Yarin sabah tekrarla sen. Cünkü yumurtlaman yaklasiyormusEkledim. T çizgisi açık renkli uygulamada da yumurtlama 3 gün sonra görünüyor. Akşam tekrar test yapsam mı yarın sabah mı tekrarlasam?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin sabah tekrarla sen. Cünkü yumurtlaman yaklasiyormusEkledim. T çizgisi açık renkli uygulamada da yumurtlama 3 gün sonra görünüyor. Akşam tekrar test yapsam mı yarın sabah mı tekrarlasam?
Haklısın tabi ki ama işte istiyorumya aklım direk ona kayıyor.Ya sizi üzmek istwmem ama 4 ay boyunca bende her seferinde hamilemiyim diye o tr.seylere takildim.. iste bas dlnmesi.mide kalkmasi. Inanin üzülürspnpz..ben hayal kirikligina ugradim her ay. Sizde takilmaykn vücut hareketlerine frlan.. ama insaAllah hamilesinizdir rabbimmmm herrrrkese nasip etsin sonra bana da nasip etsin
Bugün 15. Gün. Döngüm 30-31 gün.Regli tarihin ne zaman yakın mı
Benimde sarı akıntım varr. Kasıkta ağrım var. Neden olduğunu bilmiyorum dün canım tatlı istedi yaptım. İkinciye tabağa aldım ve baktıkça midem kalkmaya başladı bir süre içimde igreti oluştu hatta kusucam zannedip klozete bile gittim. Umarım bu bekleyişler bize bebeğimizi getirir.
Rabbim bana ve burada isteyen herkese nasip etsin inşallah.Aminnsizdekiler baya gebelik belirtisi gibi
Bilmezmiyimmm. Inan sizi o kadar cok iyi anliyorum ki. Keske aklimiza ciksrtabilsek beynimizden silebilsek. Her dakika aklimizda her sanniyee.Haklısın tabi ki ama işte istiyorumya aklım direk ona kayıyor.
Oluyo 3 ay falandüşüğün ne zaman oldu canım
Tamam büyük ihtimalle senin 16 17 .günler oluyordurBugün 15. Gün. Döngüm 30-31 gün.
Beni gecede rüyalarımda. Sadece gün içinde değil uyurken bile bunun hayali var.Bilmezmiyimmm. Inan sizi o kadar cok iyi anliyorum ki. Keske aklimiza ciksrtabilsek beynimizden silebilsek. Her dakika aklimizda her sanniyee.
Ayyyyynen öyle.. uyanincada ne güzel rüyaydi diyorum.keske hic uyanmasaydim diyorum.. normaldede hic görmezdim 1 hafta önce gördpm oda. Sonra ptuurp hüngür hüngür agladimBeni gecede rüyalarımda. Sadece gün içinde değil uyurken bile bunun hayali var.
Sanmiyorum positife dönecegini.. ama hayat mucizelere gebe tabiikide❤ insaallaah hamilesindir canimSelam kızlar çatlama 4 mayıs oldu adetime 5 gun var sağ kasığımda ağrı var dünde çok şiddetli bir batma oldu yine sağ kasıkta bende heveslendim sabah ultra erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce daha sonra pozitife dönme ihtimali var mı? Yoksa kesin negatif mi![]()
Peki bu süreçte ilişki hergün mü olmalı? Hergün olması sperm sayısını azaltıyor mu? Bi de yumurtlama olması yumurtanın çatladığı anlamına geliyor mu? Çatlamadan da yumurtlama olabilir mi? Kusura bakmayın çok soru soruyorumTamam büyük ihtimalle senin 16 17 .günler oluyordur
Bugünden sonra her gpn test yap
Benimde catlama 6 yada 7 sinde olmasi lazim. Adetim 19 mayista. Ama hamile olucagimi sanmiyorum zaten. Bu ay ovulasyon testi yapmadim bile valla. Artik takmiyorum kafama umursamiycamSanmiyorum positife dönecegini.. ama hayat mucizelere gebe tabiikide❤ insaallaah hamilesindir canim
Inşallah canim ama hiç sanmıyorum keşke yapmasaydım batı bekleseydimSanmiyorum positife dönecegini.. ama hayat mucizelere gebe tabiikide❤ insaallaah hamilesindir canim
Canım bekle bence 10 gün olmuş daha. Adet günü ya da gecikince tekrarla benceInşallah canim ama hiç sanmıyorum keşke yapmasaydım batı bekleseydim![]()
Iliski hergün yapmakta iyi degil esinize yazik. Ve zaten spermin 2 güne uhtiyaci var kendisini toparlayabilmesi icin. 2 3 günde bir yapilsa bile döngünüzün 10-18 günler arasi yeterli. O hafta icerisinde 2 günde bir yapin. Yumurtlama olmasi yumurtanin 24 36 saat icerisinde catlayacagi anlamina gekir.. siz bugün esinizle iliskiye girin. Ve cumartesi girin. Sonrada sali. Kadinlar her ay bir süeü yumurtlama oluyor zaten..onlardan en büyügü ortaya cikip catliyor. Catlamadan sperm yumurtlama bilesmesi nasil olsunPeki bu süreçte ilişki hergün mü olmalı? Hergün olması sperm sayısını azaltıyor mu? Bi de yumurtlama olması yumurtanın çatladığı anlamına geliyor mu? Çatlamadan da yumurtlama olabilir mi? Kusura bakmayın çok soru soruyorum![]()
Olsun. Adetinizi bekleyinInşallah canim ama hiç sanmıyorum keşke yapmasaydım batı bekleseydim![]()