- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
Yarın kargom gelirse yapıcam inşallah. 5 adet test almıştım.Insallah canım yarın yapcak mısin test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kargom gelirse yapıcam inşallah. 5 adet test almıştım.Insallah canım yarın yapcak mısin test
Baya gec kalmıs senin kargon canm şu yasaktan dolayı etkilendi heralde insallah ulasir yarın sabahYarın kargom gelirse yapıcam inşallah. 5 adet test almıştım.
HahahYok kiz hic sanmiom bi tanesi gelsin de bn onada raziyim yeterki gelsin cokda gozum yok![]()
Kuzum bu arada sende sık idrara çıkma falan var mı bende o da yokCoraspin kan sulandırıcı canım bende kan pıhtılaşması var da o yüzden kullanıyorum
29 günde bir oluyorum. 17-18de yumurtluyorum canım. 23.günde pik gördüğümde Reglim 38.güne uzamıştı. Bazen olur öyle canını sıkma, stres de etkiliyor o yüzden sakin ol :)Peki döngün kaç günde oluyo? Benim son 2 aydır 25 günde bir oluyor o yüzden panik yaptım
Ayyy inşallah. Kaç gün kalktım bide ilk idrarı tutmaya çalıştım. Gözüm yollarda kaldı.Baya gec kalmıs senin kargon canm şu yasaktan dolayı etkilendi heralde insallah ulasir yarın sabah
En son yarın yapayım bakalım 18. Gün artık hakkımızda hayırlısı29 günde bir oluyorum. 17-18de yumurtluyorum canım. 23.günde pik gördüğümde Reglim 38.güne uzamıştı. Bazen olur öyle canını sıkma, stres de etkiliyor o yüzden sakin ol :)
Kıyamam ya insallah sabah en erken saatte gelmis olur kargonAyyy inşallah. Kaç gün kalktım bide ilk idrarı tutmaya çalıştım. Gözüm yollarda kaldı.![]()
Tekrar hamile olabilirsin belki canım, tabi düsük tecrubesi olanlar daha iyi bilir hemen hamile kalma oluyor muKizlar ben hiç adet olacak gibi değilim düşükten sonra 40 güne kadar normalmiş heralde ama ben kürtaj falan olmadım hem de betam o kadar hızlı düştü ki haftaya cumaya doktor randevusu mu alsam yani ilaçla mudaheleye gerek var mı acaba ya da hep böyle düzenim bozuk mu olacak artık aklımda deli sorular![]()
Ben 5 yıldır kalamiyordum canım iki ay ustuste kalmam çok ciddi bir mucize olur hem de hiç belirtim yok adet belirtim bile yokTekrar hamile olabilirsin belki canım, tabi düsük tecrubesi olanlar daha iyi bilir hemen hamile kalma oluyor mu
G.g dan ama karğoya sipariş verdiğim gün verildi. Sorun satıcıda değil kargocularda.Kıyamam ya insallah sabah en erken saatte gelmis olur kargonHangi siteden almıştın canım oradan almayalım biz de
![]()
Dedigin gibi kargoculardadır sıkintı bu koronadan dolayı herkes eve sipariş veriyor yoğunluk çok oluyordurG.g dan ama karğoya sipariş verdiğim gün verildi. Sorun satıcıda değil kargocularda.
Anladim canım umarım kötü bisi yoktur vucudun kendini toparlamaya çalışıyordur kolay degil yaşadığın şey, biran evvel doktora git bakalım ne dicekBen 5 yıldır kalamiyordum canım iki ay ustuste kalmam çok ciddi bir mucize olur hem de hiç belirtim yok adet belirtim bile yok
Ah benim sabırsız çiçeklerimAzzeeee Regl beklicem diyodum ama bata yarın beş gün kalıyor galibaa elimdekii gebelik testini kullanıcam![]()
Azze
Canım ne kadar oldu ki?Kizlar ben hiç adet olacak gibi değilim düşükten sonra 40 güne kadar normalmiş heralde ama ben kürtaj falan olmadım hem de betam o kadar hızlı düştü ki haftaya cumaya doktor randevusu mu alsam yani ilaçla mudaheleye gerek var mı acaba ya da hep böyle düzenim bozuk mu olacak artık aklımda deli sorular![]()
Şuan birazda ne cıkarsa çıksın aman yıldım modundayımAh benim sabırsız çiçeklerim![]()