Canım ablam kullandı bitirdikten 3-4 gün sonra adet olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ablam kullandı bitirdikten 3-4 gün sonra adet olmuştu
ben bilmiyorum kuzum ya
Canım ben aç karnına süt içiyordum ılık 1 2 bardak ertesi gün pertYarın 2 ye kadar açık ya marketler direk gidip alıcam ya bim vs açıktır değil mi birde evde kuru kayısı vardı kaynatıp blenderdan geçireyim onu da öyle içeyim bari
Sizin yemek yapan abla süpermişBen hiç hissetmemiştim ama çalıştığım yerde benim dışımda herkes hissetti. Yemek yapan ablamız yüzme baktı sen hamilesin dedi. Daha 1 hafta vardı. Ya dedim saçmalama abla dalga mı geçiyorsun dedim. Gör bak dedi ben hiç şaşırmam. Ki haklı da çıktı. Bir de müdüre hanım sen niye sürekli karnını tutuyorsun demişti. İç güdüsel olarak karnımı tutuyormuşumçok ilginç hareketler bunlar
![]()
Canım ben kullandım 2 sene önce yanlış hatırlamıyorsam 2 paket yazdı doktor bana eğer 1. Kutuda işe yaramazsa ikinciye başla demişti benimki 2. Kutunun yarısına gelmeden adet oldum bünyeye göre değişiyor bende pko var
10 gün içinde olursunuz. Bazıları 3 gün bazıları 1 haftaya oluyor. Yani max 10 güne gelir regliniz..
yaa ağlatmayın beniiiii. Keşke adını başka bişe yapsaymışım
Acaba ismi değişmiyor muyaa ağlatmayın beniiiii. Keşke adını başka bişe yapsaymışım![]()
yok kız ne başkanı bu topik hepimizin :) ben girmediğim zaman bile o kadar aktif ki herkes birşeyler soruyo sohbet ediyo hoşuma gidiyo :) araştırim bi bakim değişiyo muAcaba ismi değişmiyor mudeğişmese de ne olacak herkes birbirini tanıyor bence artık. Sensiz olmaz kz bizim başkanımız sensin
![]()
Amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKizlar Allah sizin hakkinizda en hayirlisini versin insallah. Tez zamanda guzel haberler alin. Benim de asilamamin bugun 8.gunu![]()
Ama senin yokluğun da belli oluyor simdi öyle deme sen ban yediğinde herkes nasıl merak ettiyok kız ne başkanı bu topik hepimizin :) ben girmediğim zaman bile o kadar aktif ki herkes birşeyler soruyo sohbet ediyo hoşuma gidiyo :) araştırim bi bakim değişiyo mu
Kefir ve probiyotik yoğurt falan aldım bugün iftara kabak yemeği yaptım bulgur pilavı yedim artık yani umarım biraz olsun rahatlarım ya hamileliğin ilk zamanlarında progesteronun yükselmesinden dolayı sindirim yavaşlıyormuş ki bebeğe vitaminler daha kolay geçsin diyeymiş bakalımCanım ben aç karnına süt içiyordum ılık 1 2 bardak ertesi gün pertmutlaka dene
ay Allah razı olsun aile gibi olduk burdaaAma senin yokluğun da belli oluyor simdi öyle deme sen ban yediğinde herkes nasıl merak etti![]()
Kesinlikle katılıyorum Allah herkesten razı olsun canım hepimiz arkadaş olduk birbirimize vallaay Allah razı olsun aile gibi olduk burdaa
Kuzucum ben bu ay Ayin 8Inde erkenden oldum
Aman dur sakın içme o zamanKefir ve probiyotik yoğurt falan aldım bugün iftara kabak yemeği yaptım bulgur pilavı yedim artık yani umarım biraz olsun rahatlarım ya hamileliğin ilk zamanlarında progesteronun yükselmesinden dolayı sindirim yavaşlıyormuş ki bebeğe vitaminler daha kolay geçsin diyeymiş bakalım ☺ama hamilelikte süt vs fazlası da yapıyormuş kesin bana ters teper
![]()