- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
Merakla bekliyorum onu yaİnşallah bitanem önce @melinda- Kuzunun güzel haberini alalımmmm❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merakla bekliyorum onu yaİnşallah bitanem önce @melinda- Kuzunun güzel haberini alalımmmm❤❤
Merhaba cnm olmadim ben daha insallah hamileyimdir test yapmadim daha bekliyorum
Bende 29 una aldım randevu canım inşallah görünür Babil’ler ve sağlıklıdırlarEvet canım bayramdan sonra ya gel dedi ki zaten kadın sadece haftanın 3 günü var sonra ki hafta yok koronadan dolayı çalışma şeklide farklı artık bizim burada
Canım bende pil gösterdiği günü değerlendirdim uygulamanın pik i 3-4 gün vardı ben ovulasyona göre hareket ettim başka da değerlendirmedim ve şuna çok şükür hamileyimKizlar bir sorum daha olacak beni mazur gorun biraz heyecanliyim hemde stressli. Simdi ben 5-6 mayis yumurta akintisi gordum hemde ovu testim pikti dort gun degerlendirdik ama telefon uygulamalara bakarak ordada 10-11 mayis yumurtlama donemi yaziyor ben o zamani degerlendirmedim acikcasi belirtilerimde yok acaba yalnis mi yaptim gunlerde dunde degerlendirdik gun asiri denicez bata 10 var
Canım peki akıntı kasık ağrısı gibi şeyler hissettin miCanım bende pil gösterdiği günü değerlendirdim uygulamanın pik i 3-4 gün vardı ben ovulasyona göre hareket ettim başka da değerlendirmedim ve şuna çok şükür hamileyim![]()
Masallah saglikla al kucagina insallah bende boyle hamisleri gorunce imreniyorum ne yalan soylim keske diyorumCanım bende pil gösterdiği günü değerlendirdim uygulamanın pik i 3-4 gün vardı ben ovulasyona göre hareket ettim başka da değerlendirmedim ve şuna çok şükür hamileyim![]()
inşallah vardır canım ne zamam yapcaksıbMerhaba cnm olmadim ben daha insallah hamileyimdir test yapmadim daha bekliyorum
Valla kuzum şöyle ben aşırı kabız oldum ve suratım sivilce basmıştı akıntım peçeteye silince geliyordu oda sarı sulu bir akıntıydı normalde su gibi va falan derler hamilelik belirtisi için o yüzden değilim diye düşünmüştüm ana diğer kabızlık vs için dedim bi yapayım ihtimal de vermedim bi baktım gölge çıktı Burda kızlara attım var dediler aradan 1 saat geçti geçmedi evde predictör vardı çift çıktı eşime söyledim ve hastaneye gittik 28 çıktı sonra 11 Mayıs 238.7 çıktı kasık ağrım ve akıntım iki gündür başladı oda aman aman birşey değil çoook hafif ağrıve akıntıCanım peki akıntı kasık ağrısı gibi şeyler hissettin mi
Kuzum hiç öyle demeyin bak benim de umudum yoktu hep dua ettim allahım kucağımızı boş koyma diye ve sadece 1 gün değerlendirdiğim için olmaz gözüyle bakıyordum allah nasip edecekse bir şekilde oluyor kuzum sizlerinde güzel haberlerini alıcaz en kısa zamanda moral bozmak yokMasallah saglikla al kucagina insallah bende boyle hamisleri gorunce imreniyorum ne yalan soylim keske diyorum![]()
Allahım bizlere de nasip etsin inşallahhhValla kuzum şöyle ben aşırı kabız oldum ve suratım sivilce basmıştı akıntım peçeteye silince geliyordu oda sarı sulu bir akıntıydı normalde su gibi va falan derler hamilelik belirtisi için o yüzden değilim diye düşünmüştüm ana diğer kabızlık vs için dedim bi yapayım ihtimal de vermedim bi baktım gölge çıktı Burda kızlara attım var dediler aradan 1 saat geçti geçmedi evde predictör vardı çift çıktı eşime söyledim ve hastaneye gittik 28 çıktı sonra 11 Mayıs 238.7 çıktı kasık ağrım ve akıntım iki gündür başladı oda aman aman birşey değil çoook hafif ağrıve akıntı
Amin kuzum sağolasın hepimize inşallahAllahım bizlere de nasip etsin inşallahhh
