Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de buna dikkat ediyorum Erzurumlu ibrahim hakkının marifetname kitabında detaylı anlatılmış ordan okudum ve uyguluyorum mesela pazar gecesi veya çarşamba öğleden sonrası ve gecesi hiç uygun değil bi de bayram flan geçiyor
Ayet ve hadislerle desteklenen birşey mi bu

Zaten testim bitti artık daha istesem de yapamam 😂😂 şimdi bana akıl verin geç yumurtladım ya geç adet olcam ben dimi? 25 mayısta olamam🤔
Canım banu çiftcinin videosu var bununla ilgili yumırtlama ve adet arasındaki süreniz mutlaka 14 gün olmalı diyor izle istersen 1-2 gün değişebilir tabi ama seninki yeni pike yaklasmıs yarın tam pik olur heralde reglde muhtemelen haziranın ilk günlerine kayar

Canım banu çiftcinin videosu var bununla ilgili yumırtlama ve adet arasındaki süreniz mutlaka 14 gün olmalı diyor izle istersen 1-2 gün değişebilir tabi ama seninki yeni pike yaklasmıs yarın tam pik olur heralde reglde muhtemelen haziranın ilk günlerine kayar
Aynen kuzum öyle olacak anlaşılan bir hafta gecikecek 😏

Her şey ayet ve hadiste aranmaz, çünkü günlük yaptığımız şeyler ya da fıkıh kitabında yazanların çoğu şeyi ayet ve hadiste bulamazsınız. Ama bu kişi büyük bir alimdir çok kıymetli bilenler bilir. Peygamberimiz derki alimler peygamberlerin varisleridir. İnanmak uygulamak kişiye kalmış o yüzden

Aynen canım, peki ovulasyon sayfası şimdi hangi günleri değerlendirmeni söyledi?
Kuzu bugün, yarın, perşembe ve cuma dedi. Dün ben değerlendirmiştim 2 kere. bugün niyetliyim belki akşama denerim ya da yarına bakarım ama kafam çok karıştı 😬😬

Canım ben edebiyatciyim sanmıyorum ayet ve hadislerle desteklendiğini gerçi İbrahim Hakkı boş bir adam değil sadece dini hoca da değil dönemin muderrislerinden yani üniversite hocalarından astronomi kozmonoloji trigonometri geometri bilen gerçek bir bilim adami aynı kitapta güneş sisteminden dünyanın yuvarlak oluşundan gibi bir sürü şeyden bahseder ama henüz bilim o dönemde çok ilerlememişti söylediklerinin "bir kısmında belki" doğruluk payı vardır ama abartılı tahliller yapıyor günümüzde bilim bu kadar ilerlemisken yüzyıllar öncenin bilimiyle hareket edilmez o dönem İbrahim Hakkı hazretleri de öyle yapıyor eski bilgiyle hareket etmiyor insanlara dünyanın yuvarlakligini anlatmaya çalışıyor mesela günümüzde yaşasa yine yeni keşiflere saygı duyup o yönde ilerledi kesin olarak

Kuzu bugün, yarın, perşembe ve cuma dedi. Dün ben değerlendirmiştim 2 kere. bugün niyetliyim belki akşama denerim ya da yarına bakarım ama kafam çok karıştı 😬😬
Evet bu değerlendirme olayı kafa karışıtırıyo üst üstemi gün aşırı mı diye😂 o zaman ben direk batı bekliyorum cünkü hiç böyle de değelrendiremedim🤣

Seni en iyi ben anlarım bizde aynı sorunu yaşıypduk doktora sordum. Tükürük midedeki besini bile parçalıyo spermi nasıl öldürmesin demişti. Asla kayganlaştırıcı tükürk ya da başka etken teması istemiyolar
Napcaz peki o zaman

Azze bir de bir süre sonra tükürük vajinal ph si bozup mantarla ugrasirsin canım ilişkiden önce parmaginla şöyle biraz hakiki zeytinyağı sursen aynı kayganlastirici jel mantığıyla hem sana hem spermlere zarar vermez bence. Ben mantarla çok ugrastigim için hindistan cevizi yağı ve hakiki z.yagi büyük kurtarıcı genel olarak
en mantıklısı bu dimi. Böyle denerim artık ya

Off Benim yine migren tuttu migren ilacı içmeden geçmiyor dün akşamdan beri öluyorum baş ağrısından ama tövbe ettim daha da içmem peki ne yapabilirim başka bir fikriniz var mı migren bantimda kalmadı :KK43:
Sana müko bir öneri ile gelicem, rf uygulaması yaptır iyi bir dr bulup canım... kesinlikle geçiyooor doğru uygulanırsa

işte bende de kuruluk sorunu var
Azze Azze bende de kuruluk olduğu zamanlar oluyor. Tam ismini vermeye korkar oldum ban yerim diye 😂 ama müthiş bir jel kullanıyorum ben. Sperm dostu. Bu amaçla üretilmiş. Asla öldürmüyor, kadın vajina pH ile aynı pH’ta. Fotosunu ekliyorum. Şiddetle tavsiye diyorum. Azıcık pahalı ama parasına değer...

Eklentiler

• 20B9C62F-ED33-45C4-B3D8-38850E4F9F46.webp
    20B9C62F-ED33-45C4-B3D8-38850E4F9F46.webp
    78 KB · Görüntüleme: 45
Bu arada doktorlar zeytinyağını asla önermiyorlar. Asit oranı çok yüksek. Bu vajina pH dengesi o kadar hassas ki her otu b.ku kullanamıyorsun 😂

Back
X