Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlarr bende aranıza katılmak istiyorumm🤗 1,5 yıldır evliyim 10 aydır çocuk istiyoruz🤲 pko luyum 23 yaşındayıım ve kafamdan gebeliği atamıyorum sabırsızlanıyorum🙈 vee bat 8 haziran inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırıız amin
Hosgeldinnn bende 26 mayista 24 olucam 2 senedir evliyim ve 5 aydie cocul istiyoruz.. insallahhhh aliriz ya. Bendede 19 mayista adet günäm. Bakalim bu ay garanti bisey cikmau

Merhaba canım inşallah hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var 💜 rabbim nasip eder bize de o duyguyu vardır bi zamanı bizler de çabalıyoruz işte 😊 sabırsızız ve stresliyiz bunu nasıl atlatacağız onu bilemedim işte 👀
Tez zamanda hepimize nasip olsun inşallah😍Birkaç gün hiçbir şey araştırmayayım bakmayayım desem de sonunda kendimi yine burada buluyorum🙈 sanırım bunu atlatamayacağız o güzel haberi almadan🥰

Hosgeldinnn bende 26 mayista 24 olucam 2 senedir evliyim ve 5 aydie cocul istiyoruz.. insallahhhh aliriz ya. Bendede 19 mayista adet günäm. Bakalim bu ay garanti bisey cikmau
hoşbuldumm🥰 herhangi bir şey kullanıyor musunuz acabaa ovulasyon testii veya bitkisel bir şeyler🙏

Canm moreller sıfır beklemedeyim kasık ağrılarım oluyor. Bundan sonrası ne nasıl olcak düşünüyorum. Aklıma bi önceki düştüğüm geliyor çektiğim acılar yinemi yaşayacağım diyorum. Bugün adet sancısı gibi fena sancım vardı düşürücem dedim kesin ama progestan alıyorum hala. Nasılım sen karar ver artık. Sen, sizler nasılsımz takip edemiyorum pek. Varmı gelişme topikte. Dualarım sizinle
İlk gebeliğimde benim de aynı haftalarda adet olacakmış gibi ağrılarım olurdu rahim büyümeye başladığı için normal ağrılar mış. Ayaklarını uzat dinlen. Moralini hiç bozma. Ben epilepsi hastasıyım. İlaç içmek zorunda kaldım. Gebeliğim risk liydi. Bebek te öyle. Sen içini ferah tut. Bol bol dua et. Düşüğü düşünme. Gözlerini kapat sağlıklı bebeğini kucağında tuttuğunu hayal et. Allah büyüktür. 🤲😊

meraba kızlar elif ben sizler gibi ben de olmayı istiyorum sat tarihi:15 mayıs bat tarihi:18 haziran

Aslında aynı şeyler bende de var da bu ay takmıyorum belirti diye nitelendirmiyorum cünkü ne zaman belirti desem her ay da hasta oldum bu ay da var öyle bişeyler ama hasta oldum var diyince de yine olabilirim 🥺
Cnm bende de belirti yok hatta idrar yollarımı üşüttüm galiba ya da su içmemekten rahatsızım beden olarak regl olucam ama hissiyat olarak hamile oldugumu hissediyorum nedense rahatım niye ola ki 😂😂

Kızlar ovulasyon testleri dün ve bugün ekledim. Dün koyuydu bugün renk açılmış baya. Yumurtlama olmuş oluyor değil mi? Bundan sonra ovulasyon testi yapmama gerek var mı?

Eklentiler

• _20200515_101710.webp
    _20200515_101710.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 26
  • sketch-1589612418878.webp
    sketch-1589612418878.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar ovulasyon testleri dün ve bugün ekledim. Dün koyuydu bugün renk açılmış baya. Yumurtlama olmuş oluyor değil mi? Bundan sonra ovulasyon testi yapmama gerek var mı?
Bugunu de yarini da degerlendir canim. Hayirlisi olsun insallah 🤗

Canm moreller sıfır beklemedeyim kasık ağrılarım oluyor. Bundan sonrası ne nasıl olcak düşünüyorum. Aklıma bi önceki düştüğüm geliyor çektiğim acılar yinemi yaşayacağım diyorum. Bugün adet sancısı gibi fena sancım vardı düşürücem dedim kesin ama progestan alıyorum hala. Nasılım sen karar ver artık. Sen, sizler nasılsımz takip edemiyorum pek. Varmı gelişme topikte. Dualarım sizinle
Canım sakin olmaya çalış eski tecrübenden dolayı bu kadar streslisin anlıyorum ama bebisine bu kaygı endisen iyi gelmez biraz daha sabr doktora gidince herseyin normal oldugunu duyunca gececek hepsi insallah :dua:

Çok az oldu canım oda sarı renkti hala az az geliyor şuna bile ve sarı hala doktora gittiğimde dedim normalde renginin su yada süt gibi olması gerektiği yazıyor ama benim neden sarı enfeksiyon mu bar diye o gün kan verdiğimde idrara da bakıldı enfeksiyon falan çıkmadı anlamadım demeli bünyeye göre değişiyor
Benım de sadece günlük pede bulsan hafıf sarımtrak bi akıntı var peceteye silince gelmiyor bile, acaba gebelik olmadı mı diye dusundum de, enfeksiyon olunca kokulu oluyor sanırım benımkı kokmuyo

Kontrolun hangi gün, insallah iyi olacak dualarim seninle :dua:

benim mesajlarım görünmüyor galiba üyeliğimi mail adresimden onayladım

Back
X