topikte bi arkadaş da tek ilişkiyle hamile kalmış onu görünce bende umutlandım onun sarı akıntısı varmış benimde öyleydi ben enfeksiyondan şüphelenmiştim ki bir kaç gündür hiç akıntım bile yol sadece dün ve bu sabah açık kahve renginde akıntı geldi ve biraz kan vardı içinde yerleşme kanaması dedikleri şeydi sanırım yumurtamda 28 inde çatlamıştı kuzum atayım testleri sana Bu arada ben soran arkadaşlara testlerimi atıyorum hemen çünkü ben Ovulasyon yaptığımda çok örnek aramıştım gerçekten yardımcı oluyor Sormak istediğin birşey olursa hiç çekinme kuzum sor
Birde kuzum ben bir kaç yerde okudum kızlara da söyledim hemen ve kendim denedim bu ay belki onun da faydası olmuştur sıcak su torbası durumu bar ilişki esnasında sıcak su torbasını ara ara değiştirerek karnına beline ayaklarına koy canım ilişki sonrası da yarım saat kadar aynı şekilde devam et spermler sıcakta daha hızlı ve aktif hareket ediyorlarmış bence denePeki canım ertesi gün çatlamış mıydı? Bir de hangi günleri değerlendirdiniz şu an hamişsin sorayım sana![]()
Aynen öyle kuzum sen rahat ol ve folik asitini ihmal etme ben 4 aydır kullanıyorumAnladım canım o kadar kafam karışık ki benimde dünü değerlendirmiştik bugün için ondan emin olamadım ne bileyim hayırlısı dediğin gibi allah isterse oluyor![]()