Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepimiz birbirimize dua edicez buyurun gelin

Bende adet olmayinca bari bu sabah deniyim dedim (aslında hissediyorum yok ama) yaptım...Pürüpak tertemiz tek çizgi. ..Şimdi bi sonraki ay için merakla adetimin teşrifini bekliyorum:işsiz:

Hadi ya belki vardır 😍 yakınlarda eczane yok mu başka bir marka ile denesen ☺️
Valla bence yok olmadigini hissediyorum resmen esimi ikna edebilirsem akşam kan veririm belki bilmiyorum daha 2 GÜn var adetime belki de beklerim o an ki ruh halime bagli 😂

Kızlar içimi bişey kapladı gerçekten çok umutlandım şuan Allahın izniyle yarın müjdeyi vereceğim sizede ❤ Sonradan çıkan çizgiler memede herzamankinden farkli ağrı geciken adet hayali çizgiker bugünde ilk defa doktoe ben söylemeden kan tahlili istedi nolur rabbim heyacanımın sebebi bebeğim olsun çok istiyorum aşırı istiyorum, görümcem bu hafta doğum yapacsk birde Allah sağlıklı sıhhatli bağıslasın ama bende çok istiyorum p gün güzel haberi onlara vermeyi 😣
Kan sonucum <0,5 gerçekten büyük yıkıldım bu lanet olası kitler psikolojimi bozdu madem yok neden çıkıyorsun

Çok haklısın menozpoza kadar deneriz umarım geç menopoza girerim ben evleneli 3 yıl olacak keşke ilk 2 yıl deneseymişim diyorum oda benim hatam oldu buyüzden kendime aşırı kızgnım çocuk hiç istememiştim ozmnlar ilk kimyasal gebeliğimden sonrada çok hastalandım doktor doktor gezmekten çocuk düşünmedim hala hastalığım bulunamadı ama bi denemek istedim olmaz diye düşünüyorum ama yinede hayırlısı demek ki bunda bi hayır var keşke çok daha genç evlenseydim ben hep 2 çocuğum olsun hayali kurdum artık çok zor :)
Ben de cok pişmanım bazı şeylere, sanki ilk dememede hemen olacak gibi korunduk kaç yıl :sinirli:
Kan sonucum <0,5 gerçekten büyük yıkıldım bu lanet olası kitler psikolojimi bozdu madem yok neden çıkıyorsun
Cok uzuldum insallah bu ay olur :KK61: Ben de adeti bekliyorum, ısrarla test yapmayacağım

Back
X