Merhabalar, adetiniz kaç gün geciktiVee mutlu son adet oldum47.gun de toz pembelerle basladim adete saygilar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, adetiniz kaç gün geciktiVee mutlu son adet oldum47.gun de toz pembelerle basladim adete saygilar
![]()
Hadi bakalım hayırlısı ama var bencereglime 2 gün kaldı yumurtlamaya göre, ama uzayadabilir kısmet bakalım ama 26 sına kadar olmazsam eğer kesin kan testi yaptırırım.![]()
Bence sen de görürsün kuzum inşallah kalp atışlarını da duyarız yanlız şunu çok iyi anladım rahme düştükten sonra bu seferde insan kaybetme korkusu yaşıyormuş allah kimseye vermesin böyle bi korku inşallah herşey yolunda gider rabbim sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin
[
Aminn inşaallah canım aynen insan bu sefer kaybetme korkusu yaşıyor rabbim bu yüzden sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin
Canım sabredebileceksen yapma boşuboşuna hayal kırıklığına uğrama adet gününü bekle yumurtlama nezaman olmuştu biliyormusun ?Hanımlar merhaba, hamile olan herkes inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız, benim bata 6 gün var test yspsam çıkarmı, kasıklarım çok ağrıyor sağda batma başladı, ikş kasık arasında etim çekiliyor sanki hoş umutlanmakta istemiyorum ama sizlerde böyle belirti yaşadınızmı
Takip edemedim bu ay teldeki uygulamaya göre 13, 14 günü günü oldu ilişki, her ay yumurtlama akıntısı çok olurdu bu ay hiç olmadı,Canım sabredebileceksen yapma boşuboşuna hayal kırıklığına uğrama adet gününü bekle yumurtlama nezaman olmuştu biliyormusun ?
Hadi bakalım hayırlısı ama var bence♥
Beni en iyi sizler anlarsınızinşallah bu bayram bizim bayramımız olur, ben ondan gelicek her zorluğa razıyım yeterki gelsin.. arada karnımı tutuyorum annecim hadi gel artık, anneye ceh ee yap diye
kafayı yedim sanırım eşimede negatif dedim o bari umutlanmasın, eğer varsa sürpriz yapmak istiyorum ona Allah kalbimize göre versin
![]()
İnşallah vardırSuya tuttum şimdi de bu şekilde sizce varmi bisey lütfen bisey söyleyin umutlanmalimiyim![]()
Hayırlı olsun mu demeliyim bilemedim canım ama en azından artık önüne bakacaksın ne çektin vallaVee mutlu son adet oldum47.gun de toz pembelerle basladim adete saygilar
![]()
Cizgi gitmemis var görnüyorSuya tuttum şimdi de bu şekilde sizce varmi bisey lütfen bisey söyleyin umutlanmalimiyim![]()
Ben 21. gün gördüm yumurtlamayı. Hatta umudum bitiyordu olmayacak diye ama. Çok şükür 21. gün gördüm. Test yapmaya devam edinOvulasyon testlerim kızlar, bugün 17. Gün hala hiçbir koyulaşma yokbundan sonra koyulaşan oldu mu hiç aranızda?
En son 25 de adet olcaktim kuzum 2 kere gec yumurtladim bn oyuzden gectimMerhabalar, adetiniz kaç gün gecikti
Aa tamam o zaman stres yapmayayım teşekkürlerBen 21. gün gördüm yumurtlamayı. Hatta umudum bitiyordu olmayacak diye ama. Çok şükür 21. gün gördüm. Test yapmaya devam edin![]()
Walla ya komik olan pembe akintiydi oda kesildi adeti bile tam olamiom@soh
Hayırlı olsun mu demeliyim bilemedim canım ama en azından artık önüne bakacaksın ne çektin valla![]()
Bn en buyuk örnegim adet 25 nisandi 27 nisan pik ardinda 5 6 pik oldu 7 catladi kuzumOvulasyon testlerim kızlar, bugün 17. Gün hala hiçbir koyulaşma yokbundan sonra koyulaşan oldu mu hiç aranızda?
Yaaa ama hiç doktora gitmedin mi arada aklıma geldin inan naptı acaba diyeWalla ya komik olan pembe akintiydi oda kesildi adeti bile tam olamiom![]()
Benim 19. Gün koyulaştı kuzum hatta burdaki herkes bıktı bendenOvulasyon testlerim kızlar, bugün 17. Gün hala hiçbir koyulaşma yokbundan sonra koyulaşan oldu mu hiç aranızda?
Hayırlısı olsun, sağlıkla o bebek gelecek inşallahEn son 25 de adet olcaktim kuzum 2 kere gec yumurtladim bn oyuzden gectim