Çifte bayram yaşayalım❤
allahım sana da sağlıkla kucağına almalar nasip etsin
Benim sivilcelenmem gecen ay oldu hayatimda hic yasamadigim bir seydi fazla fazla cikti yuzumde acaba mi dedim olmadi bu ucuncu ayimiz belki erken yasimda 34 acaba yastan dolayimi yada bir sorun vardir diye dusundum simdiden randevu aldim bizim burda bitane hastane var sanirim kadin dogum doktoru haftada bir kez geliyor o gunde benim adetimin dorduncu gunu olacak testleri yaptiracam insallahKuzum hiç öyle demeyin bak benim de umudum yoktu hep dua ettim allahım kucağımızı boş koyma diye ve sadece 1 gün değerlendirdiğim için olmaz gözüyle bakıyordum allah nasip edecekse bir şekilde oluyor kuzum sizlerinde güzel haberlerini alıcaz en kısa zamanda moral bozmak yok![]()
Benim de 4. Ayım bu ayım geçen ay bende de çıktı aynı senin gibi acaba dedim olmadı ama birşeyler hissettim sanki rahmim hamileli hazırladı kendini geçen ay ve bu ay oldu acaba senin de öyle olabilir mi ne dersin belki alırız senden müjdeyiBenim sivilcelenmem gecen ay oldu hayatimda hic yasamadigim bir seydi fazla fazla cikti yuzumde acaba mi dedim olmadi bu ucuncu ayimiz belki erken yasimda 34 acaba yastan dolayimi yada bir sorun vardir diye dusundum simdiden randevu aldim bizim burda bitane hastane var sanirim kadin dogum doktoru haftada bir kez geliyor o gunde benim adetimin dorduncu gunu olacak testleri yaptiracam insallah
Hadi kiz insallahBenim de 4. Ayım bu ayım geçen ay bende de çıktı aynı senin gibi acaba dedim olmadı ama birşeyler hissettim sanki rahmim hamileli hazırladı kendini geçen ay ve bu ay oldu acaba senin de öyle olabilir mi ne dersin belki alırız senden müjdeyi![]()
Rica ederim ne demek istediğini istediğin zaman sorabilirsinHadi kiz insallahcevap verdigin icin tsk ederim
![]()
Ben de 2 kere gittim değerlerim normal ama eşimde sperm dna hasarı var spermleri çok düşük değil ama dna hasarı olunca sıkıntı normal ürologlar anlamıyor oğlum Ankara'da prof Kaan aydos a gitmiştik tedaviyle olmustu şimdi istanbuldayiz gitmek mesele bir de geçen ay 5 yıldan sonra ilk kez hamile kalıp düşük yaşayana kadar bu kadar bebek isteğim yoktu düşükten sonra çok ister oldum. Allah kimseye aratmasın inşallah en kısa zamanda size de nasip eder
Erinmeden herkeze cevap veriyosun cok iyisin cokta soru soruyorum kusura bakma ama bende hic bi belirti yok suan oturdum garip garip dusunuyorumRica ederim ne demek istediğini istediğin zaman sorabilirsin![]()
İnşaallah canımBende 29 una aldım randevu canım inşallah görünür Babil’ler ve sağlıklıdırlar![]()
Evet kaan Aydos tan sonra oldu eşim ilk 3 aylık tedavi oldu klomen ve proxeed la işe yaramadı sonra 3 ay göbekten iğne ve emodex kullandı doktor iğneyi bırakın spermler düzelmiş dediği ay hamile kaldım tüp bebek için randevu almıştık adetimi bekliyordum ama gerek kalmadı çok şükürKaan aydostan sonra mı bebeğiniz oldu. Tüp bebeğe gitmediniz yani
Valla kuzum şurda 1 ay öncesine kadar bende sizin gibiydim insan kafasındaki sorulara bi yanıt arıyor dertleşmek istiyor hamile kalıp çöküp gitmek gruptan da ne bileyim bana tuhaf geliyor çünkü kızlar ne sorduysam cevap verdiler destek oldular sağolsunlar birbirimizi görmeden tanımadan küçük de olsa sanki bi aile olduk gibi o yüzden istediğinizi sorabilirsiniz birbirimize bunun için burda varız benceErinmeden herkeze cevap veriyosun cok iyisin cokta soru soruyorum kusura bakma ama bende hic bi belirti yok suan oturdum garip garip dusunuyorum