Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendeki belirtiler sürekli değişiyor aynı düşünceler bende de var sağlıklı mı düşüncesi rabbim hayr etsin bu arada seninle aynı bende 4+5 im belirtilerimse bı gün göğüslerim şişiyor bı gün sönüyor baş dönmesi ve bel ağrısı hep var göbek deliğinde gerilmeler hafif kasinmalr oluyor bende oruç tutuyorum şükür çok kötü etkilemiyor
Bende o kadar belirti yok ya sende yine varmış bayağı bakalım ultrasonda sağlıklı görünce içim rahat edecek🙏

Bu dahi fikirlerinke bi çok yeni geline ön ayak olcağını düşünüyorum :KK70:
Ayyy teşekkür ederim canım benim ama herşeye yetmiyor bu akıl yani fenalık yapmak istemiyorum ama bazı insanların karşısındaki saf Salak yerine koymalarına da tahammülüm yok 🤭 mesela eltim benden yaşça küçük ama 8 9 senelik evli o hep evdeymiş gözü açılmadan gelin olmuş ben gelin olduktan sonra daha iyi görmeye başladı. Ezdirmiyor en azından ki asla olmaması gereken birşey ezilmeye çalışılan kişilere benim tek lafım biz Allah İn onlara emanetiyiz elbette onlarda bize emanet ama güç meselesi olunca erkeklerin birçoğu bunu gözardı ediyor ve biz bunu onlara sürekli olarak hatırlatmamız gerekiyor.

Ayyy teşekkür ederim canım benim ama herşeye yetmiyor bu akıl yani fenalık yapmak istemiyorum ama bazı insanların karşısındaki saf Salak yerine koymalarına da tahammülüm yok 🤭 mesela eltim benden yaşça küçük ama 8 9 senelik evli o hep evdeymiş gözü açılmadan gelin olmuş ben gelin olduktan sonra daha iyi görmeye başladı. Ezdirmiyor en azından ki asla olmaması gereken birşey ezilmeye çalışılan kişilere benim tek lafım biz Allah İn onlara emanetiyiz elbette onlarda bize emanet ama güç meselesi olunca erkeklerin birçoğu bunu gözardı ediyor ve biz bunu onlara sürekli olarak hatırlatmamız gerekiyor.
Aynen öyle canım. Sende güzel elti konuları çıkar gibi geliyo bana :D yalnız hamilelik topiğinde konustugumuz seylere bak ajakak

Kızlar 7 aylık evliyim 3 ay önce düşük yaptım ve bebek var mı diye sormaya basladılar artık aglıcam:KK12:
Canım takma insanlar sorar benim de 1 yıl olcak bende düşük yaşadım Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin ❤️

😇🥰Arkadaşlar bende 8 mayısta yumurtladim, geçen ay 26 nisanda regl olmuştum bu ay ise sanırım 23 mayısta olucam,çünkü benim sürekli 3-4 gün geri atar. Ben şunu farkettim kendimde, yumurtlamamın 8. Günü 3 gündür sol kasıgim hafif hafif ağrıyor dünde sol bacağıma kramp girer gibi oldu ve bel ağrısı çektim biraz ,ama Kasık ağrım devam ediyor akıntım falan hiç yok. hayırlısı olsun bu arada rüyamda sürekli kız bebek görüyorum kucağımda bakalım allahtan hayırlısı bekliycem regl e kadar sonra test yapmaya başlarım heralde.. 🌺
Yumurtlama günümüz son adet tarihimiz ayni ama benim bat 24 mayıs ve belirtilerimizde benzer bende ek olarak vajinada batma var akıntımda cok az. Biraz umutluyum ama adet günüme kadar bekleyemem herlade pazartesi test yapmayi düşünüyorum 😅😅

Benm ara kanamam oldu ya. Adetten yikanali 5 gün olmuştu daha tekrar kanamam oldi 4 gündür kanama yasyrm. Saçma sapan bişey oldu iyice sinir oldum orucu da doğru düzgün tutamadım. Ne zaman yumurtladm ben tam yumurtlamaya 2 gün vardı adet oldum tekrar. Şimdi normal adet tarihimde de adet olur muyum bilmyrm.
Aa baya karışmış canom hayırlısı olsun valla daha öok stres yapıyor insan öyle olunca

Merhaba, ben de pek belirti yok hatta hiç yok, internetten doktor araştırıp eşime danışıyorum hani ileride ki tedaviler için 🙃. O kadar ümütsizim bu ay. O da belki hamilesindir niye böyle yapıyosun falan diyo. Hüzünlendim dün akşam bugün de birkaç defa kendi kendime ağladım. Son hafta hassasiyeti 🥴 siz de nasıl durumlar
Bende de pek bi belirti yok canım dün göğüslerim şişmişti sanki bugün pek öyle hissetmiyorum. Belirtim yok yani bakalım belki bir kaç gün sonraa belli olur. İnşallah hamileyizdir :( bende ümitli değilim ümitsizde değilim nötr davranmaya calısıyorum elimden geldiğince 😁

Kızlar soğan kürü başlığını okudum da baya olumlu sonuçlar alanlar var, regl olursam (ki inşallah olmam) bitişinde başlamayı düşünüyorum, i.saraçoğlu da öneriyormuş hamilelik için👉🏻 İsterseniz siz de bi bakın

Back
X