Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kansızlık vs falan var onunla alakalı olabilir mi acaba ve ilk başlarda kol altından ölçtüm pikten sonra dil altı olduğunu öğrendim ordan ölçmeye başladım 😊 inşallah canım ya ama adet olacakmışım gibi hissediyorum
Hep aynı yerden ölç canım yoksa yanılırsın

Ben piki hiç görmedim adetin 17. Günü bugün. Kafam çok karıştı ilk defa deniyorum ama testleri de geçen sene almıştım sanırım ya onlar bozuk ya ben yanlış yapıyorum
Testi yapmadan 2 saat önce su içmeyi kesiyorsun değil mi? Onun dışında dikkat etmen gereken bir husus yok zaten aynı saatte yapacaksın o kadar. 17. Güne kadar olmamış olabilir 40. Gün bile olanı duydum sen devam et canım

Valla her an olucam hissi mevcut. Sürekli gidip kontrol ediyorum. Normalde adet öncesi akıntım kesilirdi. Şimdi iyice sulu şeffaf sarı karışık bir akıntım var. Arada bel kasık ve göğüs ağrısı hissediyorum ama çok az ve anlık.
İçimde seninle ilgilii çooook iyi hisler var ne zamandır deniyordun kuzum

Canim ben bati bekliyorum yine bisuru biusuru belirtiler hahah
birkaç gun gecikince test yapsam sende ne var ne yok
Bende belirti falan yok canım önceki aylar hep psikolojik yaşadım bu ay öyle yapmamaya söz verdim 😁 ve belirtim de olmadı insallah batın gecmesini bekliyorum ben de olurda gecikirsem 7. Gün yapıcam testi :dua:

İçimde seninle ilgilii çooook iyi hisler var ne zamandır deniyordun kuzum
Yaaa cidden mi. Bu benim ilk denemem aslında. Ama önceki adetimden önce soğan suyu içtim. Denemeye başlarken folik asit içmeyede başladım. Deneme öncesi eşime bitter çikolata ve sade kahve içirdim. Denemeden sonra en az yarım saat uzandım Bu ay kesintisiz meryem süresi okuyorum. Elimden gelen her şeyi yaptım. İnşallah olur. Ben var gibi hissediyorum aslında.

Bende belirti falan yok canım önceki aylar hep psikolojik yaşadım bu ay öyle yapmamaya söz verdim 😁 ve belirtim de olmadı insallah batın gecmesini bekliyorum ben de olurda gecikirsem 7. Gün yapıcam testi :dua:
7 gun ben bekleyemem sanırım :) ben 3gun sonra yaparım heralde.
bu ay bende sol kasik ta batma ve seyirme oldu. iştah ve gaz çok oldu. onun disinda baska bir belirtim olmadı.
normalde adetim gelmeden 1 hafta once göğüslerim şişer kasiklarim agrirdi bu ay olmadı.
sanki sis gbi kasigim umarım güzel haberleri aliriz hepimiz.
cok istediğimiz icin ister istemez kendimizi dinliyoruz sonra üzülüyoruz haklisin bu ay Boyle yapman iyi olmuş

Biz haziran ayında başlamayı düşünüyoruz çin takvimine göre erkek olsun diyoruz ama nasip sağlıklı olsun da

Yaaa cidden mi. Bu benim ilk denemem aslında. Ama önceki adetimden önce soğan suyu içtim. Denemeye başlarken folik asit içmeyede başladım. Deneme öncesi eşime bitter çikolata ve sade kahve içirdim. Denemeden sonra en az yarım saat uzandım Bu ay kesintisiz meryem süresi okuyorum. Elimden gelen her şeyi yaptım. İnşallah olur. Ben var gibi hissediyorum aslında.
Çikolata ile kahve ne işe yarıyor kız 😁 ayy inş ilk denemende olmuştur amaaa bence oldu olduuuuu. Bende 1 kere denedim ama rastgele anlık karar verdik yaptık yani aslında ilk kez önümüzdeki günlerde deneyeceğim 😁

7 gun ben bekleyemem sanırım :) ben 3gun sonra yaparım heralde.
bu ay bende sol kasik ta batma ve seyirme oldu. iştah ve gaz çok oldu. onun disinda baska bir belirtim olmadı.
normalde adetim gelmeden 1 hafta once göğüslerim şişer kasiklarim agrirdi bu ay olmadı.
sanki sis gbi kasigim umarım güzel haberleri aliriz hepimiz.
cok istediğimiz icin ister istemez kendimizi dinliyoruz sonra üzülüyoruz haklisin bu ay Boyle yapman iyi olmuş
Seyirmelere gebelik belirtisi diyorlar

Kızlaar durumlar nasıl? Ben hasta olacakmışım gibi sancılarım oluyor ara sıra gebeliğe yormak istemiyorum üzülürüm geri diye de. Bat bir hafta var tam. En zor günler geldi çattı haftayı nasıl geçiririz acaba 👀

Çikolata ile kahve ne işe yarıyor kız 😁 ayy inş ilk denemende olmuştur amaaa bence oldu olduuuuu. Bende 1 kere denedim ama rastgele anlık karar verdik yaptık yani aslında ilk kez önümüzdeki günlerde deneyeceğim 😁
Sperm hareketliliği sağlıyormuş kuzum. Eşimde de bende de sorun yok ama kızımda da bunları yapmıştım. İlk ay tutmuştu. Hatta ben eşime bana zemzem koyuyorum niyetleyip içiyoruz. 2 rekat hacet namazı kılıp abdestli bir şekilde denemeye başlıyoruz.

Bitter çikolatayı bende duydum sperme en iyi gelen şeylerden biriymiş 😂

Kızlaar durumlar nasıl? Ben hasta olacakmışım gibi sancılarım oluyor ara sıra gebeliğe yormak istemiyorum üzülürüm geri diye de. Bat bir hafta var tam. En zor günler geldi çattı haftayı nasıl geçiririz acaba 👀
bati bekleyemiyorummmmmm hemen test yapmak istiyorum hahah
belirtiler var ama insan emin olamıyor iste genelde hep hüsran yasadigimiz icin

bati bekleyemiyorummmmmm hemen test yapmak istiyorum hahah
belirtiler var ama insan emin olamıyor iste genelde hep hüsran yasadigimiz icin
Kuzum senin batta mı bayram da😂 inşallah bayram sevincimiz olur ya. Bende de belirti var da iste geçen ayda gebeliğe yordum üzülmüştüm baya bu ay hiç belirti aramamaya çalıştım ama her an kırmızılar gelecek gibi hasta olacakmışım gibi bir his kapladı tatlı tatlı ağrılar var vala 🥺

Back
X