Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence artık üzülmeyi bırak. Bak bos kese degilmis bebegin seninle. Stres üzüntü yok artık güzel gecir zamanını haftaya kadar :KK200:
Geriden gelmesini anladım da ovulasyon testi kullanmıştım geç döllenme deil ki. 6 hafta görünüyor. Kalp atımı olur inşllh 🙏 korkuyorum

Gittim alttan baktı çok küçük bebek dedi ama hareketlenme çok az. Sat a göre 7+5 olmalıyım ama 6 hafta görünüyor dedi haftaya gel kalp atımı için dedi olabilirde olmayabilirde dedi. Şimdi ben boş kese değil die sevinsem mi kalp atımı olur mu die endişeyle delirsemmi bilemedim.
canım bence artık endişelenmeyi bırak bebeğin seninle :KK200: inşallah çok güzel ilerler kucağınada alırsın

kızlar benim bat dündü ama yumurtlama geç olduğu için bekliyordum az önce test yaptım böyle çıktı var değil mi ?
WhatsApp Image 2020-05-20 at 16.46.37.webp

Gittim alttan baktı çok küçük bebek dedi ama hareketlenme çok az. Sat a göre 7+5 olmalıyım ama 6 hafta görünüyor dedi haftaya gel kalp atımı için dedi olabilirde olmayabilirde dedi. Şimdi ben boş kese değil die sevinsem mi kalp atımı olur mu die endişeyle delirsemmi bilemedim.
Ben e artık rahat olmaya çalış. Beslenmene dinlenmene uykuna daha çok dikkat et. Haftaya güzel haberlerle gelirsin inşallah 🙏

Biz bu bebeği çok istiyoruz 2 seneye yakındır bekliyoruz ama yine hüsran olucak galiba
Bak kendini strese sokuyorsun 9 günlük artışını hesapladım bu değerle aynı çıkıyor kendinizde bebeğinizde strese sokuyorsun bir şey olmayacaksa da bu stresine olduracaksin yapma biraz rahat ol ben 6 senedir evliyim 6 evlat kaybettim yaşayan hiç yok bu süreçte gördüğüm kendime cikarttigim ders bu oldu stres ettiğin an bebeginide strese sokmuş oluyorsun bak gerçekten kendine gel elini yüzünü yika bı abdest al namaz kıl Allah a bırak sana bu evladı Allah tan başkası veremez bütün dünya bir araya toplansakta eğer Allah dilemiyorsa olmaz ama Allah istiyorsa ne olursa olsun o bebek senin kucağına doğar ben kendi arkadaşımdan şahidim yumurta rezervi yok menopoz fason dediler 23 yaşındaki kıza şimdi ikizlere gebe Allah isterse olur ve sen Allah'ın istemesini dile ❤️

Aa öyle mi, acaba bugün erken gebelik alsam varsa cıkar mı ya dün kafam cok karıştı normalde erken gebelik testlerine de inanmıyodum aynı kasetlerle diyodum ama seninki cıkmıstı de mi
Aynen bildiğin erken gebelikte pembe çıktı sen al yap kuzum ya da kan ver😘

Back
X