- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Öyle canım hayırlısı olsun diyoruummBelli olmaz olur mu olur cnm göz karartısı gebelik olabilir tansiyon düşmüş olabilir kansızlık olabilir ama biz ilkini düşünelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım hayırlısı olsun diyoruummBelli olmaz olur mu olur cnm göz karartısı gebelik olabilir tansiyon düşmüş olabilir kansızlık olabilir ama biz ilkini düşünelim![]()
Cnm konuda senin nickini gördükçe aklıma sürekli transformerslar geliyorHep aynı yerden ölç canım yoksa yanılırsın
Amin cnm evet kız senesi diyorlar inşallah yaa yinede hayırlı sağlıklı evlat olsunlar daAy ben çok istiyorum erkek olsun diye, kız bebekler çok tatlı oluyorlar aslında ama nedense çok erkek istiyorum ama olursa kız olacak gibime geliyor
Sağlıklı olsun da gerçi, ikişer üçer olsun ☺
İnşAllah cnm bende belirti aramak istemiyorum zira vücudumuzda hergün Baska birsey oluyoKuzum benim bi belirtim yok ama akşam otururken ni anda gözüm karardı bide göğüslerimde yeşil damarlar belirginleşmiş çok hevea etmiyorum ama bende bunlar var hayırlısı olsun inşallahhh![]()
Çoğunluk doğru çıkıyor ama ben de tam tersi çıkmıştı.Google a yaz canım çin takvimine göre gebelik diye mesela senin yaşına ve hamiş kaldığın aya göre mayısta hamile olursan erkek haziranda olursa kız olabiliyo bi bak ona ben inanmıyorum pek ama genede bakıyorum her ay hamiş olursam ne olur diye![]()
Senin de ikiz bebeklerinin olması yüksek ihtimal çünkü bir nesil atladığını söylerler.Benimde eşim ikiz olsun diye dua ediyor. Teyzemin var. Onunda teyzesinin varmış. Ama ben korkuyorum.
Kesinlikle hele de kronik başka rahatsızlığınız varsa. Çok basit görünen baharatlar bile toksik etki yapabiliyor. Özellikle konu hamilelikse çok daha dikkatli olunmalı.Kizlar hormon dengenizi bilmeden her kuru uygulamak yanlis doktora danismak gerekir
Yulaflı omlet de çok iyi geliyor.Yarın 2 ye kadar açık ya marketler direk gidip alıcam ya bim vs açıktır değil mi birde evde kuru kayısı vardı kaynatıp blenderdan geçireyim onu da öyle içeyim bari
Canıımmm. Allah razı olsun sen nasılsın. Ben dün sancılarla kıvrandım düşük yapıyorum diye gittim acile oradaki doktor da boş keseyi gördü. Açıkçası ilkini düşük yaptım o ağrılar sancılar aklıma geldikçe ki umudum da yok bebek olmicak gibi gidip direk kürtaj olayım. Hem sıkıldım bu durumdan hem huzursuzum. Dua edin bana.oblomov21 Çiçeğimm seni merak ettim nasılsın?
Ya dur hemen olumsuz düşünme. Acildeki. doktor kadın doğum doktoru muydu. Hemen umutsuz olma. İyi düşün iyi olsun. Kötüyü çağırma. Eminim düşük yapmak o sancılar çok kötüdür yaşayan bilir ama yine de aklı selim düşün. Bol bol dua et.Canıımmm. Allah razı olsun sen nasılsın. Ben dün sancılarla kıvrandım düşük yapıyorum diye gittim acile oradaki doktor da boş keseyi gördü. Açıkçası ilkini düşük yaptım o ağrılar sancılar aklıma geldikçe ki umudum da yok bebek olmicak gibi gidip direk kürtaj olayım. Hem sıkıldım bu durumdan hem huzursuzum. Dua edin bana.
Evet uzman kadın doğumcuydu. Bende o sancıları bildiğimden huzursuzum. Dün burnumda kanadı coraspin mi dr bana çarşamba gel dedi ama bugün mü gitsem. Köye gidebilirim gelemem belki haftaya kadar bilemedim.Ya dur hemen olumsuz düşünme. Acildeki. doktor kadın doğum doktoru muydu. Hemen umutsuz olma. İyi düşün iyi olsun. Kötüyü çağırma. Eminim düşük yapmak o sancılar çok kötüdür yaşayan bilir ama yine de aklı selim düşün. Bol bol dua et.
Son 10 gundur falan aynı yerden ölçüyorum canım bugün sabahta ölçtüm 36.6, dün 36.5 tı, 2 gun once 36.8 biraz garip mi bana mi öyle geliyor adetime 1 gun kaldıHep aynı yerden ölç canım yoksa yanılırsın
Yok bence ateşin normal seyrediyor. Yarın sabahta düşmezse sevinmeye başla benceSon 10 gundur falan aynı yerden ölçüyorum canım bugün sabahta ölçtüm 36.6, dün 36.5 tı, 2 gun once 36.8 biraz garip mi bana mi öyle geliyor adetime 1 gun kaldı![]()
Bugün o kadar korkarak yaptım kiYok bence ateşin normal seyrediyor. Yarın sabahta düşmezse sevinmeye başla bence![]()
İnşallahBugün o kadar korkarak yaptım kirüyamda bile 36.1 gördüm nasıl kafama takmışsam artık
insallah böyle devam eder ve mucize olur
![]()
Canıımmm. Allah razı olsun sen nasılsın. Ben dün sancılarla kıvrandım düşük yapıyorum diye gittim acile oradaki doktor da boş keseyi gördü. Açıkçası ilkini düşük yaptım o ağrılar sancılar aklıma geldikçe ki umudum da yok bebek olmicak gibi gidip direk kürtaj olayım. Hem sıkıldım bu durumdan hem huzursuzum. Dua edin bana.