Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bana dediler ki çatlamayı gördükten sonra testi devam ettirmene gerek yok o yüzden sende çatlamayı gördükten sonra testi bırak canım benim yumurtlama 3 gün sürdü yani 3. Gün gördüm kimisi pik yaptığı günün ertesi günü görüyor çatlamayı çatlama olunca da artık devam etmenin anlamı kalmıyor

Anladım canım bende öyle yaparım olmazsa saolasın

Bi türlü yumurtlamayan kız yapmışlar 😂😂

Eklentiler

• BE43BDE7-EDB8-42A7-866F-969C589DF231.webp
    BE43BDE7-EDB8-42A7-866F-969C589DF231.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 38
43. Gün mü adet oldun yani ? Aaaa çok değişik. Denemeyi bırakmıyorum valla 😂

yok canım en son 27 martta adet oldum. Bat tarihim 1 Mayısdı. Ama adet olmadım. 8 gün geçtikten sonra yumurtlama oldu. Yani son adetimin üzerinden 43 gün geçtikten sonra 😊 İnşallah tutmuştur ve adet olmam. Bu ay ilk kez bende böyle bir şey yaşadım. Normalde adetim hep 35-40 gün arası olurdu. Bu ay değişti 😂 bırakma sende İnan görüyor insan hiç beklemediği anda 🌸

Senin de ikiz bebeklerinin olması yüksek ihtimal çünkü bir nesil atladığını söylerler.
Ama annemin ikiz düşüğü oldu e sebeple nesil atlamadı. Olmaz gibi geliyor. Bakalım nasip ne olursa çok şükür

yok canım en son 27 martta adet oldum. Bat tarihim 1 Mayısdı. Ama adet olmadım. 8 gün geçtikten sonra yumurtlama oldu. Yani son adetimin üzerinden 43 gün geçtikten sonra 😊 İnşallah tutmuştur ve adet olmam. Bu ay ilk kez bende böyle bir şey yaşadım. Normalde adetim hep 35-40 gün arası olurdu. Bu ay değişti 😂 bırakma sende İnan görüyor insan hiç beklemediği anda 🌸
Benim adet döngüm 25-28 olur maximum. O yüzden bu günden sonra yumurtlama olacağını sanmıyorum ben ama adet olana kadar denemeye devam ☺️☺️

Test almak için eczaneye gittim kapalı. Kargonunda geleceğini hiç sanmıyorum. Sanki inadıma oluyor bütün bunlar.

Back
X