Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım hsg cekilmen icinde reglinden itibaren sayiyorlar yumurtlama doneminden önce uygulanmasi lazım ki bebis olma ihtimali olmasın cektirmeyi düsünüyosan doktorunla konus canım hayırlısı olsun insallah bebege vesile olur sendeAmin inşallah canım. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için![]()
canım ben de istanbul'da değildim, kalktım gittimAnladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ama ben İstanbul'da değilim. Bulunduğum yerde çekileceğim mecburen. Çok rahatladım ama çok ağrı olmuyorsa.
Hafiften var pıhtılaşma adet sanırım. Çok umutluydum aslındaStresten de erken olmuş olabilsin canım . Havalar birden değişti ondanda olabilir. Kanama nasıl pıhtılaşma varsa adet kanamasidir muhtemelen . Hala devam ediyor mu. Bazı kadınların da adet kanaması gibi oluyormuş . Yarın kesilirse hemen git bi test al . İnşallah hamilesindir
Amin inşallah en kısa zamanda olur. Yarın arayacağım zaten doktorumu. Rabbim size de en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahRica ederim canım hsg cekilmen icinde reglinden itibaren sayiyorlar yumurtlama doneminden önce uygulanmasi lazım ki bebis olma ihtimali olmasın cektirmeyi düsünüyosan doktorunla konus canım hayırlısı olsun insallah bebege vesile olur sende![]()
şeffaf akıntı mı canımKizlar bisey sorucam. 19 mayista adet tsrihimama valla bende sanki yumurtluyormusum gibi akinti var. Merak ettiigm sizden birilerindede oluyormu bu? Adet gänäne kadar akinti. Ama adete yakin daha cok akinti. Enfeksiyon degil kokmuyorda.
Bn hatta cok korkuodum sadece o anlik bi aci oldu tuplerim acikti bnm hatta kan bile gelmedi lekelenme olabilir diolar dusunArkadaşlar aranızda daha önce rahim filmi çekilen var mı?
Herkeste aynı olmuyodur belki canım ama bende pik olduğu gün kesin akıntı başlıyoAa akıntı olduğunda çatlamış olmuyor mu yani ben akıntı olunca çatladı sanıyordum
Çok sağol canım ama ben Hataydayım çok uzak. Bir de şimdi virüs var zaten giriş çıkış yasak İastanbula. Ama çok rahatlattın beni. İnşallah en kısa zamanda senin de sağlıklı bir gebeliğin olur.canım ben de istanbul'da değildim, kalktım gittim
önce bir bekleme salonuna giriyorsun, orada sana ameliyat önlüğü gibi bir şey veriyorlar, onu giyiyorsun. sonra odaya gidiyorsun. röntgen masası gibi bir masaya yatıyorsun, vajinal muaneye gibi bacaklarını yönlendiriyorlar. ne girdiğini anladım ne çıktığını. ekranda bile gösteriyorlar, bak şu tüpün, şimdi sıvıyı veriyorum filan diye. çok tatlı bir kadındı benim filmimi çeken. o kadar sakinleştirdi ki beni anlatamam. ben aaaa sıvı mı veriliyor filan derken oldu bitti. 10 dk ya sürüyor, ya sürmüyor. sonrasında belki kanaman olur diye 1 tane ped veriyorlar, bir de antibiyotik yazıyorlar. her ihtimale karşı mikrop kapmayasın diye. yarım saat içinde sonucunu alıp merkezden ayrılıyorsun. biz bütün gün istanbulu gezmiştik. ağrım olsa hayatta gezemezdim. üstelik arabamızla değil, otobüsle gitmiştik. çekildiğim gün yumurtlama kanaması gibi çooooookkkk hafif bir pembelik geldi, bir daha gelmedi. dediğim gibi ağrım da ertesi gün yoktu bile. ☺
Üzme kendini daha önümüzde çok ay var deneyecegiz yılmadan. O bebişler buraya gelecekHafiften var pıhtılaşma adet sanırım. Çok umutluydum aslında![]()
Anladım çok teşekkür ederimBn hatta cok korkuodum sadece o anlik bi aci oldu tuplerim acikti bnm hatta kan bile gelmedi lekelenme olabilir diolar dusun
Listede 18 mayıs yazıyorda ondan canım merak ettim ne durumdasınz diye daha varsa erken tabi, aynen ben de gecikme yaşarsam test yapmayı düsünüyorum hep hayal kırıklığü yaşamaktan teste elim gitmiyorBenm bat a hala var canım belirtilerinde bi kısmı var adet gecikmesi yaşarsam test yaparım umutlanmak istemiyorum pek
amin canım, hepimizin inşallah ❤ bir de çektireceğin yerde mutlaka cihazın C KOLLU olup olmadığını sor. önemini şöyle kopyalayıp yapıştırdım: "C kollu röntgen cihazı (Bu cihazlar rahim ne yöne dönük olursa olsun, inceleme sırasında onun karşısına geçecek şekilde hareket edebildikleri için rahmi çengelli alet ile itip çekmeye ihtiyaç kalmaz. Ayrıca üst üste gelen bazı yapıları birbirinden ayrı gösterebilmek de bu makinelerle mümkün olmaktadır. Öte yandan bu cihazlarda artık farklı dedektör (flat panel dedektör) ve tüp teknolojileri kullanılmakta, uygun yazılımlarla birlikte hastaların ve uygulayıcıların maruz kaldığı radyasyon miktarının seviyesi indirilebilmektedir."Çok sağol canım ama ben Hataydayım çok uzak. Bir de şimdi virüs var zaten giriş çıkış yasak İastanbula. Ama çok rahatlattın beni. İnşallah en kısa zamanda senin de sağlıklı bir gebeliğin olur.![]()
Aaa çok iyi oldu bunları öğrendiğim çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. İyi ki varsınız.Regen_ 'a katılıyorum
Glnkymn . hemen adet bitiminde çekiyorlar hsg'yi.
amin canım, hepimizin inşallah ❤ bir de çektireceğin yerde mutlaka cihazın C KOLLU olup olmadığını sor. önemini şöyle kopyalayıp yapıştırdım: "C kollu röntgen cihazı (Bu cihazlar rahim ne yöne dönük olursa olsun, inceleme sırasında onun karşısına geçecek şekilde hareket edebildikleri için rahmi çengelli alet ile itip çekmeye ihtiyaç kalmaz. Ayrıca üst üste gelen bazı yapıları birbirinden ayrı gösterebilmek de bu makinelerle mümkün olmaktadır. Öte yandan bu cihazlarda artık farklı dedektör (flat panel dedektör) ve tüp teknolojileri kullanılmakta, uygun yazılımlarla birlikte hastaların ve uygulayıcıların maruz kaldığı radyasyon miktarının seviyesi indirilebilmektedir."
Canım bende bu ay akıntı 7 sinde başladı 9 unda ilişki oldu hic umut yok diyordum o yüzden ama catlama daha sonraysa umut var mıdırHerkeste aynı olmuyodur belki canım ama bende pik olduğu gün kesin akıntı başlıyo
İnsallah canım bu mübarek günlerde bu haberi alıp paylaşırız, güzel haberlerini bekliyorumTatlım 19 mayıs batım yanlış yazmışım inşallah kadir gecesi olumlu haber verebilirim size henüz hiç test yapmadım bilerek çünkü moralim bozuluyo hatta lik kez klomen kulllandgim için aferim bikac gün daha bile gecikebilirmiş
rica ederim cınıııııııımmmmmAaa çok iyi oldu bunları öğrendiğim çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. İyi ki varsınız.