- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde kaç tane içiyorsun açmıntokmu ve seninde suyamı katılarak içiliyorBen mavisini kullaniyorum canim yumirtla kalitesini ve buyumesini destekliyor duzenli ic aksatma insallah faydasini gorursun
Polikistik over mi var canım sende. Doktor bana da bunu önerdi ama ben almamıştım belki ben de alırım bu pazartesi doktor a gidince.Doktor bunu yazdı ki sigorta karşılamadı zaten 73,50₺ arkadaşlar çok pahalıve bunu kullanan varmı aranızda ilk defa kullanıcam folik asiti. 1 yıl olmasına rağmen bugünEki Görüntüle 2634148
Mavi cambi olan hap canım pembe olan şaseGünde kaç tane içiyorsun açmıntokmu ve seninde suyamı katılarak içiliyor
Ben 3 ay kullandim hala bisey yok...çok bi fark fayda görmedim şahsenDoktor bunu yazdı ki sigorta karşılamadı zaten 73,50₺ arkadaşlar çok pahalıve bunu kullanan varmı aranızda ilk defa kullanıcam folik asiti. 1 yıl olmasına rağmen bugünEki Görüntüle 2634148
Pko var mı canım sende? Bu pko da öneriliyor daha çok?Ben 3 ay kullandim hala bisey yok...çok bi fark fayda görmedim şahsen
Hep pco ile alakalı şeyler yazıypr bende çatlama sorunu var Allah bilir tabi ama bana da iyi geleceğini sanmıyorum kist bile yapar gibime geliyoBen 3 ay kullandim hala bisey yok...çok bi fark fayda görmedim şahsen
Olmaz mi alası var hemdePko var mı canım sende? Bu pko da öneriliyor daha çok?
Benimde adet döngüm 25-26 yumurtlamalarımız yakındır o zaman. aynen değerlendir hatta bugünüde değerlendir cünkü bugün çatlama olmuş olabilir silikleşmiş ya asıl catlama günün değerlenmesi önemli diyorlarKuzum ben 3 ay önce kürtaj oldum. 24-25 günde bir olmaya başladım. Eğer öyleyse dün değerlendirdim yarın da değerlendireyim dimi
Allah'ım yaa doktorun kıza yaşattığı şeye bak çok üzüldüm canım geçmiş olsun şikayet ettin mi hastaneyeYaşadığım yerde özel hastanede hiç bayan doktor yok bu gittiğim doktor erkek yaklaşık on yıl önce diş doktoruna gitmiştim resmen taciz etti ondan beri erkek doktorlara hiç gitmek istemiyorum. Bir de böyle vajinal muayene. Sanırım psikolojik bir durum o olaydan sonra ama ne yapacağımı bilmiyorum. Devlet hastanesinde bayan doktor var daha önce hiç memnun kalmadım ama olmazsa yine ona gideyim herhalde fark etmez yumurtalara bakacak sonuçta
Ayy duş aldım ne halim var ne isteğimBenimde adet döngüm 25-26 yumurtlamalarımız yakındır o zaman. aynen değerlendir hatta bugünüde değerlendir cünkü bugün çatlama olmuş olabilir silikleşmiş ya asıl catlama günün değerlenmesi önemli diyorlar
Ayy duş aldım ne halim var ne isteğimbi denerim olmadı yarına artık
![]()
Ay evet ya oh bugün rahatım diyodumBöyle zorunlu gibi olunca cok zor bence de
![]()
Bence riske atma bu kadar çaba boşa gitmesinAy evet ya oh bugün rahatım diyodumsen deyince kendimi hazırlıyım dedim duş boşa gitti yaaa
![]()
Eczane varsa yakınında al hemen yap bi tane için rahatlar var mı yok mu öğrenirsinKızlar bugün bat günüm fakat geçen ayda 1 gün gecikme yaşamıştım. Bütün adet belirtilerim var ama içim içime sığmıyo yarın hiç olmıcak gibi geçmiyor vakit testimde yok![]()
Dün bir arkadaş söylemişti ilişki sonrası sıcak su torbası koymak gerekiyormuş bele ve ayaklara.. bugün eşimi İkna edersem onu da deniycemBence riske atma bu kadar çaba boşa gitmesin![]()
Aynen benimde 25 mayıs, evet sağolsun yazmıştı bende sıcak su torbam yok ama bugün belki pet şişeyle denerim diye düşünüyordumDün bir arkadaş söylemişti ilişki sonrası sıcak su torbası koymak gerekiyormuş bele ve ayaklara.. bugün eşimi İkna edersem onu da deniycemsenin de bat 25 mayıs mı