- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
İnşallah kuzummsağlıkla gelsinler canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzummsağlıkla gelsinler canım.
Pozitif görceksinNegatif görmek istemiyorum![]()
![]()
Tamam akşam kan vereceğim cesaretimi toplayıpPozitif görceksingeçmiş ben olsam sabah yapmıştımmm
Test yapsana canım :)Hala gelen giden yok![]()
Ay hiç deme yaa ilaçda alamam akşam belki bebek vardır diye sende dikkat et kendine dinlendim bende bugün ama artık yemek yapmalıyımYok kuzum ya sabahtan beri yatıyprum başım kalkmıyor çok halsizim boğazlarımda kötü orucluuum bide ekstra kötüyüm iftardan sonra biraz kendime gelirim diye umuyorum. Dikkat et valla havaalarda ısınıyo gibi oldu o yüzden herkes hastalanmaya başladı
ya hadi inşallah güzel haberlerle gelTamam akşam kan vereceğim cesaretimi toplayıp![]()
İnnovita nerede satılıyor cnm n11 de falan göremedim benBende alcam önümüzde ki aya. Bu aydan geçti alamadık. Laboquick öneriyolar genelde bide innovita canım
Ya ben kullandım mecbur geçmiyodu çünkü iki haftadır çekiyorjm ben nerdeyse ama doktora söyledim hamilelik olabilir diye ona göre ilaç verdiAy hiç deme yaa ilaçda alamam akşam belki bebek vardır diye sende dikkat et kendine dinlendim bende bugün ama artık yemek yapmalıyım![]()
Sormakla iyi yapmışsın cnm benim midem kötü normal şartlarda mide ilacı var ama gebelik olunca gavıscon fln veriyorlar biliyorum o yuzden gecmezse yarın alırımYa ben kullandım mecbur geçmiyodu çünkü iki haftadır çekiyorjm ben nerdeyse ama doktora söyledim hamilelik olabilir diye ona göre ilaç verdi
gittigidiyora da baktn mı canımİnnovita nerede satılıyor cnm n11 de falan göremedim ben
Canımmm benimmm içimde çok güzel hisler var yarını da bekle yap bence
Selam canim bisey sorabilir miyim? Sen 6 gun kala öğrenmiştin değil mi ? Yumurtlamandan kaç gün geçmişti biliyor musun öğrendiğinde
[/QUOTE
Canım kusura bakma kaç gündür saçma sapan e mail sıkıntısı var diye yorum yapmamı kapattılar cevap veremedim ben yumurtlamamın 11. Günü öğrendim![]()
Hemen yaz hemen hemen bana mesaj atTamam akşam kan vereceğim cesaretimi toplayıp![]()
Oyy adet günün geçmişmiydiKan verdim negatif çıktıhazirana doğru geçiyorum ben
![]()
Canım yoruma kapattılar okudum ama cevap veremedim şimdi açtılar sen bana testleri at kuzum yumurtlamayı gördün mü
Canım ne yaptın ultrason için şu gün gel falan dediler miEnfeksiyon belirtisi canim
Cnm bende olsam dayanamazdımBilmiyorum kan vermeye mi gitsem diye düşünüyorum çizgi var mı yok mu diye düşünmektense