Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzzlar günaydın. Bugün adetimin 12. Günü normalde bugün yumurtlama günüm olurdu hep. Ama ovülasyon testim bugün böyle çıktı. Adetimede 14 günüm var ne zaman yumurtlayacam yaaa:KK43:
Alttaki bugünse canım bir iki güne piki görürsün. Her ay aynı olcak diye birsey yok bu ay biikac gün atabilir

Doğru kuzum bakalım inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz 🙏sen ne zaman gidiyordun hastaneye en son gittiğinde ilaç vitamin vs verdiler mi
Folik asit, B12 ve coraspin verdiler canım bayram dan sonra gidicem inşaallah sen kullanıyor musun ilac

Bendede oldu bu ay ya üşüttük enfeksiyon yada ramazan ya az su içmekten mi oluyor acaba canım
Doğru Valla az su içmekten olur o hiç aklıma gelmedi ben zaten idrar yolu enfeksiyonundan da şüpheleniyorum bir de benim başım bayağı bir zaman mantarlar beladaydi yeniden olacak diye ödüm kopuyor

Biri bana “artık ovu test yapma” desin yoksa kafayı yicem 🤷‍♀️🤷‍♀️

Eklentiler

• 4B5451C9-F255-4B47-9033-94BEB36FD7A2.webp
    4B5451C9-F255-4B47-9033-94BEB36FD7A2.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 42
Ya kızlar birşey sorucam ben günlük ped kullanıyorum akıntı var evet ped de ıslklık hissediyorum ama peynirimsi ya da akışkan olup olmadığını pek anlamıyorum kokusu da gelmiyor çünkü ped kokulu peçeteye de gelmiyor ama rengi sarıya dönük sadece onu anlayabiliyorum. Sizinde başınıza böyle birşey gelipte adet öncesi ya da hamilelik akıntısı diyebilir misiniz?
Aynısını ben de yasıyorum ve pek de anlam veremiyorum 🤷‍♀️

Ya kizlar adet günüm normalde 17 si ama yeşil akıntı geliyor bildiğin yeşil ve katı enfeksiyon mu oldu acaba koku yok ama mantar mi bu ne yaa bir bu eksikti :kızgın:
Bol bol su ıc cnm koku yoksa oruc da etkılıuo olabılır

Ben de boyleydim test yapsana canım insallah bebişin geliyordur :KK68: :dua:
Yaaa. Çok mutlu oldum. İnşallah bende senin gibi güzel haberi alırım. Şuan elimde test yok. İnternetten sipariş verdim hala gelmedi ona güvenerek başka testte almamıştım. Yarına kaldı yani.

Back
X