Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haziran ayında bekliyorum kuzum işte :KK51: yahu o hesap haziran topiğine soru sorup durdu bende cidden bilmiyor diye yazdım da yazdım günah değil mi herkesin derdi kendine yeter Bi de bizle eğleniyor
valla ben dua grubunda gördüm bide buna dua etmişler hepinize okuyacam demiş insanları kandırıyorsa hiç hoş değil :110:

İlişki sırasında zorlama olmuş olabilir canım bide üst üste yapınca lekelenme görülür hala devam mı ediyor bak bakalım bikaç gün dinlendir kendini
olabilir kuzum yaa. eşimde öyle dedi. biraz sert davrandım son anda dedi. ama ben ağrı, acı bir şey hissetmedim. sadece 12 mayısta çok sol kasığım ağrıdı, o günü es geçtik yapmadık. öncesi ve sonrasından bir ağrım da olmadı. 😢

Valla benim adet bı kaç gün geçti beyaz akışkan şeffaf akıntım var iç camasirimdan anlıyorum göğüslerim zaten iki haftadır çok hassas ama idrar testi yapıyorum negatif bir dahaki cuma Dr a gidicem malum yasak var randevu zor aldim
Listede hep bakıyorum canım sana inşallah gebelik vardır kimi kadında idrarda negatif kanda pozitif cıkıyormus inşallah seninkide öyledir güzel haberlerle gel canım:dua::KK68: ovulasyon takibi falan yaptın mı geç döllenme olma ihtimali de olabilir

Listede hep bakıyorum canım sana inşallah gebelik vardır kimi kadında idrarda negatif kanda pozitif cıkıyormus inşallah seninkide öyledir güzel haberlerle gel canım:dua::KK68: ovulasyon takibi falan yaptın mı geç döllenme olma ihtimali de olabilir
Sanırım bı iliski yumurtlama zamanına denk geldi zaten benim genelde gebeliklerim geç döllenme oluyor ama tabi umutlanmakta istemiyorum bakalım beklicem mecbur inatla idrarla cikmiyo sürekli yapıyorum negatif en son ilişkinin üzerinden 20 gün geçti bilmiyorum ona rağmen idrarda negatif çıkıp hamile olan varmı acaba

olabilir kuzum yaa. eşimde öyle dedi. biraz sert davrandım son anda dedi. ama ben ağrı, acı bir şey hissetmedim. sadece 12 mayısta çok sol kasığım ağrıdı, o günü es geçtik yapmadık. öncesi ve sonrasından bir ağrım da olmadı. 😢
Büyük ihtimal öyle olmuştur canım kendini dinlendir kötü bişey değildir inşallah değerlendirdiğiniz günlerde bebiş gelmiştir :dua: :anneadayı:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 52
Sanırım bı iliski yumurtlama zamanına denk geldi zaten benim genelde gebeliklerim geç döllenme oluyor ama tabi umutlanmakta istemiyorum bakalım beklicem mecbur inatla idrarla cikmiyo sürekli yapıyorum negatif en son ilişkinin üzerinden 20 gün geçti bilmiyorum ona rağmen idrarda negatif çıkıp hamile olan varmı acaba
Forumda okumuştum canım 3 aylık hamile ısrarla idrar testinde çıkmıyormuş yani öyle olan kişilerde var

Sanırım yaptıkların içinde en siliği bu, akıntın belki hamilelik belirtisidir yumurtlaman geçmiştir🙈 bu ay baya seni yordu bu test. bata nerdeyse 1 hafta kaldı zaten yumurtlamış olman gerekiyor
Ya sorma bebeğim ya beceremiyorum ben bu test işini🙈 bıraktım artık Allaha teslim oldum. Ne eylerse güzel eyler mevlam 🙏

Ya sorma bebeğim ya beceremiyorum ben bu test işini🙈 bıraktım artık Allaha teslim oldum. Ne eylerse güzel eyler mevlam 🙏
ya senin testin markası ne hep böyle silik fotolar atmıştın dimi tam koyulaşma görmedin mom42 ye soruyordun

Back
X