Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah kuzum yaa oyle gercekten herkes gercek hayatta olmadığı kadar samimi cünkü insan kendi akrabalarına bile cocuk düşünüyorum diyemiyor desem her gün sorarlar var mı yokmu diye burda rahat rahat içimizi döküyoruz bana mesela doğurma diyor herkes bu devirde cok cocuk gerek yok diyorlar var zaten diyorlar bende istemiyorum diyorum zaten halbuki eşim de bende seviyoruz bakıyoruz elhamdülillah kimene değilmi
Çocuk rızkıyla geliyor gerçekten bende hayatımı düzene sokayım dedim yeni evlendik borç harç bilirsiniz erteledim yani erken diye ama işte nerden bilirdim böyle isteyince hemen olmayacağını çok pişmanım çok çevremde olanlar oldu durumu da orta hani gayrette büyüttüler abartılacak bişeyi yok kesinlikle

Ya ben aslinda fazla dusunmuyorum hamileligi test yapmaya da devam ediyorum hergun ama bu siteye girmedende yapamiyorum girdigim an herkezin ortak konusu hamilelik bende dayanamayip acip okuyorum testlerimi yolluyorum oraya buraya yorum yaziyorum
Ben çok üstüne düştüm herşey tetikliyor korkuyorum kendimden bu konuda eşim kızıyor düşünme çok diye ama elimde değil 🙈

Çocuk rızkıyla geliyor gerçekten bende hayatımı düzene sokayım dedim yeni evlendik borç harç bilirsiniz erteledim yani erken diye ama işte nerden bilirdim böyle isteyince hemen olmayacağını çok pişmanım çok çevremde olanlar oldu durumu da orta hani gayrette büyüttüler abartılacak bişeyi yok kesinlikle
Kesinlikle rızkıyla geliyor canım oyle geliyor ki sana hiç ummadığın kapılar açılıyor yeni gelir kaynakları oluyor bu doğru inşallah bebeğin olunca yaşarsın onun masrafları bir bakmışsın hiç bir sey farkettirmemiş ki zaten seve seve yapıyorsun sağlığı yerinde olsun Rabbim rızkını verir yanında neşe mutluluk verir kafanı kaşıyacak vaktin olmaz 😅

Benim iki tane oğlum var kuzum ikisindede hep kız beklemiştim kısmet değilmiş napalım erkek olursa da gardaş olurlar birbirlerine sırtları yere gelmez derler bizim buralarda 😅 Allah razı olsun cok tesekkur ederim güzel dileklerin için inşallah bu ramazan bereketine dahil oluruz
Aaa bilmiyordum canım anneler günün kutlu olsun ne güzel tatmışsın masallah çok sevindim 😂 inş kızın olur diyim sana bundan sonra 😂😂

Uygulamalar yanlış oluyor ya bende kaç ay ona bakarak yanılmışım 2 aydır ovülasyon testine başladım içim rahat en azından tam biliyorum ne zaman yumurtladığımı😊
Hic sorma bende iki ay tel uygulamasiyla degerlendirdim bu ay basladim ovu testlerine ilk ay tel uygulamasiyla degerlendirdim yumurta gunleri adet oldum ikinci ay gun asiri yaptim yine det oldum simdi ovu testiyle yumurtlamayi gordum sanku iki gun surdu o iki gunu degerlendirdim iki gun daha yaptim herhal yetmistir iki gun ara verdim simdilik sonra yine gun asiri

Kesinlikle rızkıyla geliyor canım oyle geliyor ki sana hiç ummadığın kapılar açılıyor yeni gelir kaynakları oluyor bu doğru inşallah bebeğin olunca yaşarsın onun masrafları bir bakmışsın hiç bir sey farkettirmemiş ki zaten seve seve yapıyorsun sağlığı yerinde olsun Rabbim rızkını verir yanında neşe mutluluk verir kafanı kaşıyacak vaktin olmaz 😅
İnşallah rabbim hayırlı zamanda versin ama çok çabalıyorum bekliyorum bakalım bana da nasip olur o duygu inşallah 🙈🙏

Hic sorma bende iki ay tel uygulamasiyla degerlendirdim bu ay basladim ovu testlerine ilk ay tel uygulamasiyla degerlendirdim yumurta gunleri adet oldum ikinci ay gun asiri yaptim yine det oldum simdi ovu testiyle yumurtlamayi gordum sanku iki gun surdu o iki gunu degerlendirdim iki gun daha yaptim herhal yetmistir iki gun ara verdim simdilik sonra yine gun asiri
İnşallah tutmuştur canım🙏🏻🙏🏻😍

Aaa bilmiyordum canım anneler günün kutlu olsun ne güzel tatmışsın masallah çok sevindim 😂 inş kızın olur diyim sana bundan sonra 😂😂
Hepimizin anneler günü kutlu olsun tatlım ilk bebeğim tedaviyle oldu her gün sorarlardı sizi çok iyi anlıyorum

inşallah canım🙏🏻 Aynen öyle😂 Sen ne zamandır çocuk istiyosun?
6 ay olacak bundan 6 ay önce de korunmuyordum olursa diye doktora gittim bi sorun çıkmadı 6 ay deneyin yine gelin dedi korona da biterse eğer olmazsa yine gideceğim 🥺

6 ay olacak bundan 6 ay önce de korunmuyordum olursa diye doktora gittim bi sorun çıkmadı 6 ay deneyin yine gelin dedi korona da biterse eğer olmazsa yine gideceğim 🥺
Anladım canım inşallah olur🙏🏻 Folik asit kullanıyor musun

Doktora her ihtimale karsı eşin de gitsin cnm boşa vakit kaybetmemiş olursun

Back
X