Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum ya. Labaquick ya test bozuk ya ben yapamıyorumya senin testin markası ne hep böyle silik fotolar atmıştın dimi tam koyulaşma görmedin mom42 ye soruyordun
İnşallah ya hepimizin karnı bebiş olsunYa senin ağzın bal yesin karnın bebiş olsun inşallah ❤❤
Bende labaquick yapıyorum ama sen eskiden almıştım demiştin yanlış hatırlamıyorsam belki ondan da böyle oluyor olabilirAynen kuzum ya. Labaquick ya test bozuk ya ben yapamıyorumikinci ihtimal daha kuvvetle muhtemel
![]()
Bugün başka topikte okudum, 18 yaşında hamile birine “erken yaşta evlenmek hata bence” yazmış. Sanane diyecektim de gündüz siz “kimse ona cevap vermesin” deyince tırstımKuzum bu troll çok kez farklı hesaplar açıp aynı yazı tarzıyla insanların dertleriyle dalga geçiyo. O yüzden bizim derdimiz
hmm kullanmadım onu daha önce ben genelde artımedle miratceh kullanıyorum sorun cıkmadı hiç netten almıyorum eczaneden alıyordum hep hatta bu ay regli olursam alayım bu markayı diyodumAynen kuzum ya. Labaquick ya test bozuk ya ben yapamıyorumikinci ihtimal daha kuvvetle muhtemel
![]()
En az 7-8 ay olmuştur. Belki de bozulmuştur ama ben yapamadığıma da çok inanıyorumBende labaquick yapıyorum ama sen eskiden almıştım demiştin yanlış hatırlamıyorsam belki ondan da böyle oluyor olabilir
En iyisini yapmışsınBugün başka topikte okudum, 18 yaşında hamile birine “erken yaşta evlenmek hata bence” yazmış. Sanane diyecektim de gündüz siz “kimse ona cevap vermesin” deyince tırstımzaten yeni üye oldum engellenmeyeyim dedim
Wayy way nerelere geldikBen özelden fena yürüdüm eşim bilişimci ıp alırsak deli şeyler olacakban yemek üzereyim sizi çok seviyorum inşallah güzel haberlerle gelirim
![]()
Bence ben yapamıyorum canım. Ya çok damlatıyorum ya da idrarda tam LH hormonu yüklenmemiş mi oluyo anlamadım gittihmm kullanmadım onu daha önce ben genelde artımedle miratceh kullanıyorum sorun cıkmadı hiç netten almıyorum eczaneden alıyordum hep hatta bu ay regli olursam alayım bu markayı diyodum
ne günahı canım kendisi fakeCanım günah değil mi ama belki çözemedi siteyi daha ben üzüldüm dalga geçmeyelim kimseyle lütfen burda hepimizin derdi belli
Beklediği için bence çünkü yanlış olcak nesi varki bende damlasına cokta dikkat etmiyorum göz kararı ne kadar damlatırsamEn az 7-8 ay olmuştur. Belki de bozulmuştur ama ben yapamadığıma da çok inanıyorum ☺☺
O zaman bozulmuş bunlarBeklediği için bence çünkü yanlış olcak nesi varki bende damlasına cokta dikkat etmiyorum göz kararı ne kadar damlatırsam![]()
belki sana 3 4 saat gibi bir bekleme süresi gerekebilir sıvı alımında 2 saat yetmiyor olabilir canımBence ben yapamıyorum canım. Ya çok damlatıyorum ya da idrarda tam LH hormonu yüklenmemiş mi oluyo anlamadım gitti
Aynen az kaldı zatenO zaman bozulmuş bunlarartık bat ı bekleyecez
![]()
Sakin ol canım stres yapma zor ama kötü şeyler düşünmemeye çalış vala daha çıkmaza götürme kendinicanım yumurtlama kanamasını nette okudum, genelde çok kısa sürermiş. daha önce de 1 kez yumurtlama zamanı pembe akıntım oldu. resmen uçarak gittim doktora, problem yok, yumurtan çatlamış dedi. ama son 2 aydır bu şekilde başlayıp çoğalarak adete çeviriyor. yani ayın 15 günü kanlı/lekeli geziyorum. kocamla da yatamıyorum bu yüzden. korkuyorum çünkü. doktora da gidemiyorum. ilçemizde virüs çok yaygın değil ama bende astım var. riske girmek istemiyorum. kafayı sıyırıcam.![]()