Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahhahahaha böyle şeylere inanıyo musunuz gerçekten çoooook saçmaaaaaaaaaaaa 😁 yani düşüncenize saygım sonsuz ama nerede yazıyo böyle şeyler ya ahhahhha offf
Yalnız tepkiniz hiç hoş değil sadece bana saçma geldi deseniz hadi neyse (ki bana da mantıklı gelmiyor) dalga geçer gibi gülen surat koyup sonra da saygım sonsuz falan demeniz gerçekten ayıp insanların inandıkları şeylerle böyle dalga geçemezsiniz. Saygınız sonsuzsa ben inanmıyorum böyle şeylere tabi siz bilirsiniz der geçersiniz.

Ya kendini rahat hissetmen ayrıı bir konu o bireysel bir tercih ama şu gün yapılmaz şu gün kesinnn yapılmalı olayı bilimden akıldan hatta dinden bile uzak çok saçma 😁 yani gerçekten mantığını merak ettim lütfen söyleyin
Yoo ben katıldığımı söylemedim. Ben de günlere bölme taraftarı deilim. Kendi fikrimi yazdım sadece abdest konusunda :)

Eklentiler

• IMG_20200519_105113.webp
    IMG_20200519_105113.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 39
Ya benim ateşim 38lerdeydi nerdeyse. Normalde 35.5 larda. Bende hamileyim sandım ateşim yükselince ama regl oldum. Ben bu ateş ölçme işine de pek inanmadım:)
Canım bugün ateşim düştü ve az önce adet oldum aksama bile kalmadı yani ben inanıyorum valla şaşırdım bu kadar net olmasina ama doğruymuş 😂

Kızlaaarrr sanırım piki gördümmmm😈😈😈 pik dimi buuu?? 19. Günüm bugün yaaa niye böyle oldu ki
Pik dediğiniz yumurtlama günü sanırım ben 2takvimden takip ediyorum hangi günleri gösteriyorsa o günlerde yapıyordum adet tarihinden sonrA 19.gün geç değil mi 🥺

Pik dediğiniz yumurtlama günü sanırım ben 2takvimden takip ediyorum hangi günleri gösteriyorsa o günlerde yapıyordum adet tarihinden sonrA 19.gün geç değil mi 🥺
Bana da 12. Gün gösteriyodu ama 3 ay önce hamile kaldığımda da geç oldu sanırım. Çünkü ben programda gördüğüm tarih harici denemiyodum aslında adet olana kadar denemeye devam

Üzüldüm. Yine de hayırlısı olsun. Yeni Ay yeni başlangıç öyle düşün. Bence yine de her gün ateşini ölç. Takibi bırakma. Çalışmaya devam 😊💐
Alıştım galiba artık her ay negatif olmasina ilk defa bu ay ağlamadım hayırlısıyla aşılama tedavisine başlayacağız artik

Dün değerlendirdim bugün de iftardan sonra değerlendiririm. Bişey sorucam peki geç yumurtladım diye adet tarihim de ileri mi atacak ?
Büyük ihtimal öyle olur. Siz şimdi adet tarihi düşünmeyin. Pik gördükten 13 14 gün sonra test yapın inşallah hamile olursunuz.

Back
X