Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın 2 ye kadar açık ya marketler direk gidip alıcam ya bim vs açıktır değil mi birde evde kuru kayısı vardı kaynatıp blenderdan geçireyim onu da öyle içeyim bari
Canım ben aç karnına süt içiyordum ılık 1 2 bardak ertesi gün pert🤣🤣 mutlaka dene

Ben hiç hissetmemiştim ama çalıştığım yerde benim dışımda herkes hissetti. Yemek yapan ablamız yüzme baktı sen hamilesin dedi. Daha 1 hafta vardı. Ya dedim saçmalama abla dalga mı geçiyorsun dedim. Gör bak dedi ben hiç şaşırmam. Ki haklı da çıktı. Bir de müdüre hanım sen niye sürekli karnını tutuyorsun demişti. İç güdüsel olarak karnımı tutuyormuşum🤷‍♀️ çok ilginç hareketler bunlar 🥳
Sizin yemek yapan abla süpermiş😂😂

Yok mu bilen kızlar tarlusal adet söktürücü içtikten sonra ne zaman etki ediyor @melinda- Azze Azze
Canım ben kullandım 2 sene önce yanlış hatırlamıyorsam 2 paket yazdı doktor bana eğer 1. Kutuda işe yaramazsa ikinciye başla demişti benimki 2. Kutunun yarısına gelmeden adet oldum bünyeye göre değişiyor bende pko var

Acaba ismi değişmiyor mu 😂 değişmese de ne olacak herkes birbirini tanıyor bence artık. Sensiz olmaz kz bizim başkanımız sensin 😂😂😂😂
yok kız ne başkanı bu topik hepimizin :) ben girmediğim zaman bile o kadar aktif ki herkes birşeyler soruyo sohbet ediyo hoşuma gidiyo :) araştırim bi bakim değişiyo mu

yok kız ne başkanı bu topik hepimizin :) ben girmediğim zaman bile o kadar aktif ki herkes birşeyler soruyo sohbet ediyo hoşuma gidiyo :) araştırim bi bakim değişiyo mu
Ama senin yokluğun da belli oluyor simdi öyle deme sen ban yediğinde herkes nasıl merak etti 👀😂

Canım ben aç karnına süt içiyordum ılık 1 2 bardak ertesi gün pert🤣🤣 mutlaka dene
Kefir ve probiyotik yoğurt falan aldım bugün iftara kabak yemeği yaptım bulgur pilavı yedim artık yani umarım biraz olsun rahatlarım ya hamileliğin ilk zamanlarında progesteronun yükselmesinden dolayı sindirim yavaşlıyormuş ki bebeğe vitaminler daha kolay geçsin diyeymiş bakalım ☺️🙏ama hamilelikte süt vs fazlası da yapıyormuş kesin bana ters teper 😁

Kefir ve probiyotik yoğurt falan aldım bugün iftara kabak yemeği yaptım bulgur pilavı yedim artık yani umarım biraz olsun rahatlarım ya hamileliğin ilk zamanlarında progesteronun yükselmesinden dolayı sindirim yavaşlıyormuş ki bebeğe vitaminler daha kolay geçsin diyeymiş bakalım ☺🙏ama hamilelikte süt vs fazlası da yapıyormuş kesin bana ters teper 😁
Aman dur sakın içme o zaman 🤣🤣🤣

Back
X