Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac gunluk tam olarak canım, erken yumurtlamış olabilir misin? Acaba ikiz mi? Kese görüldü mü?

Kan verdim sonuc bekliyorum kuzu dua edin nolur :dua: :KK200:
Kuzu ultrasona haftaya giricem ben bugün sağlık ocağına artmış mı diye gittim sonucu girince 6 haftalık çıkıyor inşallah normaldir bu değer sağlıklıdır 🙏

Yok cnm sat a göre 7+5 im ama ilk begeliğim boş kese düşüktü. Dr geçen hafta buda boş olabilir dedi. Yolk sac var ama. Bugün de gittim dr alttan ultrasona baktı bebek var ama kalp atımı için haftaya dedi. 6 hafta görünüyor bebek. İnş duyarız kalp dedi. Şmdi boş kese deil die mutluyum ama işte şmdide kalp atımı varmı olur mu die endişeliyim
Bence duyarsın bak geçen haftalarda da boş kese sanıyordun. Bence duyacaksın 🙏🙏

Daha önce 11 inde gittim 238 di canım normal mi yani o şekilde çok artması🙏
İki günde en az iki kat diyolar seninki iki kattan biraz daha fazla artmış benimki de öyleydi mesela 3. Gün yaklaşık 1000 di 7. Gün 4000 civarı olması lazım demiştik biz hesaplarken ama 5 bini geçmişti.

Tam tersine daha az artanlar da var tabi kişiden kişiye değişiyor o artış biraz

Evet canım 6 aylıkken kaybettim ben ne yazikki 😔 ama şimdi yeniden hamileyim inşaallah bunda ümidim var daha doğrusu öyle olsun istiyorum rabbim hayırla kucagima ve kucağımıza almak nasip etsin inşallah 💕
Cok üzüldüm canim çok zor Rabbim tekrar yasatmasin ins simdi kac aylik hamilesin? Onceki kaybının sebebi belli mi benim sebepte bulunamadi doğuma gittim kalbi durmuştu o yüzden simdi de cok korkuyorum ama yapabilecek birsey yok genetik test falan yaptirdik temiz çıktı Allaha emanetiz artik

Geriden gelmesini anladım da ovulasyon testi kullanmıştım geç döllenme deil ki. 6 hafta görünüyor. Kalp atımı olur inşllh 🙏 korkuyorum
Bu sıralar kötü düşünceleri at kafandan bebegin seninle sen inan ki oda sana tutunsun sen ne kadar güclü durursan bebeginde o kadar güclü durur

Bu sıralar kötü düşünceleri at kafandan bebegin seninle sen inan ki oda sana tutunsun sen ne kadar güclü durursan bebeginde o kadar güclü durur
Haklısın saol kuzum. Allah gönlüne göre versin inşllh 🙏

Kızlar bugün 8. Günüm. Sırf ikinci cizgiyi görmek için test yaptım. Günün 3. İdrarıydı. Çok silik çıktı,malum iğnenin etkisi. 😀 ama anladığım kadarıyla iğnenin etkisi bende çabuk geçecek. 4 gün sonra erken gebelik testi yapmayı planlıyorum

En önemlisi bayramın 3. Günü yapacağın test bence. Ben de bugün yaptım ama bişey çıkmadı zaten geç yumurtladım ben dünü de boş geçtim. Bugün bakalım ne olacak 😬
Aynen bayramın 3. Gününe kadar olmazsam zaten var ya da yok cıkar, ay ama şansıma boşa erken gebelik testine 40 tl verdim😂🤣

En önemlisi bayramın 3. Günü yapacağın test bence. Ben de bugün yaptım ama bişey çıkmadı zaten geç yumurtladım ben dünü de boş geçtim. Bugün bakalım ne olacak 😬
Bak dün böyleydi :işsiz:

Eklentiler

• E67E2787-8829-4AC5-B2D5-01EFFC5FFB0A.webp
    E67E2787-8829-4AC5-B2D5-01EFFC5FFB0A.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 58
Kuzu ultrasona haftaya giricem ben bugün sağlık ocağına artmış mı diye gittim sonucu girince 6 haftalık çıkıyor inşallah normaldir bu değer sağlıklıdır 🙏
Canım bence normal yani sağlıklıdır güzel yükselip ilerliyor, içini ferah tut🙏🏻😍

Back
X