Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben piki hiç görmedim adetin 17. Günü bugün. Kafam çok karıştı ilk defa deniyorum ama testleri de geçen sene almıştım sanırım ya onlar bozuk ya ben yanlış yapıyorum
Ben hep 17-18.günlerde yumurtluyorum. Her kadının farklıdır. Hatta aydan aya bile Değişir, 24.gün pil gördüğüm oldu.

Şöyle oluyor bildiğim kadarıyla yumurtlama günü ateşin düşüyor geri yükseldiğinde de çatlamış oluyor o günleri iyi değerlendirmek gerekiyor. Ateş ölçmenin dezavantajı şu Kİ verimli günlerini gün geçtikten sonra öğreniyorsun. Birkaç ay yapınca tahmin edersin diyorlar . Bence şahsen ovü testi yapmak daha mantıklı.. ben gebe olup olmadığımı ya da o ay Kİ yumurtanın verimli olup olmadığını anlamak için takip ediyorum😉
Hmm anladım cnm şimdi cok mantıklı ama sonradan öğrendiğin için risk alıyorsun ben ovulasyon da yapmadım hiç ne zaman yumurtladığım hakkında tahminim yok gün aşırı ilişki olmasına dikkat ettim inşallah tutmuştur. Tutmazsa gelecek ay bu yöntemlere bakarım

Bencede ilk tecrübesizliğime geldi bundan sonra artık öyle yaparım senin önerebileceğiniz ped var mı öyle bir dahakine onu alayım
Keşke bitkisel fln olsa ama maalesef olsa bile eminim cok fiyatlı olur ben bimin ki ve molped sıfır parfüm ve normal incelikten kullanıyorum. Ama pedler fln kısırlaştırıyor zarar veriyor dedikleri için mutlaka bir yaprak havlu kağıt koyuyorum üzerine kendimce 😂

17 bat olan arkadaşlar ne alemdesiniz. Güzel haberler verin inşallah

Keşke bitkisel fln olsa ama maalesef olsa bile eminim cok fiyatlı olur ben bimin ki ve molped sıfır parfüm ve normal incelikten kullanıyorum. Ama pedler fln kısırlaştırıyor zarar veriyor dedikleri için mutlaka bir yaprak havlu kağıt koyuyorum üzerine kendimce 😂
Kıaırılığı ilk kez duydum tamam teşekkür ederim canım benim🤗

Cok sevindim sizin adiniza. Saglikla gelsin insallah. Bizde de durumlar farkli degil. O yuzden uyumak en mantiklisi.. sanirim adama pes ettirttim bu olmazsa 2. Asilama icin herhalde kesin biraz ara verelim diyecek 🙏 hep progestan etkisi bunlar. Beni maffetti. 🤷‍♀️
Tesekkur ederim insallah progestan etkisi degildir sadece bebiş de vardır annesi :dua:

Peki döngün kaç günde oluyo? Benim son 2 aydır 25 günde bir oluyor o yüzden panik yaptım
Canım gec yumurtlayınca gec adet olunacak diye bir sart yokmuş sen rahat ol kafana takma degerlendirmene bak olacak inşallah :KK200:

İyi akşamlar kızlar bat günüm 14 mayısdı regl olmadım 15 mayıs kan testi verdim negatif çıkmıştı gögüslerim çok şişmiş durumda aşırı hassaslaşmış dokunamıyorum damarları belirginleşmiş pazartesi tekrar idrar testi yapcam regl geçikse bile gögüslerimin bir anda büyümesi bu kadar hasaslaşması bana normal gelmiyor ki düzenli regl döngüsü olan biriyim ilk defa böyle oldu belirsizlik çok kötü bir durum inşallah hepimizin gönlünden geçen olur

İyi akşamlar kızlar bat günüm 14 mayısdı regl olmadım 15 mayıs kan testi verdim negatif çıkmıştı gögüslerim çok şişmiş durumda aşırı hassaslaşmış dokunamıyorum damarları belirginleşmiş pazartesi tekrar idrar testi yapcam regl geçikse bile gögüslerimin bir anda büyümesi bu kadar hasaslaşması bana normal gelmiyor ki düzenli regl döngüsü olan biriyim ilk defa böyle oldu belirsizlik çok kötü bir durum inşallah hepimizin gönlünden geçen olur
Hamileliktendir insallah canım :dua: belirtilerin hem günün de baya gecmis

Merhaba arkasaşlar, 3 yildir normal yolla gebelik oluşmuyor. Kasım 2017 de bir heyecenla idrar testinde 2. Çizgiyi gordum. Kan testide pozitif gelmisti. Kan degerlerim 2 kat artmasi gerekirken 3,4 kat artmaya basladi. Doktorum ikiz olabilir dedi fakat gunun sonunda mol gebelik oldugu anlaşıldı. Ve gebelik sonlandirildi. Esimin sperm sayisi normal fakat morfoliji %3 ve hareket zayif. Bu ay 9unda catlatma ignesi vuruldum ve 11 mayista ilk asilamam yapildi. 8inden itibaren progestan 200mg vajinal yolla aliyorum. Butun gun uyumak istiyorum. Ilactan mi bilmiyorum sinirler de iyice bozuldu. Bel ve kasik agrisi hic ama hic gecmedi. Benzer durumlar yasiyorsaniz tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz lutfen. 🙏

Geçmiş olsun canım. Progestan uyku, baş dönmesi en sık yan etkileri. Bendede çok uyku yapmıştı. Sen ağızdan mı alıyorsun yoksa vajinal mi. Çok etki yaptığın için ben ağızdan almıyordum

Kızlar ayak tabanımda bugün yanma ve karıncalanma batma var ilk defa bu kadar rahatsız edici yaşıyorum ateş gibi dokununca belki havalar iyice sıcak ondan diyorum ama batma falanda olunca dedim erken belirti falan mı acaba :KK70:

Kızlar ayak tabanımda bugün yanma ve karıncalanma batma var ilk defa bu kadar rahatsız edici yaşıyorum ateş gibi dokununca belki havalar iyice sıcak ondan diyorum ama batma falanda olunca dedim erken belirti falan mı acaba :KK70:
Ya seni yerimm göğüsler falan ne durumda❤️❤️

Back
X