Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde son reglm 10 mayıs ve ikinci cocuk için kolları sıvadık hayırlısı olsun inşalşah :)

Eklentiler

• IMG-20200518-WA0012.webp
    IMG-20200518-WA0012.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 25
Regil oldum bittim cnm be 7ci gunu bugun ovu test yaptim yumurtlamışım adet bitimi degerlendiricem hazirana ins
Erken yumurtladim ilk defa ovu testine basladim adet bitimi yumurtladim dun degerlndrdim tbi bilmeden hemen kalktm ayağa cunku 2 dakka sonra yani. Bugun yumurtladigimi ogrendim bugun degerlendirip 15 dakika kalkmicam. Ins bakalm haziranin ilk haftasida belli olur gelcek regil 5 6 haziran

Ay kizlar rüyamda hamileymisim o kadar gerçekti ki rüya kalkınca şok oldum gerçek olmamasına ömrümde bu kadar gerçek gibi gördüğüm ikinci rüya yalnız rüyamda da inanamıyorum hamile olduğuma 3 gebelik testi yapıyorum pozitifi görünce heyecanlaniyorum hemen annemi arayayım diyorum eşime git eczaneden bir de başka marka gebelik testi al diyorum iyice kafayı yemişim ben heralde kalktığımda çok üzüldüm ama şimdi komik geliyor

Kızlarrr az önce elimde bi erken gebelik testi vardı. Bata 5 gün var yapim dedim tertemiz negatif çıktı😂 haziran topiğine geçiş yapılacak sanırım bu ay🤔
Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum 6 gün önceden dayanamadım yaptım negatif... ama ben hissediyorum belirtilerde var bence erken yaptik canım ki burdada bir cok kez okudum onceden yapip negatif olup sonra hamile olanlar .. ben daha yapmicam geciksin oyle yaparim sende öyle yap bence 🥰

Canıımmm. Allah razı olsun sen nasılsın. Ben dün sancılarla kıvrandım düşük yapıyorum diye gittim acile oradaki doktor da boş keseyi gördü. Açıkçası ilkini düşük yaptım o ağrılar sancılar aklıma geldikçe ki umudum da yok bebek olmicak gibi gidip direk kürtaj olayım. Hem sıkıldım bu durumdan hem huzursuzum. Dua edin bana.
Yinede bekle bence canım. Nolur nolmaz.randevun varmıydı

Evet canım 2 oğlum var benim Allah bağışlasın inşallah bu defa da hayırlısıyla kızımız olur
Allah bağışlasın canım kardeşleri de varmış sen bu kadar stres yapma ya,olursa olur olmazsa tek de değil( yani fikrine saygım var tabi de bence böle) ben oğlum tek kalmasın die çok istiyorum bi kardeşi olsun tek dileğim🙏🏻 cinsiyet falan da gözümde değil valla Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bi kardeş nasip etsin oğluma🤲🏻

Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum 6 gün önceden dayanamadım yaptım negatif... ama ben hissediyorum belirtilerde var bence erken yaptik canım ki burdada bir cok kez okudum onceden yapip negatif olup sonra hamile olanlar .. ben daha yapmicam geciksin oyle yaparim sende öyle yap bence 🥰
Canım ben 7 önce yaptım negatifti. Şuan iki gün gecikdim. Bence kırmızılar gelene kadar umut var. Erkenden çıkmama ihtimali çok yüksek çünkü.

Kizlar ben kan verdim negatif 😔 neyse hayırlısı olsun başka bahara kaldı zaten ev tasicam aslında İsabetli oldu sizlere kolaylıklar diliyorum şimdilik bebiş denemesine ara vermek zorundayim 😘

Benimki erken gebelik testiydi kuzum geçen ay kimyasal olmuştum ama 8 gün önceden göstermişti. Yani doğrudur. Ama tabi regl gelmeden bilemeyiz hayırlısı inşallah dediğin gibi olur 😌

Son düzenleme:
Back
X