Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki döngün kaç günde oluyo? Benim son 2 aydır 25 günde bir oluyor o yüzden panik yaptım
29 günde bir oluyorum. 17-18de yumurtluyorum canım. 23.günde pik gördüğümde Reglim 38.güne uzamıştı. Bazen olur öyle canını sıkma, stres de etkiliyor o yüzden sakin ol :)

Baya gec kalmıs senin kargon canm şu yasaktan dolayı etkilendi heralde insallah ulasir yarın sabah
Ayyy inşallah. Kaç gün kalktım bide ilk idrarı tutmaya çalıştım. Gözüm yollarda kaldı. :halay:

Kizlar ben hiç adet olacak gibi değilim düşükten sonra 40 güne kadar normalmiş heralde ama ben kürtaj falan olmadım hem de betam o kadar hızlı düştü ki haftaya cumaya doktor randevusu mu alsam yani ilaçla mudaheleye gerek var mı acaba ya da hep böyle düzenim bozuk mu olacak artık aklımda deli sorular:KK43:

Ayyy inşallah. Kaç gün kalktım bide ilk idrarı tutmaya çalıştım. Gözüm yollarda kaldı. :halay:
Kıyamam ya insallah sabah en erken saatte gelmis olur kargon 🤗Hangi siteden almıştın canım oradan almayalım biz de 😁

Kizlar ben hiç adet olacak gibi değilim düşükten sonra 40 güne kadar normalmiş heralde ama ben kürtaj falan olmadım hem de betam o kadar hızlı düştü ki haftaya cumaya doktor randevusu mu alsam yani ilaçla mudaheleye gerek var mı acaba ya da hep böyle düzenim bozuk mu olacak artık aklımda deli sorular:KK43:
Tekrar hamile olabilirsin belki canım, tabi düsük tecrubesi olanlar daha iyi bilir hemen hamile kalma oluyor mu

Tekrar hamile olabilirsin belki canım, tabi düsük tecrubesi olanlar daha iyi bilir hemen hamile kalma oluyor mu
Ben 5 yıldır kalamiyordum canım iki ay ustuste kalmam çok ciddi bir mucize olur hem de hiç belirtim yok adet belirtim bile yok

Kıyamam ya insallah sabah en erken saatte gelmis olur kargon 🤗Hangi siteden almıştın canım oradan almayalım biz de 😁
G.g dan ama karğoya sipariş verdiğim gün verildi. Sorun satıcıda değil kargocularda.

Ben 5 yıldır kalamiyordum canım iki ay ustuste kalmam çok ciddi bir mucize olur hem de hiç belirtim yok adet belirtim bile yok
Anladim canım umarım kötü bisi yoktur vucudun kendini toparlamaya çalışıyordur kolay degil yaşadığın şey, biran evvel doktora git bakalım ne dicek

Canım ne kadar oldu ki?

Back
X