Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr bende bu ay ilk 2. Defa klomen ve matodin kullaniyorum 18inde kontrolum var ve gebelik olursa dogum gunumde ogrenmek nasip olacak inşallah dualarimizi eksik etmeyelim inşallah Allah isteyen herkesin kucagini doldursunn

Doktor bunu yazdı ki sigorta karşılamadı zaten 73,50₺ arkadaşlar çok pahalı 😐 ve bunu kullanan varmı aranızda ilk defa kullanıcam folik asiti. 1 yıl olmasına rağmen bugünEki Görüntüle 2634148
Polikistik over mi var canım sende. Doktor bana da bunu önerdi ama ben almamıştım belki ben de alırım bu pazartesi doktor a gidince.

Ben 3 ay kullandim hala bisey yok...çok bi fark fayda görmedim şahsen
Hep pco ile alakalı şeyler yazıypr bende çatlama sorunu var Allah bilir tabi ama bana da iyi geleceğini sanmıyorum kist bile yapar gibime geliyo

Kuzum ben 3 ay önce kürtaj oldum. 24-25 günde bir olmaya başladım. Eğer öyleyse dün değerlendirdim yarın da değerlendireyim dimi
Benimde adet döngüm 25-26 yumurtlamalarımız yakındır o zaman. aynen değerlendir hatta bugünüde değerlendir cünkü bugün çatlama olmuş olabilir silikleşmiş ya asıl catlama günün değerlenmesi önemli diyorlar

Yaşadığım yerde özel hastanede hiç bayan doktor yok bu gittiğim doktor erkek yaklaşık on yıl önce diş doktoruna gitmiştim resmen taciz etti ondan beri erkek doktorlara hiç gitmek istemiyorum. Bir de böyle vajinal muayene. Sanırım psikolojik bir durum o olaydan sonra ama ne yapacağımı bilmiyorum. Devlet hastanesinde bayan doktor var daha önce hiç memnun kalmadım ama olmazsa yine ona gideyim herhalde fark etmez yumurtalara bakacak sonuçta
Allah'ım yaa doktorun kıza yaşattığı şeye bak çok üzüldüm canım geçmiş olsun şikayet ettin mi hastaneye

Benimde adet döngüm 25-26 yumurtlamalarımız yakındır o zaman. aynen değerlendir hatta bugünüde değerlendir cünkü bugün çatlama olmuş olabilir silikleşmiş ya asıl catlama günün değerlenmesi önemli diyorlar
Ayy duş aldım ne halim var ne isteğim 😂😂 bi denerim olmadı yarına artık 😂😂

Kızlar bugün bat günüm fakat geçen ayda 1 gün gecikme yaşamıştım. Bütün adet belirtilerim var ama içim içime sığmıyo yarın hiç olmıcak gibi geçmiyor vakit testimde yok 🙁

Kızlar bugün bat günüm fakat geçen ayda 1 gün gecikme yaşamıştım. Bütün adet belirtilerim var ama içim içime sığmıyo yarın hiç olmıcak gibi geçmiyor vakit testimde yok 🙁
Eczane varsa yakınında al hemen yap bi tane için rahatlar var mı yok mu öğrenirsin😊

0E26C777-1DC2-4BCC-8F55-5CCFA34BF449.webp
ovülasyon Testim Pepappe göre bugün ovülasyonun birinci günü. Ben bişey anlamadım:(

Dün bir arkadaş söylemişti ilişki sonrası sıcak su torbası koymak gerekiyormuş bele ve ayaklara.. bugün eşimi İkna edersem onu da deniycem😂 senin de bat 25 mayıs mı
Aynen benimde 25 mayıs, evet sağolsun yazmıştı bende sıcak su torbam yok ama bugün belki pet şişeyle denerim diye düşünüyordum🙈

Back
X